♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@lucia20 tak si skús lahnúť a vylož si nohy vyššie,možno pomôže alebo sa napi minerálky,no ja si už pojdem lahnúť,nohy mám také opuchnuté od kolien po členky,nenormálne ☹ ,gynekologička mi povedala,že nemám piť minerálku aj soliť čo najmenej,tak sa snažím mierne všetko,tak uvidíme
mlieko pomohlo, tak asi pomaly pojdem do postele... zaha je prec ale zato mala sa rozkopala. :D to bude zase noc. :D ked pojdem teraz spat o druhej vstanem vyspata. :D
@lucia20 to ja mám to isté,ako lahnem,už kopká 🙂 ,tak veru sa idem poprechádzať a potom sa nejak ukludní a spinká,ale veru spánok mám taký,že viac som akoby v polospánku,počujem všetko a ráno by som zas spala,ale to už ma mladšia budí,že je strašne hladná 😀 ,tak idem už aj ja,dobrú 🙂
jáj zajtra ma čaka poradna -taka som zvedava 🙂
ja neviem ale ja som nejaká v posledne j dobe zo všetkeho nervozna.aj si poviem-budem kludná-ale dokažu ma yvtočit take maličkosti a potom sa len ospravedlnujem .a hned nato bum nervičky pracujú a odnese si to skoro vždy moj manželiček ☹
Idem vyložiť nohy a kukať futbal,hrá žilina so spartou,zatiaľ vyhrávame 😎 ,prajem dobrú nôcku,pa,pa.
ja pijem len tiež čistu vodu-mineralka mi nerobi dobre
Dobré ránko,tak ja som už hore,tie noci sú čím ďalej tým horšie,celú noc sa prevaľujem,vstávam nevyspatá. ☹
@estterka no keď máš nízky cukor, znamená,že bábo si veľa energie berie + Tvoj organizmus spaľuje cukor dobre... nízky cukor nie je nebezpečný pre Vás, len treba pri nejakej nevoľnosti keď sa cítiš na odpadnutie mať pri sebe niečo sladké a vyrovnať hladinu.... keď je vysoký, to znamená,že dobre organizmus nespaľuje, a to sa len liečbou dá zraziť, teda dietou...čo mám ja vedomosti, nízky nie je zlý...len sa môžeš cítiť malátna a na odpad.... ja vtedy rýchlo zjem kus čokolády a za 5 minút je dobre 🙂
mám aspoň výhovorku, keď žujem niečo sladké 😀
Tak ja som túto noc po dlhej dobe konečne spala normálne,čo som až prekvapená 🙂
ja sa zase v noci dobre nevyspim, stale vstavam na vecko, alebo len tak cumakujem do tmy... zato rano okolo siedmej,ked priatel odide do prace, to by som si este pospinkala, tak napr. vcera do desiatej 😀
@lenkama Dnes som tam zavolala a objednali ma na 31/08 na číslo dverí 222, ale kázali mi priniesť si iba ranný moč.. Aj som sa pýtala, či nič viac, a že nie... No tak uvidíme, keď tie výsledky z kultivácie odo mňa nechceli, tak dúfam to nebude problém, keď ich fakt nedonesiem. Tak ale kvôli výsledkom mám aj tak volať svojmu gyn ešte, tak im budem vedieť povedať, aká je situácia 🙂 Objednali ma hneď na prvom tč, na ktoré som zavolala, tak neviem, či som mala iné, ako ty, alebo som mala šťastie.
@klaudia85 aj ja chodim na 222 k Dr. Ferakovej. Akurat som sa odtial vratila... stale nic. Mala este vysoko, na porod to zatial nevyzera, tak ma na krvne testy kvoli EPI sestricka objednala az o tyzden... snad to dovtedy na mna naozaj nepride. A to som si este vcera hovorila, ze 18.8 by bol pekny datum 😅
co sa spanku tyka, tak ja to mam ako na hojdacke. Jednu noc spim ako babatko a druhu... tak napr vcera som vstavala cca o 11tej a dnes v noci som do 3 rano nevedela zaspat. No a budicek mi zazvonil o 6.20. takze som teraz totalne dolamana...

@lucia20 super 😀