icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

klaudia85
19. aug 2010

Babi, keď sa bábätku čká a ja to cítim vľavo dolu, znamená to, že tam má hlavičku? Alebo ako to je?
@anetaadam šak to, že tá chvíločka potom sa už asi dá ľahko zvládnuť, i keď možno niektoré to fakt vnímajú inak, ktovie 🙂 Treba zažiť 🙂
@danulka3 tak už zachvíľočku to budeš mať za sebou... 🙂

andelik8
19. aug 2010

@klaudia85 malo by to tak byt, ja citim ckanie vpravo dolu a viem ze napravo ma potom chrbatik a hore vlavo zadocek - tam mam hrcu ako päst 😀

hobit
19. aug 2010

dakujem za zapojenie do ankety...ja to skusim asi bez....
@andelik8 my mame tez vacsinou tak vystrceny zadocek, je to zlate 🙂

gladiola
19. aug 2010

baby, uz len par tyzdnov, chapete?????

brulka
19. aug 2010

ahojte. baby neviete co je s luciou? ona mala mat stanoveny termin na cisarsky niekedy v auguste - to uz ju vzali do porodnice? velmi na nich myslim a drzim jej aj malickej strasidelne palce !!! ak niekto viete ako sa maju dajte prosim vediet.

anetaadam
19. aug 2010

No veru kráti sa to aj nám 🙂

anetaadam
19. aug 2010

@brulka Mala nastupiť až v pondelok,pokiaľ si pamätám

brulka
19. aug 2010

@danulka3 ja musim tie lieky brat dlhodobo takze u mna kojenie 0 bodov. je mi to strasne luto, lebo materske mliecko je to najlepsie ale nepomozem si. je to fakt. ester dostavala materske mliecko prve dva dni v porodnici od mamiciek co mali prebytok. takze to vraj je dolezite kvoli imunite aspon trosku teda dostala. tym sa utesujem ze aj vela inych deticiek nebolo kojenych a su zdrave. dufam ze aj ester bude prekvitat zdravim. taketo bufetacke pozy hadze po krmeni 😉 aj sa usmieva len to som nestihla zachytit - ocividne je s papou spokojna 😉

danulka3
19. aug 2010

@gladiola Ja a úzku panvu,to je dobrý žart.Proste mi doktorka povedala,že som pre nich ako prvorodička,mám 33 rokov a ešte po sekcii,tak ma v nemocnici v príjmovej ambulancii objednali týždeň pred termínom,na vyvolávačku objednávajú na termín,alebo po termíne,tak z toho usudzujem,že to bude sekcia.

danulka3
19. aug 2010

@klaudia85 Veď práve,aj sa teším aj nie.Teším sa,že budem mať bábo pri sebe,ale na druhej strane,chcela som zažiť aj normálny pôrod a manžel bol už celý nažhavený,že bude so mnou.

gladiola
19. aug 2010

@brulka: jaka pohodacka

hobit
19. aug 2010

@brulka krasna babulka 🙂

danulka3
19. aug 2010

@brulka Tak to je hlavné,že je bábätko spokojné,je stračne zlatučká,na spapanie 🙂

brulka
19. aug 2010

v albume mam viacej fotiek - je to strasne spokojne babatko - place len ked je hladna alebo ju boli brusko. inac aj ked je hore tak sa pozera naokolo a neplacka 😵

ellisabet
19. aug 2010

Ahojte!
Tak ja som bola dnes na USG, malý je otočený dole zadočkom. Jeden lekár mi povedal, ýže už sa neotočí a druha lekárka, že ešte v pohode sa može otočiť, tak teraz fakt neviem čo si mám o tom myslieť. Neviete kedy sa pri takýchto pripadoch planuju sekcie? myslím kolko skor pred planovaným terminom?

ellisabet
19. aug 2010

@brulka ja krasnučka

danulka3
19. aug 2010

@ellisabet Ja mám termín 4.9., objednaná som 27.8.,takže asi týždeň pre termínom

ellisabet
19. aug 2010

@danulka3 dik, zajtra idem za porodnikom, tak uvidim čo mi ešte on na to povie

katkav
19. aug 2010

@brulka ak by si mala velmi zaujem o materske mliecko, spytaj sa svojej lekarky, posielam Ti jeden clanok, ja plne kojim, takze som to nevyskusala, ale ked je tu ta moznost, gratulujem k malickej, takto pred rokom som bola aj ja v septembrovkach 2009, hoci sa maly narodil o 4,5 tyzdna skor.
http://mamina.pluska.sk/mamina/zdravie/cena-mat...

lenkama
19. aug 2010

@klaudia85 Jej,ďakujem 🙂 ,podobne aj ja držím palce tebe,a neboj doktorky sú fajn,aj ja by som radšej k doktorke ale nenavyberáš si,aj doktor bude určite fajn,uvidíme,aj tie výsledky z kultivácie už mám,bola som dnes po ne ale som si nezobrala tehu,knižku,tak mi to dali len prefotiť si,že aj to stačí,a pôrodu sa neboj,zvládneš to 🙂 ,ak bude pri tebe aj manžel,tak to bude ešte lepšie,a už sa potom budete obaja vytešovať z bábatka,držím palce 🙂

lunana
19. aug 2010

@brulka nádherná je 😵 strašne krásne bábätko

zuzuz1
20. aug 2010

ludia dobry teraz som si uvedomila ze pri mojom mene svieti 38tt... dokelu sak to je tod zachvilu...vlastne kazdu chvilu to na mna moze dojst... dostavuju sa mierne nervy

gladiola
20. aug 2010

@zuzuz1: veru, kazdym dnom mozu prist kontrakcie alebo prasknut voda, bojim, tesim, bojim, tesim

zuzuz1
20. aug 2010

@gladiola hmm... mne celkom hrozi ze porodim trochu juznejsie :D este ze nemam vybavenu epi zatial :D bo od pondelka ideme smer VELKY MEDER :D dufam ze drobec vydrzi ale pre istotu berem tasku sebou 🙂

klaudia85
20. aug 2010

@andelik8 Ja veru vôbec netuším, čo je kde... Aj mne sa občas hrča spraví, pod rebrami, ale ja netuším, či to je zadoček alebo hlava... Ale asi skôr zadoček, keď čkanie cítim vľavo dole.. Ale ozaj som si nie istá.

@danulka3 ale všetko bude tak, ako má byť, hlavne nech ste obaja v poriadku.

@lenkama ja si pôrod plánujem prežiť sama, ale neviem, ako to potom prebieha... Kedy potom malú ukážu tatinovi... 🙂 A nevieš, čo nás čaká na tej poradni v nemocnici? Či to budú vyšetrenia ako doteraz u môjho gyn? Navyše bude asi iba ten monitor, nie?

Dnes sa vytešujem, už som vybavila konečne pediatra a aj priezvisko pre malú 🙂

klaudia85
20. aug 2010

Ozaj a vy všetky budete mať pri pôrode polovičky???

gladiola
20. aug 2010

@klaudia 85: priezvisko pre malu? ako to myslis?
@zuzuz1: idete na dovcu? teraz? v poho?

zuzuz1
20. aug 2010

@gladiola blbe nie? ale hej ideme... moja draha polovicka to vybavila tak skoro bezomna.,.. ale upokojuje ma fakt ze atak idu s nami kamosi s detmi - a ta mamina mi dost pomaha takze keby nieco mam tam niekoho skuseneho 🙂

gladiola
20. aug 2010

@zuzuz1: uau, tak klobuk dolu, ja nemozem dlho chodit ani stat, este soferovat v pohode, ale len tak ku kamoske, do restiky a na poradnu, potom domov do postele sa z toho vyletu zvysok dna spamatavat