icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucia20
23. aug 2010

@anetaadam baby starneme. to je tym. :D:D:D

anetaadam
23. aug 2010

Prietoky normalne ultrazvukom,zisťuje sa prietok živín cez pupočník.Mne už 3 krát robili,zatiaľ ok
@lunana

lucia20
23. aug 2010

@lunana prietoky ti robia pri uzv. to ani nevies ze ti to pomera...

lenkama
23. aug 2010

@lucia20 fú,to verím,a to si mala tie jednorázové nohavičky? ja som nemala nič,len vložku a tak som chodila ako kačka po chodbe a nohy tesne k sebe,aby mi náhodou nevypadla 😀 no zaujímavý pohlad to bol veru 😀

lenkama
23. aug 2010

@lucia20 asi tak 😀

anetaadam
23. aug 2010

@lucia20 Veru tak ,dufam že ešte vydžím do pondelka pri tom naleze čo mi dneska povedali 😀

lunana
23. aug 2010

@lucia20
@anetaadam super, tak sa nemusím ničoho obávať 🙂

lenkama
23. aug 2010

@anetaadam tak,tak,aspoň čo sa týka toho zlého spania,kopkania,tuhnutia,tlakov....

lucia20
23. aug 2010

@lenkama prepac, ale neviem k comu to bolo s tymi nohavickami... 😖

@anetaadam a co ti povedali???

@lunana jasne ze nemusis...

danulka3
23. aug 2010

@lucia20 ako kukám,tak kukám,nič také som tam nenašla.

Aj ja by som brala,keby mi v piatok povedali,že zajtra ideme na to.Keď som bola pred mesiacom v nemocnici,tak moja spolubývajúca bola ten istý prípad.V piatok prijali a až v nedeľu na večernej vizite jej povedali,že bude to teda cisársky v pondelok ráno.Tri dni tam bola zbytočne.

anetaadam
23. aug 2010

@lucia20 otvorena na 4 krčok skrateny 1,5cm,hlavička už nalieha dole tak uvidíme 😎

danulka3
23. aug 2010

@lucia20 😀 😀 😀 😀

gladiola
23. aug 2010

@silvia87: ja mam termin 10. tiez Ruzinov, mas zazmluvnrnho lekara?

danulka3
23. aug 2010

baby,tak u nás sú nejaký divný doktori,ja som prevrátila všetky papiere a to čo vám tam popíšu,ja nič také nemám 😨

Aha tu mám niečo: hrdlo na článok,uzatvorené,hla.voľne nalieha na vchod..Tak kto má tomu rozumieť 😠

gladiola
23. aug 2010

baby, ziadne topanky ani sandala! najlepsie su kroksy, tie obuje aj Shrek

anetaadam
23. aug 2010

@gladiola 😀 😀 😀 ,crosky to istia

danulka3
23. aug 2010

bože,keby aspoň také teplo nebolo,ale sme si to tehotenstvo pekne "užili"v tých hicoch.Dúfam,že aj jeseň bude taká teplá a pekná,aby sme si užili vychádzky s našimi bábätkami.

lucia20
23. aug 2010

@anetaadam no super. my sme otvoreni tesne na prst, ale aj to je nieco. :D

@danulka3 v to dufam aj ja, som vravela, ze nez sa dostaneme zo spitalu bude aj zima. 😖

michaelabj
23. aug 2010

Ahojte dievčatá, pridávam sa k septembrovým mamičkám 🙂 Náš termín je až 24.9, takže ešte máme celý mesiac času.

Chcela som Vám napísať k tej spinálnej epidurálke vyššie sa niekto pýtal...
Ja som takto rodila prvého syna - mala som ísť normálne, po prebdenej noci na boxe mi dali epidurál, ale nakoniec, ked sa neposúval tak po 24 hod. v boxe rozhodli, že idem na sekciu - tam mi už teda len epidurál dopichli (nerobí sa už potom celková anestéza) a bola som celý čas teda pri vedomí --- aj ked ma pripravovali, prichádzali lekári aj ostatní personál, aj ked malého vyberali - celý čas som bola pri vedomí.

To, že cítite ako sa Vám tam hrabú vôbec nie je pravda - pravdou je len to, že počujete ako sa rozprávajú a furt dačo melú. Ja som bola po tých 24 hod. už taká unavená, že som to ani nevnímala a okrem toho sa mi úžasne venoval a rozprával sa so mnou anesteziolog - kedže jeho úloha je tam iba na to, aby ťa kontroloval.
Vôbec som necítila, kedy mi malého vybrali - ale úžasné bolo, že mi ho na chvíľočku ukázali (nič poriadne som nevidela, lebo som ležala :D) ale aj tak to bol príjemný pocit.
Keby som si mala vybrať, asi by som to urobila rovnako a chcela opäť len čiastočné uspanie...

Toť toľko moja skúsenosť...
Kľudne sa pýtajte (je to síce 6 rokov do zadu, ale mnoho zážitkov mám akoby to bolo včera 😖 --- na pôrod sa naozaj nezabúda...

lucia20
23. aug 2010

baby, tak to co som zazila teraz, to sa mi este nestalo. isli mi napichnut kanylu... neviem ake y/i 😖 pardon. jedna mi asi pat minut vrtala v zile na lakti, to som origos zacala vidiet hviezdicky. potom povedala,ze jej to nejde, tak ze mi napichne zilu pri zapasti - tam mi ju prepichla, tak mi hned navrela a teraz tam mam brutal hrcu a nakoniec dosla druha sestricka, ta mi napichla druhu ruku, to uz som jej vravela, ze ked to teraz nevyjde uz nemam dalsiu ruku a ona vravela, ze este noha ostava. 😖 tak ta to napichla, ale preistotu mi z zily vyletela krv, ja som mala cele nohy krvave, ruku a este aj zem na vysetrovni. sila ze???

danulka3
23. aug 2010

@michaelabj Ako si to tu popísala,tak to vyzerá,že to nie je až také zlé.A teraz ideš znova sekciou? Aké to bolo potom, keď tá epidulárka prestávala účinkovať? a ozaj ešte jedna otázka za epidulárku sa pripláca?

danulka3
23. aug 2010

@lucia20 bože,chúďa moje a to ti nechali v obidvoch rukách?

lucia20
23. aug 2010

@michaelabj jej dakujem... si ma trosku ukludnila. ja uz som fakt pocula tolko hororovych scenarov, ze som sa normalne bala ako mala skolacka...

ja sa bojim dvoch veci - cievkovanie a pichnutie do chrbta.... 😖

lucia20
23. aug 2010

@danulka3 nie, lebo tu lavu vobec nedokazali napichnut, tym ze v jednej to nevedela zaviest a druhu prepichla... 😖

danulka3
23. aug 2010

@lucia20 Takže vravíš,že super začiatok ,ale o to lepší koniec 🙂

lunana
23. aug 2010

@lucia20 chúďatko :( ale bude to stáť za to

lucia20
23. aug 2010

@danulka3 ale sak pohoda, ja viem, ze sa to musia naucit, ale poviem ti, ze uz mi origos prichadzalo zle, ked sa mi v tej zile stale vrtala. teraz ma bolia obe ruky. :D

lucia20
23. aug 2010

@lunana fuj, ale ten pocit, ze to mam v ruke. ja nebudem schopna v noci spat. lebo ja si stale davam ruku pod hlavu. to teraz asi moc nepojde. :D:D:D

danulka3
23. aug 2010

@lucia20 Ja so m to tiež mala minule tri dni a sestrička mi hovorí,že veď to môžete tú ruku aj ohýbať,no jej sa to dobre hovorí,ale mňa ruka bolela už len toho ako som ju mala stále v kŕči,čo som na ňu dávala pozor

elixia
23. aug 2010

@lucia20 sestricky ti robia program,aby si nemyslela na nic zle 🙂 ale verim,ze do smiechu ti isto nebolo...

Inak, neviem ako je to u nas, ale tu sa mi zda,ze celkom preferuju spinalnu anestezu pri cisarskom.Teda ak je to mozne, samozrejme. Po takom cisarskom aj hned davaju babatko mamicke na prsia, takze o prvy kontakt nepride. Ale tiez ti poviem, ze nemam najlepsi pocit z toho,ze by mi mali vrazit ihlu do chrbta..

@gladiola uplne suhlasim, vdaka tomu kto crocsy vymyslel 🙂