♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@danulka3 no na jiske som musela byt do druheho dna asi do desiatej a potom uz klasika vo svojej premiestnili ma na vozicku lebo sa mi nedalo chodit..teda mozno by sa aj dalo ale takto som si fajne sedela a sestricka ma vozila 😀 horsie bolo vstavanie z vozika...ale vsetko sa da prezit 😉
liliana 82-nie nemam,svojho lekara som nechcela,mam tam znamu takze ona my vabavuje Dr.radechu ak sa to podari!
@silvia87 ja som minulý rok o miminko prišla, prestalo sa vyvíjať , a v tomto tehu som krvácala do nejakého 14tt, takže som si to "užila" 😒
ja mávam v noci také silné kontrakcie, že mám čo robiť, aby som ich rozdýchala..
A to máme 2 psov, a keď drahý nie je doma, tak venčím ja...som už jak kačica, kývem sa z boka na bok 😀
Tak nejak trošičku dúfam, že mi dokina zajtra povie, že sa otváram a nebude to už dlho trvať a drobček tu bude s nami už čoskoro 😀
Hej ja som z BA
LUCIA20 ma TATIANKU,pozrite do AUGUSTOVIEK je tam aj foto 😀
ahojte baby,tak aj my uz mame Hannah na svete,vcera vecer sa narodila-nakoniec cisarskym,o 19.40,mame 2910 gramov a 47 cm..zatial je na pozorovani,prvykrat ju pojdem teraz pozriet,lebo ja som musela lezat,ale MM za nou bol viackrat a ze je v poriadku🙂
No nás to čaka asi v pondelok,uvidíme aký bude nález,ked včera na 4 prsty,tak snad to vydržíme do pondelka 😉
estterka aj lucia20 GRATULUJEM k detičkám!!!! 😀
Tešíme sa na fotečky.... 😀 😀 😀

@danulka3 ahoj nie nie nebol priamo na sale..to nemohol ale kedze som bola jedina ktora rodila cisarom v tom case tak sme sa neobavali vymeny dietata z toho som mala asi najvacsi strach a vlastne hned videl ako sa otovorili dvere a v modrej deke zabaleny maly. a ked ho obriadovali uz tam bol a tocil ho...vid 😉
https://vimeo.com/1616826