icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

silvia87
24. aug 2010

@liliana82 aj ja mavam noci bolesti brucha ale pocase to zmizne apotom nic,nikdy neviem ci je uz cas 😒 mna skor trapie tie moje opuchy noh,a ze my trpnu prsti na ruke,ale lekar povedal ze je to v norme,no dufam ze si ma tam este nenechaju...

liliana82
24. aug 2010

@silvia87 to tŕpnutie nemám, som zvedavá čo ti povie doki vo štvrtok, pre istotu maj veci v aute 😀

silvia87
24. aug 2010

@liliana82 ja si veci uz nosim kazdy tyzden zo sebou,takze uvidime potom ti poviem! 😅

panki
24. aug 2010

@silvia87 myslela si asi MUDr. Oťapkovú, že? 🙂

Gratulujem k bábätkám 🙂

hobit
24. aug 2010

@estterka gratulujem 😉

silvia87
24. aug 2010

@panki ano tu,nevedela som presne jej meno,lebo minuly tyzden som bola unej prvy krat!

ellisabet
24. aug 2010

@estterka gratulujem!!!

ellisabet
24. aug 2010

@lucia20 gratulujem!!!! Držím palce aby všetko dobre dopadlo a boli čo najskor doma. Mala je zlatučká. 😉

danulka3
24. aug 2010

@estterka gratulujem,prajem veľa zdravíčka obom a tebe veľa mliečka.

klaudia85
24. aug 2010

Mám takú otázočku... Od začiatku tehotenstva nemám žiadny problém z opúchaním, nič také sa u mňa nedeje... Môžem mať i tak telo naliate vodou? Myslím stehná a zadok hlavne. Pokúsila som sa dnes dostať na seba len tak kraťasy, ktoré mi pred tehu boli riadne voľné a teraz som ich nenatiahla ani po zadok, nie to ešte cez zadok :( asi to nebol dobrý nápad.

gladiola
24. aug 2010

@klaudia: je to urcite aj voda, ale aj tuuucik

lenkama
24. aug 2010

@klaudia85 aj ja som bola na 3D ešte jeden deň,tiež sa malé v brušku nechcelo nejak ukázať 🙂 ,tak sme jeden deň pár obrázkov vybrali,a druhý deň tiež niečo,stále si zakrývalo tváričku rúčkou,a otáčalo sa,no sranda 🙂 ,ale vybrali sme,tak mám pamiatku,inak ešte sa dá urobiť 3D zas na cd za polovičnú cenu,ale mne bude stačiť aj obrázok,ak nezabudnem skôr to povedať doktorovi zajtrá,juj tak sa teším,že zas malinké uvidím v brušku 🙂 a neboj,poradňa prebehne dobre 🙂

klaudia85
24. aug 2010

@lenkama To myslíš, že by si si dala spraviť 3d ešte aj teraz? Mala si aj videá na tom cd s 3d? Aj naše malé si zakrývalo tváričku, ale bolo to aj tak rozkošné... Tam je výhoda, že ultrazvuk aj vidíš... Ja som malé od 3d v Gyn-five vôbec nevidela, na Kramároch mi vôbec nič neukážu. Asi je to moja chyba, mala som otvoriť ústa a nie len potichu počúvať. Tak sa zajtra držte 🙂

lenkama
24. aug 2010

@lucia20 jeeej,gratulujem,malinkej prajem vela vela zdravíčka a maminke skoré zotavenie 🙂 🙂 🙂

anetaadam
24. aug 2010

@klaudia85 Mne cele tehotensvo nohy neopuchli,ale včera poriadne.Veľa som chodila asi preto,poradna,hematologia,sono obličiek,uz,ctg no proste hroza,ale dnes už o.k

klaudia85
24. aug 2010

@gladiola "teším sa" ...a to som myslela, že mne sa také niečo nemôže stať, keďže som najprv chudla... Teraz bleskovo doháňam aj zameškané.

gumimaci
24. aug 2010

@klaudia85 zavodnenie rozoznas od tuku jednoducho. pritlac prsty na par sekund na kozu na stehnach, ci na zadku. ak ti ostanu priehlbiny su to opuchy, ak nie tak tuk 😉
Mne by si dokazala robit doslova diery do noh 😔

anetaadam
24. aug 2010

Koľko detičiek je už narodených z našej skupinky?

gumimaci
24. aug 2010

@lucia20 @estterka gratulujem Vam k babatkam 🙂

klaudia85
24. aug 2010

@anetaadam takže to opúchanie sa dá tiež kedykoľvek dohnať... Si mala rušný deň, tiež sa nečudujem.

gumimaci
24. aug 2010

@anetaadam no myslim, ze minimalne 4. Mariann2, brulka, estterka a lucia20.

lenkama
24. aug 2010

@klaudia85 no povedal mi to doktor,keď som si bola po cd,to mi zavolali z recepcie,že to mám hotové,môžem si po to prísť,lebo sa nejak kazil ten prístroj,čo napaluje obrázky na cd,tak som o dva dni zas prišla po už hotové cd,inak by som to cd mala ešte v ten deň,keby sa nekazil prístroj,no a keďže som mala toto prvé cd,tak mi povedal doktor,že na ďalšom uzv si môžem dať spraviť kolkokolvek cd s obrázkami za polovičnú cenu,ale to už som nechcela,stačí mi aj toto cd,a pravdupovediac ešte sme ho ani nepozreli,tak neviem či je tam aj nejaké video alebo len obrázky,to cd pozreme,keď bude čas asi,aj tak by tomu babulky nerozumeli 🙂

klaudia85
24. aug 2010

@gumimaci ďakujem. Takže tuk. 😠

klaudia85
24. aug 2010

@lenkama Tak to verím, veď pri detičkách sa máš čo obracať určite.

danulka3
24. aug 2010

@klaudia85 Baby,tak ten test je fakt krutý,aj u mňa sami tuk 😠 😝

lenkama
24. aug 2010

@klaudia85 no tento týždeň sú u babky obidve,takže som sama doma,len manžel ma kontaktuje cez mobil a cez skype,ako mi je,či sa niečo nedeje,lebo už mávam aj také tuhnutia,tupé bolesti,tak sa už bojí,nohy mám tiež opuchnuté,ale len keď chodím,sedím dlho,stojím dlho,inak to prejde,mám teraz klud,tak sa dá aj viac si poležať s vyloženými nohami,dnes som varila omáčku moračie rezne na horčici s kečupom s hubami a k tomu ryža,tak aspoň na dva dni,aby som nemusela stáť pri hrncoch denne 🙂

danulka3
24. aug 2010

Ja mávam také tvrdnutie bruška,sprevádzané tlakmi na konečník,akoby mi trebalo na veľkú,mávate to aj vy?

gumimaci
24. aug 2010

@danulka3 tvrdnutie ano, ale tie tlaky ani nie. skor na mocak- vcera som mala pocit, ze mi ho chce vytlacit z tela von 😨

danulka3
24. aug 2010

@gumimaci Tak to mávam zasa v noci,či chcem,či nie, musím vstať a ísť na vecko.

danulka3
24. aug 2010

A pohyby bábätka cítite tak ako predtým? Mne sa zdá,že už menej,chúďatko už tam má asi málo miesta.