♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@lucia20 Držím zajtra malej palce, ale určite bude všetko ok. Vyzerá úžasne, je to nádhera.
@lenkama aj ja každý deň po schodoch na štvrté, len my kočík poriešený nemáme, neni ho kam dať. Asi ho budeme znášať a vynášať jak ty na začiatku 😒 bude to zaujímavéééé. A tie papierovačky, to je poriadne komplikované.
@gumimaci a už ste boli na tej matrike obaja? Super, že aj u vás je to také jednoduché... To poteší, hlavne keď nemáte to meno vybraté 🙂
lucia20 gratulujem a držim palce
My sme dnes boli na poradni a maly sa nam nechce otočiť tak buduci tyžden idem na predoperačne vyšetrenia že ak nahodou až mame všetko na cisarsky rez pripravene tak som zvedava a ešte nam posunul termin porodu o tyžýden do zadu.Už by som to chcela mať za sebou stršne ma bolia križe.
@klaudia85 no my sme tiež mali problém s tým odkladaním kočíka na začiatku veru,ale to sme mali len hlboký a to bolo treba rozobrať,takže sa 2x hore a dole schodmi muž otočil,aby som s malou mohla ísť na prechádzku,veru ten kočík bol von asi 4-5x viac nevyšlo,nedalo sa,tak som potom cez inzerát kúpila športový a ten som potom vyše roka vláčila hore a dolu schodmi s malou v druhej ruke,no a až tak neskúr sa ponúkol sused,že tam má miesto na kočík,že je to drina ťahať všetko naraz hore dole schodmi,no a potom už bol malej kočík aj malý,už sa jej v ňom zle spalo,tak som zašla do Tesca na Kamennom námestí a čuduj sa svete,mali výpredaj posledných kusov kočíkov športových,jaj to bolo niečo,najprv som len obzrela ceny,farby,vzhlad a potom som mužovi povedala,aké super kočíky majú a lacné,mi nechcel veriť,že taký väčší s otáčacími prednými kolesami,je tak lacný,hovorím mu,zajtrá idem poň,ani som nespala,som sa bála,že ho vypredajú a čakal ma,tak som ho ešte vyskúšala ako sa skladá,rozkladá,k tomu som kúpila pršiplášť a šlo sa domov,malinká hneď v ňom aj ostala spať,tak sa jej ten kočík zapáčil,už ani v postielke nechcela spať pár dní,a teraz sa v ňom pre zmenu vozia ony dve a hrajú sa na bábatká 😀 ,kým v ňom budú voziť ozajstné bábatko,takže takto sme to vyriešili my,v byte ostane hlboký kočík,športový pojde dolu a druhý športový je u babky,ten čo som tu vláčila hore a dole schodmi.
@fubinka chcu za to priserne vela 😉 po starom je to 7000SK
@klaudia85 no to je sice fajn ze sa jej paci vnutri, ale ja idem kazdu noc umriet od bolesti v panve a rano vstavam dolamana... teraz mi to pride ze bude omnoho jednoduchsie kazde tri hodky k nej vstavat kvoli kojeniu ako sa zobudzat kazdu pol hodinu pri pretacani sa z boku na bok 😀
a s tym kocikom ti nezyvidim. My byvame sice na prvom poschodi, ale ani tak by som ho nevlacila hore-dolu. Budeme ho nechavat v garazi. Este aj pivnica by prisla do uvahy, ale tam by som to musela manevrovat v uzkej chodbicke a na to nemam nervy.
ahojte, baby, ak si eete pamatane na nasu "spolutehošku" andullinku, tak včera večer sa jej sekciou narodila mala Nelka
Gratulujeme Andulinke... 🙂 aj my budeme mať Nelku... 🙂 len ešte si musíme trošku počkať 🙂
@lenkama Tak to si sa dlho potrápila s kočíkom.. Najhoršie, že človek je obmedzený, keď chce ísť von... Jediné pozitívum, čo máme, je pediater, ktorého máme oproti cez cestu, takže keby niečo, vezmem malú na ruky a kašlem aj na kočík 🙂 Máš dve dcérky? Koľko majú? 🙂
@andelik8 no už to nejako vydrž, ešte pár dní a možno len pár hodín a budeš o bremeno ľahšia 🙂 No kiežby sme aj my mali garáž, alebo aspoň pivnicu vo vchode, lenže mi aj tú pivnicu máme v úplne inom vchode a nikdy sme ju ani nevideli. 🙂
Wow ďalšie bábätko na svete 😀 Nejak všetky sekciou idú. Čo to? 🙂
@klaudia85 ved aj u mna to sposobili asi aj tie kila navyse 😒 najskor som sa vytesovala, ze vobec nepriberam, lebo do nejakeho 22tt som pribrala len 1,5kg, ale potom sa to nejak rozbehlo a teraz uz mam o 10kg viac nez pred tehotenstvom ☹ ale nie je to moc vidno, lebo kazdy mi hovori, ze som vobec nepribrala, len do bruska, tak som si minule len tak isla skusit rifle, ktore som predtym nosila a vytiahla som ich len do polky stehien 😖 takze mam ten tuk asi vsade, ale co by sme nevytrpeli pre nase babatka 😉
pridavam sa ku gratulaciam Andulinke...sa nam to tu nejako rozbieha uz vazne...
holky, som v 38tt a nekleslo mi este brusko, vam??
@petulka_ tak s tým skúšaním gatí som aj ja tak dopadla tuším predvčerom... Bol to pre mňa riadny šok. Pritom som myslela, že v pohode kraťase natiahnem. Šak to potom dáme dole 🙂 Ja mám o 12 viac ako pred tehu a tiež som spočiatku stresovala, lebo som chudla a nemohla som nič do seba dostať, ale to po treťom mesiaci zázračne prešlo a už sa nestíham čudovať, jak tá moja váha vyskočila.
Ahojte kocky, aj ja patrim medzi septembrovky, ale nechodim sem casto. Gratulujem uz k narodenym babatkam...
Aj u mna to minuly tyzden uz vyzeralo, ze idem rodit...Som dostala kontrakcie, tak som sla k zenskemu a povedal mi, ze na porod to zatial nevyzera, ale ze mam krcok skrateny na 0,5 cm. Potom ma to do vecera preslo. Tak teraz neviem ci ma to caka v najblizsich dnoch, alebo nie.
Bleeeee moj kocur mi tu pol hodinu pri stole hypnotizoval muchu, a ked ju na prvy krat nechytil tak bol zduty, a teraz ju konecne po nahanacke dostal a vitazoslavne mi ju vyplul na gauc, no fuj 😝
@hobit To robieval aj nas 🙂 vacsinou si lahol na klavesnicu a kukal co robim, a sem tam to chcel na monitore uchopit. Minuly rok, nam asi cez okno vbehla do bytu mys, a kocur ju chytil a priniesol si ju ako zivu hracku ku mne do postele. Najhorsie na tom bolo, ze to bolo skoro rano, a ja som v tej posteli spala 😅

@andelik8 no bábatku sa v tebe nejakosi páči 🙂 Tak si sa ponamáhala dnes, pes vyvenčený? Neže ho zničíš 🙂
@danulka3 a prikláňaš sa k niečomu viac? Ja si neviem predstaviť byť pri vedomí. Ale je to ťažké.
@petulka_ tak vitaj... no dýcha sa horšie už aj mne, ale tak u mňa sú to už aj tie kilá navyše, ktorým sa tak "teším". 🙂