icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
26. aug 2010

@gumimaci no presne tak to robi, je to smiesne 🙂
potvora mala, ja len dufam, ze sa nejako ukludni casom, lebo bude musiet ist prec ak bude skakat po krpcovi narodenom....zivu mys do postele? ja by som asi zinfarktovala...tento tiez nema v noci lepsej zabavky ako ma budit, pradie do ucha a olizuje a hryzka celu hlavu, najradsej to robi medzi druhou a pol siestou 🙂

elixia
26. aug 2010

@gumimaci pozeram,ze ste sa dohodli 😀 kto nakoniec ustupil???

gumimaci
26. aug 2010

@klaudia85 @elixia DOPRCIC!!! ja ho zbijem, to mi sem vycapil Miro 🙄 😠

gumimaci
26. aug 2010

@andelik8 tak to ano, aj my sme chceli kupit kocurovi "frajerku" (platonicku, lebo je bezvajecny 😀 ), ale nakoniec ho predbehlo babo. Ale urcite este jedna cica bude, nech sa nenudi, ked budeme v praci.

andelik8
26. aug 2010

@gumimaci a bude to teda Bartik? kamarat ma tiez syna Bartolomeja 🙂

gumimaci
26. aug 2010

@hobit neboj prejde ho to, nas tak blbol do roku a pol cca, aj ked este teraz je niekedy jak z divych vajec, ale uz to neni take ako ked bol mensi. Okrem toho som ho dala kasrovat, tak aj to ho ukludnilo.

gumimaci
26. aug 2010

@andelik8 nebude, to chce mm s mojim bratom 🙄 aaaauuuuu tvrdohlavec jeden... 😒

hobit
26. aug 2010

@gumimaci tak aj my ho dame, to je jasne, ale to musime este nejake 4 mesiace pockat...

gumimaci
26. aug 2010

@hobit ja som ho davala, az ked mal 13 mesiacov. To uz mu zacinala ruja a zvolaval macky z celeho okresu 😀

hobit
26. aug 2010

@gumimaci ved ked zacne znackovat, nie?

hobit
26. aug 2010

@andelik8 akeho mate psika?

gumimaci
26. aug 2010

@hobit to nemusi byt pravidlo, ze zacne znackovat. Nas zacal paradoxne az po kastracii, a vzdy na jedno miesto. dlho sme nevedeli prist na to, preco. potom sme zistili, ze am tak daval najavo, ze sa mu nepaci nova podstielka, ktoru sme mu dali do zachodika. ked sme sa vratili k tej povodnej, bolo vsetko ok.

andelik8
26. aug 2010

@hobit parson jack russel - fenku

hobit
26. aug 2010

@gumimaci fuha, to normalne psychologa potrebujes niekedy 🙂
a aku podstielku pouzivate?

hobit
26. aug 2010

@andelik8 jejda, to je krasny havino, aj ja som takeho chcela, ale najprv nebol cas kvoli praci a teraz som mala obavu ci by som stihala vencit aj psa aj babo 🙂...tak aspon kocurika sme si vzali...

gumimaci
26. aug 2010

@hobit no na macky musi byt clovek urcite aj psycholog, ako ti zacne robit nieco nezvycajne, tak to ma urcite svoju pricinu. My pouzivame cerveny zverlit.

lenkama
26. aug 2010

@klaudia85 no veru,a ani muža to nebavilo stále hore dole schodmi behať a nosiť časti kočíka,a potom zas skladať,rozkladať a vynášať,tak sme to vyriešili inak,ten sused dobre pomohol a pomohol aj ten športový kočík,že sme ho už nemuseli vynášať hore do bytu,malú som dala do vajíčka autosedačky a bolo po probléme,inak aj ja som s malou neraz šla k pediatričke len tak zabalenou do perinky,deky,fusaka bez kočíka,tiež našťastie mám o ulicu vyššie polikliniku,doktorov,takže nebol problém ju pár metrov odniesť na rukách k pediatričke,potom už keď bol ten športový dolu v miestnosti,tak bolo ešte lepšie,pekne s kočíkom až do čakárne sme sa dostali a na vychádzku,keď zaspala od únavy 🙂

elixia
26. aug 2010

@gumimaci 😀 😀 😀 😀 😀

lenkama
26. aug 2010

@klaudia85 jasne,keby niečo,tak malú aj na rukách odnesieš k pediatrovi,abo v sedačke,keď to máte tak blízko 🙂
Staršia Natalka má 5rokov,teraz v oktobri bude mať 6,a mladšia Andrea má 3roky,v januári bude mať 4,obe školkárky,chodia do jednej škôlky,len každá do inej triedy,a mladšia ani počuť,že pojde zas do škôlky,nejak sa nevedela ráno s tou školkou skamarátiť 😒 ,ale už keď ju zobrala učitelka na ruky,dala jej hneď niečo kresliť,malovať,trhať,už po chvíli vraj bolo dobre,a keď som po ne prišla,tak sa im ústa nešli zatvoriť,jedna cez druhú sa prekrikovali,kde boli,čo robili,kolko spapali 😀 ....,no,sranda s nimi ale ráno,hrúza,kým sa poobliekali,vymotali,najedli 😒 ,ale snáď už teraz bude o niečo lepšie,tak uvidíme.

klaudia85
26. aug 2010

@gumimaci :D vy obaja tvrdohlavci

@lenkama joj verím, že aj my to nejak časom vyriešime, len my tu bývame krátko a nikoho v podstate nepoznáme, tak neviem, či nad nami by sa nejaký sused zľutoval resp. poradil... Ale uvidíme. No a s babami to musíš mať teda pestré... Aspoň sa vedia spolu zahrať, či samí škrekot, ako to býva? 🙂 Aj s tou školkou, nič príjemné pre teba hneď z rána. Potvorky malé. 🙂

brulka
26. aug 2010

ahojte babule 😉

neviete niekto ako sa ma lucia20? mali jej robit cisarsky v pondelok alebo utorok. velmi na nich myslim, ci uz maju za cisarskym, ci uz malicku operovali a ako to cele dopadlo. lucia je velmi statocna ako to cele v tehotenstve zvladala, preto velmi dufam ze sa maju obe dobre, maju obe za tym najhorsim a momentalne uz su na dobrej ceste uzdravenia a smer domko. dajte prosim vediet ak ste niekto s nou v kontakte 🙂

lenkama
26. aug 2010

@klaudia85 neboj,určite sa niečo nájde,prípadne manžel pomôže,nie 🙂
No doma je to ako kedy,chvílu sa hrajú,potom sa začnú o niečo šklbať až je z toho štipanie,kopanie a plač,aj vareška úraduje,keď sú už také rozjašené,upišťané a nechcú počúvať,najlepšie ja s nimi v parku,tam sa vyšantia,pobehajú si,pohojdajú sa,a je na chvílu pokoj,večer už len okupať,večera a spať,a to veru niekedy trvá,kým zaspia a niekedy zas za 5minút zaspia,takže veselo to mám doma veru,ale nemusím s nimi nejak chodiť v parku,ony sa vždy prídu opýtať či môžu ísť tam a tam,vidím na ne a keď už toho majú dosť,sa vrátia zas na džúsik,posedia pri mne,takže pohodka,dá sa to zvládnuť aj s krikom aj bez kriku 🙂

andelik8
26. aug 2010

@brulka malinka je uz vonku, lucka ma aj fotku uz v profile 🙂
zatial to vraj vyzera dobre, vylucili jej ten razstep coho sa bali, takze asi je to "iba" ten teratom, ktory operativne odstrania.
(dufam ze som nic nepoplietla a dobre si to pamatam)

brulka
26. aug 2010

@andelik8 jeeeej super tak to sa straaaaasne tesim !!!!!!!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 dufam ze ten teratom jej odstrania bez tazkosti a baby budu moct opustit nemocnicu 😉 co najrychlejsie.

dakujem za taku dobru spravicku !!!!!!

andelik a ty sa key chystas an to ??? 😀 😀 😀 40 tt to uz bude kazdu chvilku 🙂 drzim tiez palciska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

estterka
26. aug 2010

babenky,pridavam fotku malinkej,jedna z prvych🙂 uz ideme dnes domov,vsetko je v poriadku🙂) a vy ako?2 v 1?

anetaadam
26. aug 2010

@estterka Ta je kráááááááááááááásna,hotová princeznička 😀

lenkama
26. aug 2010

@estterka jeeeej,tá je nádherná ako bábika,krásna 🙂 🙂 🙂 ,gratulujem a prajem vela,vela zdravia a mliečka 🙂 🙂 🙂

brulka
26. aug 2010

@estterka naaaaadhernaaaaaaaaaa 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a aka baculka 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉 🙂

gladiola
26. aug 2010

@estterka: aka je zlatunka!!! my este 2 v 1, ani mi brucho nepadlo, zavreta 😖

estterka
26. aug 2010

dakujeme🙂 nuz baculka,nato ze prisla na svet o dost skor sa nezda 😀 a mlieckos a uz spusta,len kedze sme boli oddelene do dnes a mohla som chodit kojit kazde tri hodiny,tak zvykla byt uz nervozna a hladna a vtedy sa tazko chytila..no dufam,ze doma v klude ked budeme kojit,tak to bude ok🙂
@gladiola uzivaj si bruska este chvilku🙂