icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
31. aug 2010

no jasne.... mam papier z porodnice... 🙂 a nie je to daleko ...co nebudem mat donesu 🙂 nebudem sa stresovat.... vsak niekedy vezu mamicky aj z terenu ( nie z domu) a poradia si...

iron
31. aug 2010

cafte kto porodil?
ja som bola na poradni v nemocke vcera, tak som otvorena na jeden prst...a vraj ked vydrzim do dalsieho pondelka tak sa mam prist ukazat zase....tak som mu slubila, ze sa urcite uvidime.. 😀 😀
cumlik neberiem..naco?
a vidite esteze ste pripomenuli vanicku. Ja ju mam odlozenu v pivnici, asi ju budeme musiet vybrat a vycistit...jejda, ono sa to bude kupat..... 🙂

panki
31. aug 2010

@gladiola 😠 ani sa nepýtaj, od minulého týždňa sme nepostúpili ani o chlp. stále som otvorená rovnako - na jeden prst - čiže žiadny postup k lepšiemu 😒 krčok 1,5 a na pôrod to zatiaľ nevyzerá. Ale bola som na monitore a aspoň ten bol dobrý - na ten som bola veľmi zvedavá nakoľko sa mi včera nepohla hádam ani raz ☹ o týždeň znovu

anetaadam
31. aug 2010

Ja som už týžden na 4 otvorena a krčok na 1 a tiež sa nič nedeje 😀

gladiola
31. aug 2010

@anetaadam: 😒

@panki: hm, a kleslo ti brusko? ja som zavreta ako hranice pred '89

krtica11
31. aug 2010

ja som dnes dorazila z nemocnice začala som mať bolesti a behom dvoch dni sa mi krčok skratil o 1 cm dali mi infuzie a magnezko a prestalo to.Som rada že som doma lebo niektore tam ležia až do terminu.Musime len ležať a oddychovať.

panki
31. aug 2010

@gladiola aaaaale kde by mi kleslo - to už vôbec neriešim 🙂 aj tak všetci hovoria že klesá až tesne pred pôrodom

anetaadam
31. aug 2010

Mna strašili predčasným pôrodom a nakoniec to bude možno aj na termín,ach jaj 😎

gladiola
31. aug 2010

@panki, @anetaadam: hm, takze cakame...

anetaadam
31. aug 2010

Ja som bola včera v nemocke na poradni,vo štvrtok idem znovu uvidime či sa niečo zmenilo 🙂

gladiola
31. aug 2010

@anetaadam: no, aj ja idem stvrtok, som total zvedava, piseme, jo?

anetaadam
31. aug 2010

No jasné 😀
@gladiola

m.p.
31. aug 2010

ahoj zeny konecne som natrafila na septembrove maminky pred terminom ako idete rodit ak smiem vediet?

m.p.
31. aug 2010

no tak nic marna snaha

gladiola
31. aug 2010

@m.p.: ahoj, nemozeme tak rychlo odpovedat, pozerame Ordinaciu 😉 ja dufam, ze normal, ale to mi musi klesnut brusko, ty? odkial si?

m.p.
31. aug 2010

ahoj ja som s Puchova ?mna podla vsetkeho ocakava cisarsky,

medyna
31. aug 2010

@m.p. ja normalne s epiduralom, dufam 🙂

gladiola
31. aug 2010

@m.p.: a kvoli comu cisarsky? dcerku si tak rodila?

gumimaci
31. aug 2010

@m.p. tuto je forum, nie chat. je mozne, ze ti odpoved na otazku pride aj neskor 😉 ak bude vsetko ok, my ideme normal...

m.p.
31. aug 2010

ano dcerka bola cisarskym a je to pre nich dost po sebe tak preto,

dadka1581
31. aug 2010

Ahojte rodila ste niektorá v Galante alebo v Trnave? Chcela by som rodiť v Bojniciach kde chodím do poradne ale bývam v Seredi kde sme sa nedávno presťahovali poraďte keby ma to chytilo kam ak máte skúsenosti...ďakujem

katrin31
1. sep 2010

baby vam je tak dobre ze viete aspon ci sa uz trochu otvarate..mna v porodnici nevysetruju, povedali ze kym nevidia kontrakcie na monitore, tak nepozru ☹ a ja som taka zvedava ako to so mnou vyzera..od vcera ma strasne bolia krize, neviem ci som prechladla alebo co sa deje..☹ chcem uz rodit

lucialen
1. sep 2010

@dadka1581 Ty chces ist rodit do bojnic? Ja som tam lezala len 2 dni na rizikovom, to bolo celkom ok, ale vela inych pozitivnych veci som nepocula. Moja sesternica s manzelom tam robia a teda ma varovala, ze ona by tam nikdy nerodila. Vsetky tri odrodila v handlovej. Hlavne primar ze nie je velmi mily 😒 Ja to mam tiez najblizsie do bojnic, ale trepem sa do ziaru, radsej. Tak neviem, ci som ti velmi pomohla 😒

ericka310
1. sep 2010

Ahojte kocky. Tak dnes by to malo uz konecne prist. Termin som mala vypocitany na 1. septembra.....zatial sa nic nedeje.

petulka_
1. sep 2010

@dadka1581 ja idem rodit do Trnavy, mam to najblizsie a ked som si zistovala nejake info o trnavskej porodnici, tak som pocula len same chvaly 😉

gladiola
1. sep 2010

@katrin31: to kam chodis do poradne pre Boha?? od 36tt sa ma pozerat aj zo spodu!!! bud drza a pytaj!

@ericka310: no, ak ste obaja ok, mozu cakat aj dva tyzdne, ale potom uz def. von

katrin31
1. sep 2010

@gladiola chodim do bš..minule som sa pytala a povedal mi doktor ze pokial na monitore neuvidia kontrakcie tak je to zbytocne..ze by sme zbytocne riskovali nejaku infekciu..tak som to vzdala..ze pokial su prietoky a ozvi v poriadku tak je to zbytocne

gladiola
1. sep 2010

@katrin31: no, mozno ma z medicinskeho hladiska pravdu, ale mna by trklo, keby som to nevedela, moja lekarka ma furt pozera, pre mna za mna, ked sa mi to pozeraju aj dvakrat do dna, chcem vsetko vediet, chichi, tak drzim palce

katrin31
1. sep 2010

@gladiola ved aj ja by som to chcela vediet..ze ci sa uz daco aspon chysta..lebo hovoria ze mi uz zislo brusko nizsie..ja chcem uz rodit..zajtra idem zas do poradni tak uvidim..mal by to uz robit primar, bol na dovolenke..tak uvidime

lunana
1. sep 2010

@lucialen nestraš ma, mne nezostáva nič iné, len rodiť v Bojniciach a teraz si ma dosť vyľakala, lebo v téme Pôrodnica v Bojniciach si baby celkom chválili, že sa to tam zlepšilo, tak teraz neviem 😒