icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

silvia87
2. sep 2010

@gladiola tak sa mozno stertnem,budes mat pri porode svojho lekara,ku komu chodis?

gladiola
2. sep 2010

@silvia87: Dr. Petrova, ja uz mam ist v stredu na prijem

katarina87
2. sep 2010

@gladiola tak to s tym ultrazvukom mam taky isty nazor..minule som vravela manzelovi zeby uz mohli vymysliet domaci ultrazvuk...🙂 aby sme ich mohly vidiet kazdy den...to by bolo super.....cakas na poradnu cely tyzden..tesis sa co nove sa dozvies...a napokon nic...toto je ten najhorsi pocit...ale co uz nic nenarobim...nic mi neostava len cakat...

anetaadam
2. sep 2010

Ja som sa tiež dneska načakala,ale na hematologii....som už mala také nervy,na tie sestričky že som skoro vybuchla od zlosti 😠

gladiola
2. sep 2010

@anetaadam: co mas s krvou? budes moct mat epi?

katrin31
2. sep 2010

@katarina87 ja som si dnes prezila presne to iste..je to na porazenie..nic mi poriadne nepovedali a cakala som tam od pol desiatej do pol dvanactej..a viem vies co 🙂 iba mi povedal ze ak zacnu bolesti mam prist 🙂) tak to som vedela aj bez neho

hobit
2. sep 2010

@gladiola tak to je dobry macko 🙂 drzim palce...ja na Antolskej
@mamicka2009 gratulujem k babatku
@julcek aj tebe gratulujem k babatku
sa nam to tu nejako rozbieha...aj ja uz chcem 🙂
@andelik8 drzim palce zajtra

lucinka83
3. sep 2010

@julcek
@mamicka2009
zo srdca Vam obom gratulujem, zelam pevne zdravicko, co najpevnejsie puto s detickami uz od zaciatku a veeela mliecka 🙂

tinkerbell
3. sep 2010

@anetaadam preco ti vlastne budu robit vyvolavacku? Ved este nemas termin.

tinkerbell
3. sep 2010

@anic1 ahoj, ja som z Trnavy 🙂 Ja zatial ziadne tipy neskusam, este by som nechcela porodit. Skus co radi gumimaci. Chodis uz na poradnu do nemocky?

lucinka83
3. sep 2010

@tinkerbell a v Trnave budes aj rodit?

tinkerbell
3. sep 2010

@lucinka83 ano budem, ty sa kde chystas?

lucinka83
3. sep 2010

Ja v Galante 🙂 pozerala som, ze mas termin 3 dni predo mnou :D ja sa este vobec necitim, ze by som mala rodit, ani ziadne bolesti, nic, len mi sem-tam tvrdne brucho. Si pobalena?

aneta4
3. sep 2010

tak moje ja stale neskutočne bolesti....včera zas pravidelne,a ked sa rozhodneme ist do nemocky...tak anjelik v brušku si to rozmyslí....asi sa zlakne

iron
3. sep 2010

ahojte, tak citam ze niektore sa uz neviete dockat babatka. Ved pockajte kym pride jeho cas naco to uponahlavat. Ale je to strasne to cakanie. Nastastie ja nemam cas sa takto sledovat, ten moj certik ma riadne zamestnava, ale tiez sa neviem dockat. Hlavne teraz tie stavy, vsade vsetko boli picha...ach jaj. Ja dufam ze u nas to bude pekne v tom 40t. 🙂 🙂

iron
3. sep 2010

@aneta4 zbehni do nemocky, nech to radsej kuknu...radsej 5x zbytocne ako raz neskoro no nie?

anetaadam
3. sep 2010

@gladiola Mohla by som mať aj epidural ale ideme bez,mám veľa trombocytov

anetaadam
3. sep 2010

@tinkerbell Tak som sa dohodla s primárom 😉 ,mám zvyšene trombocyty a už nechcem čakať

anic1
3. sep 2010

@tinkerbell ano už chodím do nemocky doktorovi Dečkovi. Aj dnes idem, som zvedavá čo mi povie, lebo moja malinká má zatiaľ 2500g. Hovorí, že na mňa je to normálna váha. Chcem to už mať za sebou, lebo ma začali bolieť panvové kosti a zle sa mi chodí aj spí...:o((
A komu chodíš ty?

tinkerbell
3. sep 2010

@anic1 Mna panvove kosti bolia uz aj 2 mesiace a tiez sa mi zle chodi. Vacsinou tam je Dr. Hlávek, ked idem ja. Ja ani neviem, kolko moj maly vazi, nemerali mi ho - len naposledy moj gynekolog v 31.tt, vtedy mal 1444g.
Budes si Dr. Deckova aj zazmluvnovat?

tinkerbell
3. sep 2010

@lucinka83 Pobalena som uz davno - a som otvorena takmer na 4cm, takze uz to cakam kazdu chvilu 🙂

andelik8
3. sep 2010

ahojte maminky 🙂
hlasim sa stale z domu, nastastie si ma tam nenechali zbytocne lezat. V nedelu mam ale prist na monitor a ak cez vikend nic, tak v pondelok na prijem s taskami 🙂 hadam to ale nepotrva tak dlho..

panki
3. sep 2010

@andelik8 - aspoň už vieš že keď nič tak nemusíš ďalší týždeň čakať 😉 držím palce aby nemusela ísť nasilu

lucia20
3. sep 2010

no babulky, september uz mame..... uz by sa malo zacat rodit... :D ako ste na tom??? vsetkym tehulkam drzim palce, aby ste to mali cim skor za sebou....a hlavne co najrychlejsie a bezbolestne. pokial sa to vobec da.

zuziiiicek17
3. sep 2010

Ahojte dievčatá 🙂
Ja som zo septembroviek 2009 a chcem vám len zaželať ,aby ste mali všetky rýchle pôrody a zdravučké detičky 😵 My budeme pomaly oslavovať prvý rôčik a poviem vám ,že to zbehlo ako voda.Poriadne si preto užite uzlíčky šťastia,lebo sa ani nenazdáte a budú z nich malí výmyselníci 😵

gladiola
3. sep 2010

@zuzulicek17: dakujeme!!!

@lucia20: kedy idete domov? ako sa mate?

gladiola
3. sep 2010

Jeeezis, ja tam mam uz 40 tt!!!!

sisa004
3. sep 2010

@tinkerbell jééj prave som si všimla že mame rovnaky termin.🙂

sjusiquatro
3. sep 2010

boze aj mna polia slabiny ledva chodim...hroza... 🙂 uz sa tesim na maleho...

gumimaci
3. sep 2010

@lucia20 Ahoj, zatial sa to rozbieha pomaly.. Tatianke sa ako dari???