icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucia20
3. sep 2010

@gladiola ja som doma a tatianka pride koncom buduceho tyzdna.

@gumimaci mala sa ma dobre... v pondelok jej vysadia antibiotika, vyberu kazdy druhy steh a o dva dni dalsie. tak koncom buduc. tyzdna by ju mohli pustit.

a perlicka... volal mi chirurg co ju operoval, ci by ju mohol dat do joj-ky. :D

andelik8
3. sep 2010

@lucia20 skvele spravy ze sa malinkej tak dobre dari, to sa velmi tesim 🙂
potom daj vediet kedy mam aku relaciu pozerat 😉

gumimaci
3. sep 2010

@lucia20 super, za par mesiacov ani nebudete vediet, ze mala problemy 😵 Co chcu z jojky??? Spravy? No medialna hviezda 😀 😎

gladiola
3. sep 2010

@lucia20: a? ako sa rozhodnes? bude mala televizna hviezda?

iron
3. sep 2010

@lucia20 no teda ako celebrita bude tatianka....drzim vam velmi pacleky nech je cim skor fit, krpcek...

No idem drichmat, som si dala zavazok, ze nic doma nerobim, len oddychujem....sak potom najblizsich x rokov sa nezastavim....ale tesim sa na to....

gladiola
3. sep 2010

@andelik8: @gumimaci: ako sme spolu naraz reagovali v jednu minutu 🙂

iron
3. sep 2010

@lucia20 inak tvoja mala mala pri narodeni presne rovnaku vahu a dlzku ako moja...aka haluz...jej.

elixia
3. sep 2010

@lucia20 jej, Lucka, tak to su skvele spravy 🙂 Daj potom vediet,kedy budete v telke, nech pozerame vsetci 🙂

lucia20
3. sep 2010

isto dam vediet.... bude to zrejme anonymnou formou. ale suhlasila som. moznoze to niekedy v buducnosti pomoze nejakej inej mamine. je to velmi zriedkava diagnoza a ma ju 1zo 40000 deti. ak by som vtedy nenasla na zahranicnych strankach nieco o tejto diagnoze, tak neviem ako by sme sa rozhodovali. pokial sa len jedna zena na zaklade tejto relacie rozhodne si dietatko nechat, tak to splni svoj ucel. a hlavne bude to trosku take podakovanie chirurgovi, ktory na nej dokazal uplne zazraky...

gumimaci
3. sep 2010

@lucia20 presne tak by som to aj ja myslela. a nielen s vasou diagnozou. ale s kazdou diagnozou, kde si lekari nie su 100% isti.

lunana
3. sep 2010

Baby ako vyzerá tá hlienová zátka? Mám pocit, že mi teraz odišla 😕

kveta
3. sep 2010

@lunana Vraj priehľadná, prípadne ružová, gelová konzistencia..

lunana
3. sep 2010

@kveta aha, no to moje bolo skôr také do žlta, tak neviem teraz 😒

kveta
3. sep 2010

@lucia20 A nezabudni tam spomenúť aj toho lekára, čo správne diagnostikoval maličkú.. zaslúži si to... Inak maličká je už teda vrámci možností v poriadku alebo ju ešte čakajú nejaké zákroky?

kveta
3. sep 2010

@lunana Tuším môže byť aj žltá... hlavne je to gelové.. inak nič to neznamená, čo sa týka termínu pôrodu...

gladiola
3. sep 2010

@lunana: vraj ako sopel, tahave

lunana
3. sep 2010

@kveta ok 🙂 len som zostala taká nesvoja po tom 😅

lucia20
3. sep 2010

@kveta ked mi druhykrat volal ten chirurg a pytal si presnejsie info o tehu, tak som mu vravela, ze doktor cunderlik to presne diagnostikoval...

malinka je uz relativne ok. budeme sledovane niekde, ale to mi vsetko este povedia. este mozno ju caka jedna plastika, ale vyzera, ze sa jej vyhneme, lebo tkanivo vyzera, ze sa ujalo. tak uvidime az casom. tearz je to len teoreticky odhad do buducnosti.

lucia20
3. sep 2010

@lunana nemusis sa znepokojovat, lebo aj ked ti odisla, do porodu este moze byt par dni...

hobit
3. sep 2010

tak sa hlasim po poradni...stale nic, nevyzera to na porod zatial.....mam sa hlasit zase o tyzden.....ten monitor sa ma kedy robit? lebo mne ho este nerobili a ani nebudu min. do buduceho piatku....

andelik8
3. sep 2010

@hobit mne robia monitor od 36tt kazdy tyzden pred poradnou... 😕

hilaris
3. sep 2010

s monitorovanim som na tom rovnaku. kazdy tyzden a je to na porazenie. chodim na kramare a vzdy sa tam zdrzim cele doobedie. Naposledy 4 a pol hodiny...

gladiola
3. sep 2010

fuuuha, no, ja idem teraz na monitor, tak uvidime, ale ak nic, tak anyway v stredu na prijem

andelik8
3. sep 2010

@hilaris cooo??? ja som dnes prisla na monitor na pol8mu, to som bola druha, cize pred deviatou som sa ako druha dostala aj k doktorke a nieco malo po 9 uz som isla domov 😕

hilaris
3. sep 2010

@andelik8 a to chodis na kramare?

petulka_
3. sep 2010

@anic1 aj ja som z trnavy 🙂 ja este do porodnice nechodim, dnes som este mala poradnu o mojho gynekologa a ten mi povedal, ze sa mam objednat do porodnice az na buduci piatok alebo az ten dalsi pondelok..neviem preco az tak neskoro..ty chodis od kolkeho tt do porodnice?

andelik8
3. sep 2010

@hilaris ano, na 222 k dr. Ferakovej.

hobit
3. sep 2010

@andelik8 no super...dalsi dovod na stresovanie 😒

hilaris
3. sep 2010

@andelik8 tie iste dvere len tam chodim k Bohacikovej - primarka.. problem za posledne tyzdne bol ten ze sa im jeden monitor kazil tak mali dvojhodinovy sklz a potom mala Bohacikova dovolenku tak ma presuvali k inym lekarom a a bola som aj hore na uzv co sa mi mal robit v 36. tyzdni a potom sa tomu jednemu dokturkovi nepacil monitor tak ma tam poslal este raz. tiez som tam vtedy bola od 7.30 a ked uz bolo 11 a cakala som na ten druhy monitor uz mi bolo do placu...

andelik8
3. sep 2010

@hilaris no tak to si mala riadnu smolu... ja vzdy hned ako tam pridem uz ma beru na monitor, a kedze do poradne potom sestricka vola podla poradia na monitore som vzdy medzi prvymi...

@hobit ale vobec nie. vsade maju ine zvyky. ak sa malinky hybe, tak naozaj nemas dovod na stresovanie