♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
isto dam vediet.... bude to zrejme anonymnou formou. ale suhlasila som. moznoze to niekedy v buducnosti pomoze nejakej inej mamine. je to velmi zriedkava diagnoza a ma ju 1zo 40000 deti. ak by som vtedy nenasla na zahranicnych strankach nieco o tejto diagnoze, tak neviem ako by sme sa rozhodovali. pokial sa len jedna zena na zaklade tejto relacie rozhodne si dietatko nechat, tak to splni svoj ucel. a hlavne bude to trosku take podakovanie chirurgovi, ktory na nej dokazal uplne zazraky...
Baby ako vyzerá tá hlienová zátka? Mám pocit, že mi teraz odišla 😕
@kveta ked mi druhykrat volal ten chirurg a pytal si presnejsie info o tehu, tak som mu vravela, ze doktor cunderlik to presne diagnostikoval...
malinka je uz relativne ok. budeme sledovane niekde, ale to mi vsetko este povedia. este mozno ju caka jedna plastika, ale vyzera, ze sa jej vyhneme, lebo tkanivo vyzera, ze sa ujalo. tak uvidime az casom. tearz je to len teoreticky odhad do buducnosti.
tak sa hlasim po poradni...stale nic, nevyzera to na porod zatial.....mam sa hlasit zase o tyzden.....ten monitor sa ma kedy robit? lebo mne ho este nerobili a ani nebudu min. do buduceho piatku....
s monitorovanim som na tom rovnaku. kazdy tyzden a je to na porazenie. chodim na kramare a vzdy sa tam zdrzim cele doobedie. Naposledy 4 a pol hodiny...
fuuuha, no, ja idem teraz na monitor, tak uvidime, ale ak nic, tak anyway v stredu na prijem
@andelik8 tie iste dvere len tam chodim k Bohacikovej - primarka.. problem za posledne tyzdne bol ten ze sa im jeden monitor kazil tak mali dvojhodinovy sklz a potom mala Bohacikova dovolenku tak ma presuvali k inym lekarom a a bola som aj hore na uzv co sa mi mal robit v 36. tyzdni a potom sa tomu jednemu dokturkovi nepacil monitor tak ma tam poslal este raz. tiez som tam vtedy bola od 7.30 a ked uz bolo 11 a cakala som na ten druhy monitor uz mi bolo do placu...

@gladiola ja som doma a tatianka pride koncom buduceho tyzdna.
@gumimaci mala sa ma dobre... v pondelok jej vysadia antibiotika, vyberu kazdy druhy steh a o dva dni dalsie. tak koncom buduc. tyzdna by ju mohli pustit.
a perlicka... volal mi chirurg co ju operoval, ci by ju mohol dat do joj-ky. :D