♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
nuz dufam ze tam nabuduci tyzden tiez stravim max 2 hodinky...
@andelik8 ja som zasa uplny opak. podla ms som mala termin 26.8., podla sona az 7.9., no a maly sa narodil presne 26.8. 😉
@gumimaci
@andelik8 no tak sa pokusim nestresovat teda aj ked neviem ci mi to pojde.... 😒
@ladywitch26 jej, aj ty uz mas babatko? gratulujem 🙂
@hobit hej, uz mame doma veselo 😀
ahojte....tak dnes som mala poradnu. Este nikdy som tak dlho u gynekologa nebola...nakoniec som sa dozvedela, ze prislo mnoho mamiciek po termine, co asi necakali. U mna zatial nic nove, vsetko je v poriadku, na porod sa zatial nechystam a ak sa krpec nerozhodne prist cez vikend, tak v pondelok mam znova prist na kontrolu...uff
@ladywitch26 aj ja uz chcem...
a mame dalsie septembrovciatko, v pondelok sa tothovej5ti narodila Nelka, este su v nemocnici kvoli zltacke, ale inac je vsetko ok a vsetky vas pozdravuje 😉
fuha tu sa to rozrodilo veru...
@ladywitch26 ako to zatial zvladas s oboma
@iron ja tu mam aupairku, vzhladom k tomu,ze muz chodi niekedy aj na par dni do prace na opacny koniec irska a to by som pri stanke a drobcovi sama nezvladala. ale celkom sa da, len bez aupair by sa to nedalo zvladat, hlavne napr. dnes, ked sa obidvaja naraz rozplakali, ze chcu jest. stanka sa sama este nevie napapat, takze bud by pol hodinu ziapala stanka, alebo fabien, keby som nemala pomoc. a neviem,ci to je surodenecky siesty zmysel alebo co, ale zasadne sa budia obidvaja naraz. aj ked stanka spi napr v spalni a fabi dolu na gauci.
Mám za sebou najhoršiu noc svojho života, takto zle mi nebolo už dávno, som nachladnutá a zaspala som o štvrtej ráno, vždy keď to v noci vyzeralo že už konečne zaspím, tak ma začalo bolieť brucho alebo niečo ☹ strašné niečo a teraz som sa zase zobudila, lebo mm išiel do roboty a to sa ja musím vždy zobudiť.
@lucia20 malinkú som videla, chúďatko maličké vytrpela si veľa za tých pár dní života, ale bude to veľká bojovníčka 🙂 a je strašne krásna 😵 držím palce, aby bola čo najskôr v poriadku a aby bola čo najskôr s vami doma
Ahojte baby. Akych mate poslickov? Tiez vas to tak riadne boli? Teda ja uz tyzden mavam bolesti podbruska, ale teda poriadne. Som si to predstavovala ako neprijemne tvrdnutie alebo bolest pri ms, ale to ani nahodou. Opakuju sa aj po 10 minutach ale po hodine skoncia. Tuto noc od 3h zase bolesti krizov a podbruska ako pri ms, uz som znicena. A teda si neviem predstavit, ked toto su len cvicne kontrakcie, ake budu tie normalne. Bez epi to urcite neprezije 😀 Uz prehovaram mm, nech radsej nejde k porodu, lebo nam urobim taku hanbu, ze dalsie budem rodit v inej nemocnici? 😅
Inak u nas to po vcerajsej poradni tiez nevyzera na skory porod, pravdepodobne budeme cakat az do druheho terminu 24.9.
baby, prosim vas vy mate aky dlzku krcku maternice?ja som bola vcera na poradni a doktor mi napisal do knizky, ze dlzka 2cm, ale predtym mi tam nikdy nic take nepisal, takze teraz neviem, ci je to dobre alebo nie..ci sa mi uz skracuje alebo to je normalna dlzka? 😕 doteraz mi tam vzdy pisal len CS 0 a to mam aj teraz, to znamena, ze som este zatvorena, ze? 😕
ja mam uz 4tyzdne v knizke stale CS 4... a tiez neviem co to znamena 🙂

Ahojte baby môžem ? 🙂
Ja mám termín 21 septembra ,ale v knižke mám napísaný aj 9 september, že to je zase termín podľa pohybov.Tak teraz neviem ani sama , že kedy budem rodiť 🙂 he