icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucialen
4. sep 2010

Ja som mala na minulej poradni 2,5cm krcok a CS1, vcera som mala CS2 ale dlzku neviem 😒

petulka_
4. sep 2010

@gumimaci dobre vysvetlene, diky 😉 ja uz by som bola rada, keby sa uz pomalicky zacal skracovat, lebo prvy termin mam vyratany na 20.9....ale tak co uz...pockam si 😒

gumimaci
4. sep 2010

@petulka_ niektore baby sa otvaraju cele tehu a potom aj tak prenasaju... aj v tom clanku je pisane, ze cervikalne skore sa moze zmenit az pred samotnym porodomTiez som mala dlho CSO, az posledne 3 tt CS 3 a naposledy CS4. Tam nejde len o to ci sa krcok otvara, ale aj o jeho dlzku a polohu... 😉

aneta4
4. sep 2010

@lucia20 máš krasnu dcerku.dneska prišla ku mne mama a pyta sa či som pozerala včera spravy.že prečo?hovori bolo tam take dievčatko....ktore si toto všetko už vytrpelo...a hned nato.....bola ako anjelik.taka krasna a baculka.a pokojná.jednoducho sa drži...je s nej veľká bojovníčka.povedala som že ano aj som to pozerala,ale aj stebou preživali a mysleli na teba.ste obe velke bojovničky.držim palčeky 🙂

janica81
4. sep 2010

Ahojte mamičky....,
@lucialen presne rovnako sa cítim...ako mi doteraz nič nebolo, tak posledný týžden ma bolí asi vsetko...spodok brucha, bedrové klby... atd... no ja mam termín 20.9. tak to sa este nacakam... ale co uz, musime si vybojovat nase pokladíky 🙂

gladiola
4. sep 2010

@gumimaci: dik

tajinkaa
4. sep 2010

@janica81 no ja som na tom rovnako všetko ma bolí v noci sa mi ani nedá otočiť v posteli no ja mam termín už dnes tak dúfam že to už dlho nepotrvá

anic1
4. sep 2010

@tinkerbell no tak malinká už váži do 3000g, tak som rada. Dr. Dečkova ešte neviem či si ho budem zazmluvňovať.

anic1
4. sep 2010

@petulka_ ja chodím od začiatku do nemocnice, lebo som chodila Dr. Skalickej a nepáčilo sa mi jej správanie, tak som si hľadala iného doktora a teraz som veľmi spokojná že chodím dr. Dečkovi. A komu pôjdeš ty?

petulka_
4. sep 2010

@anic1 kedze som tam este nebola, tak tych doktorov vobec nepoznam..ale ani si neplanujem nikoho zazmluvnit, necham to na nahodu a budem mysliet pozitivne 😀

anetaadam
4. sep 2010

@tajinkaa Ideš rodiť do Trstenej,ked si z NO?

tinkerbell
4. sep 2010

@anic1 som zvedava, ci mi pred porodom este niekto pozrie vahu babatka - ja ani netusim, kolko by mohol mat.

danulka3
4. sep 2010

Ahojte,ˇakuje vám ,že ste mi drali palce.Dnes sme sa vrátili z nemocnice,máme sa ok.Neviem,kedy vás stihnem dočítať,teraz akosi nemám čas,prečo asi ? 🙂 Jakubko sa narodil sekciou 30.8. o 8.13 ,váha 3700g,50cm.Narkóza úplna.Keď budem mať viac času popíšem.Teraz máme trošku problém s kojením a sme trošku žltý,vraj dávať na slnko,ale kde ho zohnať?????Takže idem trošku poštudovať,čo a ako.Pa

hobit
4. sep 2010

@danulka3 jej, dalsie babatko....gratulujem a drzim palce, aby kojenie islo a aby zajtra vyslo aj slniecko 🙂

lucia20
4. sep 2010

baby, dakujem vam. ste zlatucke...

baby, ale musim sa pochvalit, dnes som mala krasne prekvapko. dojdem do izby, mala bez hadiciek. tak letim za sestrickou, ze ci je odpojena a ci ju mozem vziat do ruk.

baby, ja som ten moj uzlicek pestovala dve hodiny a chcete ceresnicku???? KOJILI SME SA...... Ja sa taaaaaaaaaaaaaaaaak tesim. je uzasna.
31.08. vazila 2kg a 04.09. vazi 2980gr. :shock: riadne nabera, ze??? boze ja som vytesena ako naspeedovana vevericka.

agentkak
4. sep 2010

@lucia20 jej luci malá je prenádhernaaaa dufam ze vam všetko dobre dopadlo 😉
uz aj my to mame za sebou...ale s takym riadnym prekvapkom 🙂 namiesto nelky mame filipa 😀

lucia20
4. sep 2010

@agentkak tak gratulujem k prekvapku. to si uz druha toto leto. :D

agentkak
4. sep 2010

@lucia20 dakujem...a po tejto skusenosti uz neverim ultrazvukom ani doktorom 😀 a ešte koho tak prekvapili ?? 😅

lucialen
4. sep 2010

@agentkak Co??? 😕 😕 😕 😀 😀 To az ked sa narodil ste sa dozvedeli ze mate chlapceka? To musel byt riadny sok 😲 Inak gratulujem, krasna vaha 😵 😵
@lucia20 malicka je prekrasna, nadherna 😵 😵 😵 😵

agentkak
4. sep 2010

@lucialen hej hej cela porodnica mala a aj ma z toho šou filip s ružovým dudlíkom a fialovovu čiapkouuu 😀

andelik8
4. sep 2010

@lucia20 naaaaaadhernaaaa 😵 😵 😵 prenadherne babatko.

@agentkak hlavne ze je zdravy. no ale ja by som bola riadne v soku keby mi na sale chlapca dali do narucia 😅 a babu vam predpovedali z jedneho ci z viacerych ultrazvukov???

tinkerbell
4. sep 2010

@lucia20 malicka je pekne baculkata 🙂 Zelam jej veeela zdravicka.
Ja som mala jednu ziacku, co sa narodila a nemala vyvinutu ritku, ale lekari ju tiez operovali hned po narodeni a teraz je to dieta uplne take iste ako ostatne deti. Uvidis aj tvoja dcerka bude viest rovnaky zivot ako ine deticky. Drzim palceky.

lucialen
4. sep 2010

@agentkak 😀 😀 😀 Tak mozes zase nakupovat vybavicku 😀

tinkerbell
4. sep 2010

@agentkak no vidis, ja to stale muzovi hovorim, ze nech caka aj Kristinku.
Este si v nemocke? Ake to tam je?

agentkak
4. sep 2010

@andelik8 to aj ja hovorim hlavne ze je v poriadku...no dvaja lekari tvrdili dievčatko a jeden nevedel vraj nedava ruku do ohna za tu babu 😀

veru vybavička na kompletku bude museit prejs reviziou 😀 😀

agentkak
4. sep 2010

@tinkerbell veru nikdy nehovor nikdy 😠
hej ešte som v nemocke...sekcia otras, ale uz je lepšie hadam nas pustia v pondelok domko tak sa tesim...inak da sa to tu vydrzat a vbec to neni take hrozne ako to popisovali baby na konovi na porodnici 😉

gladiola
4. sep 2010

@lucia20: ake krasne babenko, baby, dajte aj vy fotky!!

andelik8
4. sep 2010

@agentkak fuuuha, tak snad aj my nebudeme onedlho vyhadzovat vsetky veci z komody
sranda... uz som pocula o mnohych takychto pripadoch a stale mi to pride neuveritelne... 😅

andelik8
4. sep 2010

@agentkak a kde lezis?

zuzuz1
4. sep 2010

@lucia20 mala je prekráááásna 🙂 hotova princeznička...a ako pribrala!!! parada! gratulujem a naďalej držíme palceky, nech jej takto chutí aj nadalej 🙂