♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@petulka_ niektore baby sa otvaraju cele tehu a potom aj tak prenasaju... aj v tom clanku je pisane, ze cervikalne skore sa moze zmenit az pred samotnym porodomTiez som mala dlho CSO, az posledne 3 tt CS 3 a naposledy CS4. Tam nejde len o to ci sa krcok otvara, ale aj o jeho dlzku a polohu... 😉
@lucia20 máš krasnu dcerku.dneska prišla ku mne mama a pyta sa či som pozerala včera spravy.že prečo?hovori bolo tam take dievčatko....ktore si toto všetko už vytrpelo...a hned nato.....bola ako anjelik.taka krasna a baculka.a pokojná.jednoducho sa drži...je s nej veľká bojovníčka.povedala som že ano aj som to pozerala,ale aj stebou preživali a mysleli na teba.ste obe velke bojovničky.držim palčeky 🙂
@tinkerbell no tak malinká už váži do 3000g, tak som rada. Dr. Dečkova ešte neviem či si ho budem zazmluvňovať.
@anic1 som zvedava, ci mi pred porodom este niekto pozrie vahu babatka - ja ani netusim, kolko by mohol mat.
Ahojte,ˇakuje vám ,že ste mi drali palce.Dnes sme sa vrátili z nemocnice,máme sa ok.Neviem,kedy vás stihnem dočítať,teraz akosi nemám čas,prečo asi ? 🙂 Jakubko sa narodil sekciou 30.8. o 8.13 ,váha 3700g,50cm.Narkóza úplna.Keď budem mať viac času popíšem.Teraz máme trošku problém s kojením a sme trošku žltý,vraj dávať na slnko,ale kde ho zohnať?????Takže idem trošku poštudovať,čo a ako.Pa
baby, dakujem vam. ste zlatucke...
baby, ale musim sa pochvalit, dnes som mala krasne prekvapko. dojdem do izby, mala bez hadiciek. tak letim za sestrickou, ze ci je odpojena a ci ju mozem vziat do ruk.
baby, ja som ten moj uzlicek pestovala dve hodiny a chcete ceresnicku???? KOJILI SME SA...... Ja sa taaaaaaaaaaaaaaaaak tesim. je uzasna.
31.08. vazila 2kg a 04.09. vazi 2980gr. :shock: riadne nabera, ze??? boze ja som vytesena ako naspeedovana vevericka.
@lucia20 malicka je pekne baculkata 🙂 Zelam jej veeela zdravicka.
Ja som mala jednu ziacku, co sa narodila a nemala vyvinutu ritku, ale lekari ju tiez operovali hned po narodeni a teraz je to dieta uplne take iste ako ostatne deti. Uvidis aj tvoja dcerka bude viest rovnaky zivot ako ine deticky. Drzim palceky.
@agentkak no vidis, ja to stale muzovi hovorim, ze nech caka aj Kristinku.
Este si v nemocke? Ake to tam je?
@tinkerbell veru nikdy nehovor nikdy 😠
hej ešte som v nemocke...sekcia otras, ale uz je lepšie hadam nas pustia v pondelok domko tak sa tesim...inak da sa to tu vydrzat a vbec to neni take hrozne ako to popisovali baby na konovi na porodnici 😉

Ja som mala na minulej poradni 2,5cm krcok a CS1, vcera som mala CS2 ale dlzku neviem 😒