icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andelik8
13. sep 2010

ahojte... my uz sme doma od vcera, tak si nas tatinko konecne naplno uzil. Prvu noc sme mali ukazkovu. Mala mi zaspala pred polnocou, tak som si dala sprchu a isla spat aj ja. Zobudila som sa na mokre tricko, bolave a tvrde prso... pozeram... vonku svetlo. Kuknem na hodinky, 7.30!!! normalne som sa zlakla ze sa jej nieco stalo, tak som vyskocila a utekala k postielke a ona si spinka ako Sipova Ruzenka. 8 HODIN! juuuj... dospala som vsetky tie ranne vizity v nemocke 😀 😀 😀
uz mame za sebou aj navstevu u detskej. hromadu vselijakych informacii na mna vybalila, mimo ineho aj ze ked nam aj hovorili v porodke ze netreba balit nasiroko ze by som mala... kaslem na nu. o tyzden ideme na prevazenie, tak ju zabalim nasiroko nech je rada a da pokoj 😀

andelik8
13. sep 2010

@klaudia85 my monitor kupovat nebudeme, ale poziciame si. mm je vystresovany ze uz mal byt davno doma, lebo on je policajt a raz sa vratil z nocnej s tym, ze ich volali k babatku co v noci zomrerlo... sice to nebol syndrom nahleho umrtia ale zapal pluc, no ze aj tak... vraj moonitor jednoducho musime mat

andelik8
13. sep 2010

@fubinka ja myslim ze zakazdym ked niekam prevazate dieta autom, hoc len 5 min. treba ho mat v sedacke.

silvia87
13. sep 2010

ahojky ja mam dneska termin,ale niak to moje male nechco von,asi neni este zvedave na tento svet🙂

silvia87
13. sep 2010

@andelik8 ahoj,moem sa spitat kde si rodila?

klaudia85
13. sep 2010

@andelik8 tak to sa nečudujem, keď má manžel taký zážitok z práce.. A gratulujem k dlhému spánku 🙂

elixia
13. sep 2010

@andelik8 tak to ste mali uzasnu prvu noc,nech sa tak dobre dari aj nadalej 🙂
S tou autosedackou uplne suhlasim, ved take mini nehody,ze niekto do niekoho zozadu vpali, sa stavaju najcastejsie v meste,cestou k doktorovi,do prace,skoly...autosedacka urcite ano!!!

andelik8
13. sep 2010

@silvia87 na Kramaroch

iron
13. sep 2010

no ja som bola na poradni a nic nove. Ale vraj tento tyzden sa to uz rozbehne, tak uvidime. Mala mi prave ochorela, ma teplotku no tak je u nas zabavy kopec.

Ja som tiez pocula ze vraj uz netreba balit nasiroko. Ja rozhodne budem. Mozem tym len pomoct, urcite nie nieco pokazit. Monitor mame a budem ho pouzivat na sto percent. Za ten pocti pokoja ked mala spinka mi to rozhodne stoji. Inak by som asi stale k nej chodila a sledovala ju, takto ju nebudem rusit ked nahodou potiahne dlhsi spanok.

gumimaci
13. sep 2010

Ahojte, aj my uz sme doma. Ondrejko sa narodil 8.9.2010 o 15:20. Je to dlhan: 52cm a 3540g 😵

andelik8
13. sep 2010

@gumimaci gratulujem 🙂 🙂 🙂 je chutnucky 😵

elixia
13. sep 2010

@gumimaci jeej, zlatunky je..tak aj ty uz mas po, blahozelam 🙂
Ja tu tusim posledna este skysnem... 😀

anetaadam
14. sep 2010

@gumimaci Gratulujeme

janica81
14. sep 2010

@elixia co sa bojis.... vsak mame uz len tyzden... ja sa teda neponahlam... co pride pride... 🙂

@gumimaci gratulujem nádherný....

panki
14. sep 2010

Aj mi odvčera balíme na široko 🙂 najprv som chcela - potom nám v pôrodnici neodporúčali, ale včera sme boli v poradni a pani doktorka odporučila aby sme štyri týždne balili - do kontroli kĺbikov, tým nič nepokazíme. A ku podivu sa mi zdá, že sa to malej páči 🙂 taká je spokojná. 😎

lucialen
14. sep 2010

Caute 🙂 Nedavno sme tu este stresovali aky bude porod a uz tu nie su skoro ziadne tehulky 🙂
Ja som mala vcera poradnu, este sa ani nahodou nechystame. Takze asi takto o dva tyzdne po vyvolavacke hadam aj porodim 😝
@gumimaci gratulujem 😵

elixia
14. sep 2010

@janica81 ved nebojim, navzdy tam nezostane hadam 😀 Chvilu sa uz neviem dockat a potom zas rozmyslam nad tym, ako sa moj zivot zmeni a ze uz nikdy to nebude take ako doteraz...to aj vam sa stava?

janica81
14. sep 2010

@elixia to sú aj moje najčastejšie myšlienky.... každý večer vravím MM, že či si uvedomuje, že už nikdy nebudeme len sami dvaja.... 🙂
@lucialen no už nás je tu len pár... ani my sa ešte vraj nechystáme... takže môžme len ticho závidieť novopečeným mamičkám... ale ani sa nenazdáme a budú tu naše pokladíky

elixia
14. sep 2010

@janica81 no presne, aj vcera vecer sme sa smiali ze je koniec nasej lenivosti..ze ked sa mi nechce teraz,urobim neskor,pripadne zajtra 🙂 Kazdu noc, ked sa zobudim a idem na WCko, ma napadne,ze ake je to teraz fajn,vratit sa do postele a dalej spat...boze,teraz to vyznieva akoby som sa na to babo ani netesila 😀 😀

janica81
14. sep 2010

@elixia no presne presne...rovnaké úvahy.... vždy si vravím keď tvrdo spím...kto mna zobudi??? alebo keď sa mi drieme, že ako to vydržím pri drobčekovi??? a ráno??? si len tak pospať.... to asi nebude hroziť...
či zvládnem starostlivosť... a ako s kojením...čo keď dojdeme domov z pôrodnice... čo mu mám maličkej zabaliť na cestu z pôrodnice... naozaj si asi ešte s chuťou užívam kľud.... 🙂

ale hrozne, hrozne sa tešššššššíííííííííííííííííímmmmmmmmmmmmm........................... na maličkú 🙂

elixia
14. sep 2010

@janica81 viete uz ze to bude dievcatko?

janica81
14. sep 2010

@elixia no zatial nam to tak vraveli...ale ze 100% uvidime az ked to bude na svete... ale tak som nastavena na dievcatko... 🙂

dadka1581
14. sep 2010

@lucialen ahojky tak to si ako ja stále nič v piatok idem ležať do nemocnice za tri týždne žiadna zmena na krčku des to zase bude pôrod.....držím palce

estterka
14. sep 2010

@elixia no zmeni sa zivot,ale musim povedat,ze to s tym casom nie je az take hrozne,aspon u nas..aj vyspat sa stiham aj lenosit,zatial.. 😀

elixia
14. sep 2010

@janica81 no ja podobne, vieme ze to bude chlapec, ale uverim,az ked uvidim 😢

@estterka ahojky, ako sa vam dari? malinka je asi dobrucka, ked sa stihas aj vyspat. Nedas nejake fotocky nech sa pokochame?? 🙂

estterka
14. sep 2010

@elixia uz teraz sa mame dobre,malu nam preniesli helikopterou na gran canariu ked mala 5 dni,10 dni sme tam boli s nou,ale uz je vsetko ok,no boli to tazke chvile..teraz brusko obcas trapi a grckame od vcera,ale snazim sa nestresovat kvoly tomu,dnes mame prvu kontrolu u pediatra,tak uvidim co nam povie. ale inak naozaj je to zlate babatko,zo zaciatku aj 6 hodin v noci prespala,teraz sa v noci budi tak kazde tri a cez den kazde 4-5. pridavam fotku,aky je mala drobcek este stale-ale dobehne vsetky septembrove babatka casom,to som si ista 😀 len nemame vlasky,nam oholili v nemocnici,ale to je najmenej myslim si.
a ty ako sa mas?

aneta4
14. sep 2010

ahojte.už sme doma.v sobotu sa nam narodil riško.3540,50 cm.strašne sa tešime.porod super-rychle a hlavne bez vyvolavačky.dako sa to rozbehlo same. 🙂 🙂 🙂

elixia
14. sep 2010

@estterka jej, chrobacik malicky 🙂 A co jej bolo, ze vas tak trapili?Tusim si spominala nieco s bruskom...hlavne ze sa to vyriesilo,teraz uz bude len dobre,neboj 😉

@aneta4 blahozelam 🙂Ako sa ti podaril rychly porod? Daj navod... 🙂

lucinka83
14. sep 2010

@aneta4 gratulujem! To je uplne super 🙂

lola79
14. sep 2010

@elixia neboj, ze tu skysnes sama, este som tu ja 😀 Mam pocit, ze sa citim lepsie a lepsie. Ako keby som bola kazdym dnom menej tehotna (ked teda vynecham tie bolesti panvy, ked sa dlhsie nehybem, alebo v spanku). Vo stvrtok idem do poradne, tak dufam, ze mi uz povedia, nech ostanem. Uz sa to tu prerieduje a skoro kazdy den nove babatko. A ake su krasne!! Som na vas hrda dievcata!!! 😵