icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
15. sep 2010

nasa plakala zo zaciatku pri kupani tiez,ale ja som to zvalila na nemocnicu,ktovie co tam s nimi robili pocas kupania 😠
@zuzuz1 vidim,ze mame viacere rovnaky rezim,ale ja prebalujem aj ked zaspinka po kojeni na prsniku,nech nema zaparenu ritku potom.
a na prechadzky chodime uz tyzden,ako nas prepustili z nemocnici,to aj inak spinka este aj ked domov dojdeme,normalne sa zvykne trhat zo spanku a "mrmle si",vzdycha atd a ked je vonku tak sa ani nepohne 😀
inak ja som si myslela,ze take trojtyzdnove babatko sa velmi nehybe,a ta nasa ked ju polozim do postielky tak ako sa ma,tak ju najdem o chvilu na sirku uz presunutu..no moc nam to nevadi,kedze v tej postielke nespala este,lebo sa jej v nej nepaci 😠

andelik8
15. sep 2010

@klaudia85 moj tam nebol, kvoli sekcii, cakal pred salami a ked malu prevazali na novorodenecke, tak mu ju ukazali
@zuzuz1 mne mala pri kupani neplace, len utieranie sa jej zatial nepaci 🙂 a vonku sme tiez este neboli, asi az v pondelok pojdeme na prvu prechadzku ak bude pekne, lebo mame sa prist zase ukazat pediatricke, tak uvidime ako to zvladneme

gumimaci
15. sep 2010

@klaudia85 ked bude cakat, tak mu mimino ukazu hned po narodeni- na novorodeneckom 😉

klaudia85
16. sep 2010

@andelik8
@gumimaci ďakujem vám a kde je to novorodenecké, kde by mal čakať? Ja sa tam stále vôbec nevyznám :(

hobit
16. sep 2010

@gumimaci aj nas...onuchava ho a liha si tam, kde lezal maly...

hobit
16. sep 2010

@elixia dakujeme...cica strazca 🙂

hobit
16. sep 2010

@estterka nemala...ponukla mi ju ked som si myslela, ze uz to nemoze dlho trvat tak som si ju nedala...no...mylila som sa, este to dlho trvalo 🙂

hobit
16. sep 2010

@gumimaci Antolska

aneta4
16. sep 2010

tie naše detičky ......................to je tá najväčšia radost a dar boha 🙂 🙂 🙂

andelik8
16. sep 2010

@klaudia85 novorodenecke je na tom istom poschodi ako porodne saly, len za rohom 🙂 mm moze cakat pred porodnymi salami.

zuzuz1
16. sep 2010

no vychadzky sa nam upravili...dnes sme sa vozili cca 1,5hodky a prespali sme celu vychadzku... ale teraz vrieskame uz asi tak 2 hodky... :( a to od nakrmenia a odgrgnutia... som z toho mimo... tato sa snazil a to on vzdy zabere a maly na nom zaspi... a terza nic :( je to normalne? ach jaj idem ho skusit prilozit 😖

gumimaci
16. sep 2010

@zuzuz1 aj mne to maly robi, lebo si nevie poprdkat a vykakat. vzdy poobede, alebo navecer. Od rana som zacala pit feniklovy caj, a zatial (musim zaklopat na drevo) serka jak stary chlap... dufam, ze mu to vydrzi... 🤐

ladywitch26
16. sep 2010

@zuzuz1 tak to vypada na riadnu koliku. mne tak vrestala stanka kazducky den, az kym sa jej nepodarilo poriadne poprdiet. vyskusaj pit ten feniklovy caj a hlavne nepi ziadne napoje s bublinkami. a zacni davat probioticke kvapky. moze to dost pomoct, aj ked nasej malej to len zmiernilo priznaky, inak mala koliky do konca 3.mesiaca.

lucia20
16. sep 2010

@elixia
@klaudia85 ahojte babulky, uz sme doma,od piatku... super. malinka ´je uzasna, stale len papa a spinka. prespi elu noc. a co vy?

lucia20
16. sep 2010

@zuzuz1 zuzka gratulujeme k malinkemu

elixia
16. sep 2010

@lucia20 jeeej,tak to je super,len si uzivajte 🙂 Ako sa dari Tatianke, caka ju este nejaka operacia,ci uz je to v poriadku?

lucia20
16. sep 2010

@elixia chvalabohu, dosla histologia a ta je negativna, takze chemoterapia nas necaka, vyzera ze zvierac jej zacina fungovat, tak hadam sa to upravi uplne, ak nie, tak ju caka este v buducnosti plastika a mozno este jedna na zadocku, ale tu asi odmietnem, neviem. je mi to take neprirodzene ju dat rezat len po estetickej stranke. je to na takom miestecku, ze to skryju nohavicky a pokial to po zdravotnej stranke nebude potrebovat, tak nechcem aby to podstupovala.
ale inak vsetko ok. je super.

estterka
16. sep 2010

@lucia20 my sme vas nakoniec neplanovane a necakane predbehli o den🙂 tesim sa s vami,ze ste uz doma,viem aky je to pocit,mat malu doma po hospitalizacii. a preco by jej mali robit plastiku na zadocku?

elixia
16. sep 2010

@lucia20 tak to sa tesim s tebou, vsetko dobre Tatianke, drzte sa 😉

lucia20
16. sep 2010

@estterka lebo ako jej robili tuto prvu plastiku ritky, tak jej ju vytvorili z takych styroch trojuholnikov, len tam kde sa vsetky styri spajali tak tam sa jej ta koza zacala rozchadzat, tak tam mala taku otvorenu ranu, teraz tam ma dierku, ale uz je to lepsie. ale plastiku som myslela aj kvoli inkontinencii.

lucia20
16. sep 2010

@elixia drzime palce aj vam....

zuzuz1
17. sep 2010

hmm nemyslim ze to budu koliky... nie je to o nafuknutom a tvrdom brusku? to on nema... a stolica pravidelne aj 2-3x za den... hmm mali sme narocnu noc... jaj idem to dospat kym drobec buva...

lunana
17. sep 2010

@aneta4
@iron
@lucialen no takže konečne sme doma 🙂 po dlhom čase nás včera pustili domov...maličká sa narodila v sobotu 11.9. o 4:33, pôrod mi vyvolávali od štvrtka obeda a v bolestiach ma nechali až do tej soboty 😒 no aspoň že vo štvrtok neboli až také hrozné....
len teraz mám zase obavy, lebo sa im maličká zdala stále žltá, tak jej dnes brali krv na bilirubín a neviem či nebudeme musieť ísť ležať zase ☹ dúfam, že výsledky budú v pohode, ale strašne sa bojím

lucialen
17. sep 2010

@lunana gratulujem 😵 😵 Ale ta teda nechali vytrapit 😒 To si sa neotvarala, ci ako?A kto ti bol pri porode? Drzim palce k dobrym vysledkom, aby si uz isla do nemocnice len rodit druhe 😉 😀

janica81
17. sep 2010

@lucialen ahoj..... kolko nás je vlastne ešte 2v1??? nie len my dve ???
všetky skoro už preberajú mamičkovské starosti a ja stále musím ešte rozmýšlať nad pôrodom...

moja malička chce byt asi presna od malicka 🙂

lucialen
17. sep 2010

@janica81 este vidim ze elixia je pokope 😉 Ja sa citim nejaka pokojna, ako keby ani rodit este nejdem. Dokonca mi je nejako dobre, az na tie kazdodenne bolesti, ale to som si uz zvykla. Citim sa tak na 6ty mesiac tehu 😀 Ale tiez by som tu uz radsej rozoberala, kolko maly vypije, ako vecer place, ze nema rad kupanie a tak.... 🙂

klaudia85
17. sep 2010

@lucia20 konečne doma, čo? Už bude len dobre 🙂

Aj ja som 2v1, aaaach

lunana
17. sep 2010

@lucialen hej neotvárala som sa, oni mi zbytočne vyvolávali pôrod, lebo to vôbec nebolo treba....mala som doktora Hudeca z Bojnickej nemocnice, bol super

lucialen
17. sep 2010

@lunana no aspon si mala dobreho doktora, to je super 😉 A preco nebolo vobec treba vyvolavat?

elixia
17. sep 2010

no zopar kinderiek nas tu este je 😀 My mame do terminu este viac ako tyzden, myslim ze skor to ani nebude..ziadne naznaky, ani nahodou.