icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

leomami
19. sep 2010

@dadka1581 tak držím palce a veľmi,nech je už drobček rýchlo na svete🙂🙂ja ak neporodím do piatku,tak ma to vyvolávanie čaká tiež☹ tak potom daj vedieť...neboj už zajtra porodíš;) ;) páá

petulka_
20. sep 2010

@dadka1581 aj ja drzim palce, nech je vsetko v poriadku 😉
mne zasa zacala odchadzat hlienova zatka..a to som myslela, ze uz zo mna vsetka odisla..vcera som znova mala taky bledohnedoruzovy hlien na nohavickach...keby sa to uz aspon konecne rozbehlo 😀 ja uz chcem rodiiiiiiit 😵

klaudia85
20. sep 2010

Ja som zas zvedavá, či sa to udeje tento týždeň... Uvidíme zajtra na poradni, no mám pocit, že malá sa akosi menej hýbe :( Dadka držím vám palce.

elixia
20. sep 2010

Ahojte, no my sme zacali 40.tyzden 🙂 Ale ci z toho nieco bude...hm.

@klaudia85 ja mam presne taky pocit,ze sa menej hybe, snazim sa nerobit paniku a pripisujem to skor tomu,ze ak je velky ako mi tvrdia,tak uz nema velmi miesto..aj sa mu snazim dohovarat aby smerom dole uz liezol, zatial bez vacsieho uspechu 🙂
Tak vsetkym kinderkam drzim palce 🙂

aneta4
20. sep 2010

@dadka1581 moja držim ti palce.ale to je sila že stale nič.mne dali pri prvom polovičku vyvolavačky a začalo to hned.teraz som bola s jednou holkou....dali jej polku nič....dva dni trpela-potom jeje dali druhu polku a do 3 hodin bol malinky na svete.
ja s malinku nechodim ešte na prechadzky.len na dvor.začali sme 20 minutami-včera pol hodka-a dneska to dame na hodinku.čerstvy vzduch potrebujú,len sa neodporučaju hypermarkety,nakupne centra.tam kde je vela ludi.ale prechadzka neuškodííííí

wopicka
20. sep 2010

Ahojky holcinky, muzu se k vam pridat? Cekam chlapecka a jsem ted na zacatku 42tt, takze si dava malinko na cas. Zitra pripadne nastupujeme na vyvolavani. Mate prosim nektera zkusenosti, jak to chodi? Dekuju a hezky den vsem ;).

klaudia85
20. sep 2010

@elixia no veď to, že ani ja nechcem robiť zbytočne paniku. Aj tak si ale myslím, že mi dokina zahlási to, čo naposledy...že sa za ten týždeň nič nezmenilo :(

A rodila tu niektorá z vás s epidurálkou?

hobit
20. sep 2010

@vejinka gratulujem 🙂

lucialen
20. sep 2010

Ahojte, tak my po dnesnej poradni zase nic 😒 O tyzden uz mame prist zbaleny , rano rovno na salu. To uz budem 3 dni po druhom termine 🙂
@klaudia85, @elixia aj moj krpec sa uz menej hybe, len vcera pocas celych televiznych novin vyvadzal, ale inak sa uz len tak natahuje chudacik. Uz tam musi byt riadne napchaty 😒

leomami
20. sep 2010

Ahojte @petulka a nemala si to čo ti vyteká aj také do žlta,mne to tieto posledné dni už intimka nestíha absorbovať a dnes len doki krútil hlavou...ale že ten prvý termín mám zlý a počkajú na 26.9.:-(:-(tak ja si už hovorím,že posledné tehotenstvo si mám užiť,aj keď dlho...len aby to bábo ozaj nemalo 5kíl🙂

leomami
20. sep 2010

A ozaj baby,aj môj drobec sa akosi menej hýbe,skôr tak naťahuje,že ho potom cítim naraz všade🙂🙂🙂je to už také dosť bolestivé,hlavne ma straaašne bolí bok a pravé rebrá🙂 mám pocit,že tam má ozaj tesno,mi včera jedna baba povedala či som v šiestom mesiaci😎

klaudia85
20. sep 2010

@lucialen no snáď si to malý medzitým rozmyslí a dovtedy príde aj sám, držím palce.

Ach je to už oničom toto čakanie na deň "D". Aj tá moja mala dnes len takú chvíľku, kedy povystrájala a zasa dlhšie nič. Inak, pri chôdzi ma chytajú bolesti do vnútornej strany stehien a do podbruška, nie vždy, to len tak občas. Trvá to už cca 10dní, tak dúfam sa už telo pripravuje.

klaudia85
20. sep 2010

@leomami ako máš také malé bruško? Mne sa moje zdá tiež nejaké primalé na to, že tam je také veľké bábo. Ale zase je také širšie, nie také špicaté, takže až tak nevykúka von, tak možno preto sa mi to zdá. No nechám sa prekvapiť.

leomami
20. sep 2010

@klaudia85 mne sa nezdá malé🙂ale keď niekomu poviem,že má bábo takmer 4kg,tak neveria☹aj moje je také do bokov,nie do špica,tak to bude asi tým.Ja mám dnes od rána také bolesti podbruška,aj sa to tak opakuje,ale nie je to silnejšie,tak si myslím,že by sa to stupňovalo...

katrin31
20. sep 2010

@leomami aj ja som mala cely den bolesti a nestupnovali sa..zacali sa stupnovat az vecer🙂

vejinka
20. sep 2010

@hobit k comu mi gratuluejs? este som furt celaaa 😅

petulka_
20. sep 2010

@klaudia85 a ty este nie si vobec otvorena? a krcok sa ti skracuje?

petulka_
20. sep 2010

@leomami vies co, dnes uz to ma taku bledohnedu farbu..mozno trosku do zlta..a co ti na to povedal doktor??
mna dnes zasa cely den pobolievalo brucho..ako pred menzesom..ale vzdy len chvilku..a vzdy mi tak zostane zle, az ma pot oblieva..ako keby som mala take navaly..a trva to par minut a hned to prejde..ale brusko mi pri tom netvrdne..keby to boli kontrakcie, takby by mi tvrdlo, ze? 😒

vejinka
20. sep 2010

@petulka_ malo by tvrdnut mne tvrdne aj ked niesu kontrakcie..mame to tazke teraz asi vsetky cakatelky..mna tiez obleje pot ale netrva to minuty ale sekundy

hobit
20. sep 2010

@vejinka no, ze si sa konecne vytoto 😀

vejinka
20. sep 2010

@hobit jaaaj no hej ale dnes zasa nic ale mozno kym pojdem spat sa este stihnem lebo planujem zajtra rodit 😀 😀 a bojim sa klistiru ako certa ani neviem co to obnasa ale neznasam ked mi do zadku niekto nieco pcha 😀

vejinka
20. sep 2010

idem sa rychlo osprsit a vecer okolo 9 som tu ako na koni 😅

petulka_
20. sep 2010

@vejinka aj mne tvrdne, ale ked ma boli, tak mi netvrdne..ono sa to nejak strieda 🙂 a trva to 1-2 minuty..ta bolest
ja kazdy den len citam na nete, ako maju vyzerat kontrakcie a porod a potom sa strasne sledujem..dokonca sa mi aj sniva, ze mam kontrakcie 😀 ale ked sa zobudim, tak mi nic nie je 😒 to cakanie je strasnee 😖

elixia
20. sep 2010

@petulka_ kluuud moja 🙂 Ja zas, kazdy raz ked sa v noci zobudim, prva myslienka,ze ci mi nepraskla voda alebo cakam ci ma nieco neboli 🙂

leomami
20. sep 2010

@petulka doki že to je výtok!ale taký mokrý?zajtra sa na mňa mrkne,či to náhndou neodteká plodová voda...aj ja dnes celý deň mám také bolesti dole a sú aj v takých intervaloch,ale sa mi nestupňujú☹☹ a že treťorodička😎 neviem,aké bolesti to majú byť,mne oba pôrody vyvolávali,to boli také skôr bolesti do krížov..tak uvidíme,ak to teraz príde samé...

iron
20. sep 2010

ahojte,
tak nam sa uz narodila dcerka Linda dna 14,9. o 20:52 s mierami 3550g a 50 cm.
vsetkym ktorych to este caka drzim palce.

leomami
20. sep 2010

@iron srdečne gratulujem🙂🙂🙂

leomami
20. sep 2010

@elixia počuj to robím aj ja a to som v noci hore aj 5-6krát☹ hneď keď vstanem bežím na wcko,či mi niečo neodteká,nebolí,nepichá...si už pripadám jak cvok😎

klaudia85
20. sep 2010

@iron Gratullujem!!! Tak už ďalšia, čo to má za sebou... A ako si rodila? Podel sa s nami o zážitky 🙂

@leomami ale aj tak je to +-600g tuším, i keď smerom nahor by ťa to asi nepotešilo 🙂 ja vôbec netuším teraz koľko cca má. V 36tom mala ževraj 2850g, ale pri tom našom dvojcievnom pupočníku absolútne netuším, ako to napreduje, ale dúfam, že všetko v poriadku.

@petulka_ Nie, ja vôbec nie som otvorená, ani kúsok... Krčok som posledné dva týždne na poradni na Kramároch mala 1,5cm a predtým netuším, lebo môj gyn mi to nikdy nevravel, takže v tejto fáze môžem byť už aj dlhšie.

Všetky sa už otvárate alebo sa tu nájde niekto ako ja???

petulka_
20. sep 2010

@leomami mala si to take hlienovite?lebo ja to mam take..ako bielko alebo sopel..tak sa to tahaa 😀
@elixia presne ako ja 😀 zobudim sa, rozmyslam, ci ma nieco neboli, ci mi netecie voda a chytam si brucho, ci nahodou nie je tvrde..a este sa prehadzujem z jednej strany na druhu, aby sa aj malinky pohol, nech viem, ze je v poriadku 😀 ja tak stresujem, lebo dnes mam podla ultrazvuku termin..a furt nic