icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
29. sep 2010

ahojte tak ani u nas nic nove..zajtra poradna 😖

janica81
29. sep 2010

@vejinka neboj už to bude 🙂

maminky aj Vase babetke maju casto stikutku?? my mame aj 2x za den, niekedy aj 3x.... chudako moje
inak mali sme rekord... v noci spala malicka 6 h.... sme sis riadne schrupli....

vejinka
29. sep 2010

@janica81 my mame casto stikutku 😉

klaudia85
30. sep 2010

Stále sme pokope. Kto ešte?

lu
30. sep 2010

ahoj my tiez 😒

stvura
Odpoveď bola odstránená
klaudia85
30. sep 2010

@lu
@stvura ktovie dokedy 🙂

Mne sa hýbe tiež pomenej, skôr sa tam občas zamrví a to je všetko, málokedy už robí tie poriadne pohyby, žeby sa mi až brucho ohýbalo.

janica81
30. sep 2010

Ahojte maminky 🙂

idem sa Vas opytat... je podla Vas normalne ze moja malicka spala od 22.00-6.00??? pred tym bol 3 hod.hore... a rano sa zobudila, napapala... a zase spinka....

a este nieco ako ohrievate odsate mliecko z chladnicky ked ho idete dat babetku???

hobit
30. sep 2010

@janica81 stikutku mame aj my, babatko sa pri papani nahlta vzduchu a potom cka, hlavne ked si ani negrgne...mne doktorka nakazala, ze ho mam nechat spat max. 5 hodin...mliecko ohrej vo vodnom kupeli...

lu
30. sep 2010

mne sa tiez menej chybe, cez den citim skor mrvenie a tlaky v slabinach ked chodim a hybat sa zacina vecer ked si lahnem 🙂
zacalo mi tvrdnut brusko po pol hodke zatial 3x tak uvidim ci to ostane alebo prestane ako tomu bolo doteraz...

tothova5a
30. sep 2010

@janica81 - moja mala ma cikutku aj 3xdenne - niekedy aj pol hodinu a chuda moje ma ju taku silnu ako dospelak ☹

@janica81 - odstriekane mliecko zohrievam tak, ze si dam vo varnej konvici zovriet trosku vody, tu nalejem do misticky a do toho ponorim flasticku s mlieckom.

Viete mi niekto poradit ako mam prenasat odsate mliecko pri cestovani, tak aby sa nepokazilo a ako ho zohrievat pocas cesty? Chystame sa na cestu autom cca 5 hodinovu a moja mala uz papa len odsate mliecko.

fubinka
30. sep 2010

@janica81 ahoj my tiež mavame štikutku ona si odgrgne a potom jej pride štikutka tak jej vtedy dam zapiť trošku mliečka

janica81
30. sep 2010

@fubinka ahojte moje pekné 🙂

som rada, že sa držíte a papáte..budem V8m veľmi silno držať palčeky a dajte mi vedieť ako ste dopadli 🙂

fubinka
30. sep 2010

@janica81 dame dnes ideme oa 12:00 do BB tak som zvedava čo a ako

gawin
30. sep 2010

ahojjjteee..moj syncek sa narodil 14 sept.ej ale sme radi vsetko je v poriadku spinka stale krasne papa a len sa usmieva...dneska sme spali od 8 ej vecera do 7 ej do rana sme sa napaapli a zasa spinka....rodeni anielik sa tesime velmiii len aby to tak ostaloooooo🙂aj ked ho kupeme alebo sa usmieva alebo je taky kludny ze si niekedy myslim ze aj by zaspal pri relaxe🙂

gawin
30. sep 2010

@tothova5a daju sa kupit tie chladiace tasky pre flasky a mam aj ja taku autozahrievacku tam das len vodu zastrcis do auta kde je to miesto na autonabijacky a zohrievas..zijem vo viedni a ked cestujeme domov tak som si aj ja kupila lebo to je super vec aj ked este neodsavam ale urcite budem potrebovat

janica81
30. sep 2010

@gawin to vazne spal od siedmej vecer do rana??? tak to je nadhera...moja malicka od 2200-6.00 a som si myslela ze to nie jeok.. ked vsade pisu ze mame po 3 hod.budit...

elixia
30. sep 2010

@klaudia85 @lu @stvura baby aj my spolu este..to uz tusim len my 4 sme zostali,nie? Ja to vidim tak,ze my skoncime ako oktobrovi, dnes z toho zas nic nebude 🙂
Moj sa tiez uz malo hybe a tiez vacsinou vecer povystraja,ked idem spat..cez den veeelmi malo, uz som niekedy na nervy z toho...ale zrejme sa uz nemaju velmi kde hybat.

@gawin blahozelam, drobec je zlatucky 😀

klaudia85
30. sep 2010

@gawin gratulujem!!!

@elixia no vyzerá to tak, tým naším sa dáko nechce von 😒 nakoniec to budú októbrovčiatka 🙂

petulka_
30. sep 2010

@klaudia85 @elixia @stvura baby, aj ja som este doma ☹ stale mam tie bolesti a su aj v intervaloch-trva to aj 2 hodiny a potom to prejde..po pol hodine to zasa zacne a tak dokola 😒 ja uz som zufala a mam pocit, ze moja maternica nie je normalna 😢 a to som uz na 4cm otvorena..v noci som ani spat nemohla 😖

klaudia85
30. sep 2010

@petulka_ ty si už asi fakt mala v tej nemocnici ostať, možno by ti to nejak urýchlili 😒

elixia
30. sep 2010

@petulka_ a ty doma este? Ja som myslela,ze uz daaavno sa z babatka vytesujes...no mozno by ti to naozaj urychlili v nemocnici, neviem ako to u nas chodi,ale tu isto nie, len by ma domov poslali. Ale uz sa to u teba blizi, urcite viac ako u mna 😀

@klaudia85 tusim by som sa mala pomaly prestahovat medzi oktobrovky 🙂 Pred chvilou som pozerala tie moje zaznamy, tak najprv som mala termin 30.9. to bol len vypocitany podla poslednej menstruacie, neskor po prvom utz upraveny na 26. Ale aj tak to az oktober bude,moozu si oni pocitat 🙂

klaudia85
30. sep 2010

Ja osobne by som už radšej bola tam, lebo som v kuse v strese, či je všetko ok, či placenta vyživuje malé. Bojím sa, aby som niečo nepodcenila, ale zase nechcem hneď robiť paniku.

hobit
30. sep 2010

@tothova5a tiez viem o tych obaloch, ale netusim ako dlho to udrzi teplo, ak budete casto cestovat, ten ohrievac do auta by bol mozno fajn...a preco papa len odsate mliecko?

petulka_
30. sep 2010

@klaudia85 ved asi to tak aj spravim, ked to nepride same, tak tam poobede skocime a poviem, nech mi uz nieco daju, lebo toto je strasne 😒 hadam ma uz neposlu domov..

elixia
30. sep 2010

@klaudia85 presne, aj mna chytaju stavy paniky obcas..potom som kludna az moc, potom revem, potom....no skoda reci,menzel je zo mna na prasky uz 😀

klaudia85
30. sep 2010

@elixia a tam upravujú termín podľa uzv? Na nete som čítala, že ak nie je rozdiel medzi termínom podľa poslednej menštruácie a podľa ultrazvuku viac ako sedem dní, tak ostáva ten podľa poslednej menšt. Inak ja mám podľa ultrazvuku termín 01.10., ale aj tak mi nič nemenili a stále mi nechali termín toho 27.09.

petulka_
30. sep 2010

@elixia ja mam tiez podla poslednej menstruacie termin 30.9. a podla utz 20.9...a to som si myslela, ze porodim na ten skorsi termin..ten moj krpcek je taky lenivec..
je to normalne, ked mam kontrakcie hodinu kazdych 7 minut a po tej hodine to prejde?a zachvilku znova, ale v 10 minutovych intervaloch..hadam to nie su poslickovia, ked to je aj take bolestive..je to taky silny krc, ktory mi ide z krizov do podbruska a trva to asi 10-20 sekund..

klaudia85
30. sep 2010

@petulka_ určite tak spravíš najlepšie, lebo ktovie ako dlho sa budeš potom takto trápiť a oni už isto budú vedieť, čo ďalej. Držím ti palce, nech už to máš čím skôr úspešne za sebou.

@elixia no aj ja tak nejak, chúďa moja polovička, sa ma pýta, že čo mi je a ja mu len odvrkujem, že nič.. Keď mňa to už nebaví, no čo by mi asi tak bolo, keď mám po termíne a stále nič... 😒

klaudia85
30. sep 2010

Ozaj, ja sa ešte zajtra na monitor chystám busom, asi nie som normálna. 🙂