♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gawin však aj ja si vravim, že asi mám dobrú a kvalitnú mliekaren 🙂 🙂 🙂 ked sa jej tak dobre buva..... ale tak hadam sa aj dobre naje.... nevazim ju...niekedy cucka 5 min...inokedy 20 ale ja si myslim, že keby bola hladna tak mi da placom najavo... a v plienke mame skoro stale tak asi ma z coho 🙂
tak je to super podla mna ked neplace a ked ma v plienke tak potom asi fakt super mliekaren si🙂)) 😀 😀 😀 my mame vahu a od narodenia pribral 160 gr ze vraj to je ok ale to uz tak ze prve dni schudol 200 takze 360 do kopy...podla mna to je ok...vyzera dobre papa dobre niekedy cuca aj 45 min a silno vidim ze pije tak asi bude vsetko ok....mame proste anielikov doma..yupi 😵 😵 😵 😉 😉 😉
velmi som bola spokojna rodila mi kamoska v bratislave tak to co som tam videla a tu..a sme len par km od seba akoze...hrozne..tuto to maju fakt na urovni...
@gumimaci tak nejake mame,len sme sa este nedohodli...Maxim je definitivne zamietnuty,no a dohodu nechavam podla tvojho vzoru na cestu do porodnice,pripadne na tie najsilnejsie kontrakcie 😀
Vy sa ako mate, drobec poslucha? 🙂 Pozeram,ze uz ma 3 tyzdne, fuha..a nas este v nedohladne 🙂
ahojte aj my sme stale v kope...uz ma to vazne prestava bavit 😔
@vejinka moja a co som ti povedala? Ze kufor so sebou a rezolutne ziadat prijem 😀
@elixia noo strasne to leti... az mi luto nedavnoo doslo, ze teraz to su najkrajsie tyzdnedietatka, lebo vidim ako je kazdy den sikovnejsi a ako rastie. Ale tak isto mi uz chyba brusko, hlavne ta panska galantnost v meste, v obchodoch atd... 😅 😀
Baby bola som v obchode a tak mi oci vyliezli na vajecny liker... ze od vianoc som nic take nepila. Tak uz ho mam doma v chladnicke ... 😀 😅
ja som tiez este doma..boli sme nakoniec este v porodnici a poslali ma domov..mala som 3 hodiny pravidelne bolesti kazdych 5 minut..ale vraj to este nie su tie prave kontrakcie..tak ja neviem, ako spoznam tie prave..lebo toto je fakt silna bolest..taketo ja teda nemavam menstruacne bolesti..su to take velmi silne krce 😢 a brucho mam vzdy jak skalu 😒
ja uz som fakt zufala a nevyspata, lebo uz 2 noci som skoro vobec nespala..ja uz prestavam dufat, ze niekedy porodim ☹
@petulka_ a pritom brucho ako kamen a ked to mam tak sa strasne spotim po celom tele...no dnes som zistila ze to fakt niesu tie prave lebo chytilo ma to na pasoch a tam ani zmienka ani naznak kontrakcie a pritom som ju citila..cize ja uz ozaj neviem ako to ma boliet ak ma toto dost boli... 😔
@vejinka aj ty to mas?a ako spoznam tie prave kontrakcie?ja uz som bola v tom, ze je to ono, kedze sa to stale opakuje v rovnakych intervaloch..ved poslickovia vraj byvaju nepravidelny..a toto fakt strasne boli..
ale doktorka ma potesila, ze mam aspon vyhodu, ze som na tie 3-4cm otvorena, lebo vraj prvorodicky sa najdlhsie otvaraju na tie prve 3cm, takze to vraj bude rychle..
ahojček🙂tak ja to mám už šťastne za sebou😉22.9.o 12.00sa nám narodil MATHIAS,3780g a 52cm.@petulka mala som to podobné,otvorila som sa na 4cm a mala som od večera prav.bolesti,prijali ma do nemocnice nakoľko ako treťorodičku asi nechceli riskovať.Ale vrchol všetkého bolo,keď ma dali na pásy,boli tam aj silné kontra.ale že to nie sú také,aby som porodila☹tak ma napichali a vraj mám spať!ale poradím ti aj keď sa to nedá skús odychovať,lebo ozaj budeš potrebovať silu a napi a najedz sa...
sakra aj teraz mi tvrdne jak besne....a toto tie kontrakcie niesu... 😔
@janica81 ahojte kočky, tak včerajšie vyšetrenie dopadlo tak že mala spala ani nevedel že jej doktor pozeral do pusinky zlatunka bola, zakrok nam budu robiť až v 8 mesiaci skor sa to nerobi, a v 6 mesiaci sa pojdeme ukazať a vlastne objednať na zakrok, doktor sa čudoval ako sa pekne naučila papať, iestami jej ani nemusim pomátať stlačať cumel ťaha ako drak aj sama, som šťastná prešťastná že je to tak ako je
vsetky mamicky, nemamicky, buduce mamicky, vsetci ktorym zalezi na vyske rodicovskeho prispevku pozrite odkaz http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=499573
a podporte dobru vec!!! my sme podporili v pisomnej forme, moze sa len raz, bud pisomne alebo elektronicky
PS: prepacte ze vam to sem hadzem ale tyka sa to kazdej z nas 🙂

@klaudia85 no najskor mi z tabulky vycitala 30.9. podla poslednej menstruacie a potom,ked som bola na prvom utz v 12.tyzdni,tak tam urcili 26. a v podstate sa toho odvtedy drzali...Tu je vela veci divnych,uz neriesim 🙂
@petulka_ ja na tvojom mieste zajdem do nemocnice, ved pri takych bolestiach a tak dlho - aby si sa nevycerpala tak,ze ked to pride,nebudes mat uz sil ani tlacit. Aspon ti povedia co a ako. Zrejme si z tych 'stastnych' co maju bolesti takto dlho...