♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahoojte mamičky.... chcem sa Vás opýtať, či nemáte skúsenosti s potničkami... maličká ma celé líčka vyhadzané a sa jej to zlialo dokopy a ma o velmi cervene... som volala dokine ze co s tym, vsaj nemam nic s tym robit...ale aj tak nemam jej to aspon niecim umyvat??? oplachovat??? co vy nato???
@elixia ja mam bolesti stale..ani v noci som nespala...a ked som aj na chvilku zaspala, tak ma vzdy ta bolest zobudila..kazdych 15 minut..a teraz to mam kazdych 10 minut..a boli to strasne moc ☹ ak su toto len poslickovia, tak potom pri kontrakcii asi zomriem..lebo uz teraz ma to boli tak, ze to musim poriadne rozdychavat..taku bolest som este nezazila...a do porodnice pojdem asi az ked mi bude trcat hlava medzi nohami 🙂
@elixia vcera sme s manzelom boli na 3 hodinovej prechadzke, az ma nohy boleli, potom som si dala tonic, ktory vraj tiez vyvolava kontrakcie, dalej skoricu, malinikovy caj, horuci kupel, sex, 50 drepov a na fit lopte som skakala asi hodinu v kuse..a vecer sme fakt mysleli, ze to zabralo, kedze som mala tie bolesti kazdych 5 minut..a v porodnici ma vyviedli z omylu, vraj to nic nie je..takze si myslim, ze fakt nic nezabera.. 😒
@petulka_ och ani nevrav...my sme tiez boli na prechadzke,som sa ledva dogulala domov a dufala,ze nieco z toho bude...Ale ja aspon nemam bolesti, to ta obdivujem,ze sa ti este chcelo vobec pohnut pri tych bolestiach.
To vazne vsetky do rana porodili??? No my uz definitivne septembrovky nebudeme.. 🙂
@elixia a kedy ti budu vyvolavat, ak by sa to nerozbehlo same?
no mne vcera povedala doktorka, ze to kludne moze prist do rana, alebo mozem este aj tyzden prenasat.. 😒 a ked ma vysetrovala, tak ma tam tak prehmatala, ze ma to este teraz boli..neviem, co s tymi prstami robila, ale ked sme odchadzali, tak som si ani do auta nemohla poriadne sadnut
@petulka_ tak najneskor by mali na tyzden v stredu, vraj dlhsie ako 10 dni tu prenasat nenechaju...ale viem ja? Plan zatial ziadny, idem v pondelok k porodnej asistentke este,tak snad sa nieco dozviem..Ty si vlastne mala termin len vcera...no dakujem pekne, v takych bolestiach este tyzden..
@elixia teraz mi tie bolesti akosi presli 🙂 musim si to uzit, lebo uz teraz mam strach, kedy to znova zacne ☹
drzim ti palce, aby to do pondelka prislo same 😉 ja verim, ze porodis urcite skor ako ja 😀
vcera, ked sme odisli z porodnice, tak mi potom este volala sesticka, ze mam v sobotu prist na CTG..a poradnu mam az v utorok a tam mi povedia, co dalej 😖
@fubinka Ahojte 🙂))
som velmi velmi rada, že papate tak sikovne, budem Vám držať palce dievčatá...keď bude slniečko a už budete kočíkovať, tak zavítajte aj k nám.... radi Vás uvidíme..ale všetko Vám preto tak dobre ide...lebo maminka je tá najväčšia optimistka na svete...akú ja poznám...
už ste boli aj u doktorky sa vážiť??? my sme boli, ale nás nevážila, že ešte netreba... že maličká keď je spokojná že načo, ale najbližšie v prvom mesiaci nás odváži... 🙂
inak super....
@petulka_ takéto bolesti ako ty som mala aj ja, mňa trápili od štvrtka obeda do soboty do rána do 4, kým sa malá narodila, tak držím palce, nech to máš čím skôr za sebou, ale už to asi dlho nepotrvá 😉
baby ako vám spia vaše detičky? tá moja spáva pekne, len ráno od piatej je každý deň hore, neplače ani nič, ale to ja už spať nemôžem lebo sa stále na ňu musím pozerať, či ešte dýcha vôbec 😀 inak sa budí dvakrát v noci na kŕmenie, ale niekedy by som brala aj menej, lebo ja už som fakt nevyspatá 😅
Ahojte maminky 🙂
co je dobre na podporu tvorby mliecka??? mam strach ze mam malicko pre babiku... ☹... casto pyta... a ked po krmeni idem skusit odsat nejde nic... takze to vytaha vsetko.. ☹ nechcem aby bola chudatko moje hladna...
@petulka_ nevadí ci prva ci posledna...ale budes mat krasne babo... nemysli chvilku nato a zrazu Ta to samo necakane prekvapi... 🙂
ahoj mamičky, tak sa hlásime aj my!!! 21.9. o 17, 04 hod. som tu písala, že o štyri dni mame termín, ale že nič nenasvečuje tomu, že by to aj v deň termínu prišlo a o hodinu, teda 18.00 hod. prask... odtok plodovej vody a urýchleny presun do pôrodnice.... 😉 Máme krásnu zdravú dcérku Alexandru!!! Sme šťastní, že už je po tom!!! 😀
@janica81 Ahoj,ja by som poradila vineu a čaj pre kojace maminy,vineu som síce ja osobne neskúšala ale maminy v pôrodnici ju pili a kupovali denne,ale ten čaj pre kojace maminy som pila,samozrejme nie často,treba čaje meniť,a v lekárni by ti tiež poradili,tak vyskúšaj tú vineu aj ten čajík,potom napíš čo a či pomohlo 🙂

@elixia neboj sa, aj ja som tu este, takze nie si sama..a mam pocit, ze budem tehotna uz asi navzdy 😒