♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no ja zatial len tak ako pri prvom tehu, strasne mi nechuti jest a kazda potravina mi smrdi, ale nezvraciam... teraz od rana idem prvykrat papat ☹
maculienka, ty mas ake?
maculienka čo obedujeme? 😀 mno ja obedujem raňajky práve 😀 😀
ja len tak z lahka, zapekana brokolica s varenymi zemiakmi
iva pozerám,že máš synčeka 9 mesačneho 😵 joj to budete mať veselo ako sa malý volá? 😵
anarida, no to ano, uz sa tesime ako bude veselo, vola sa Michal
ale ako pozeram tvoj pas, tak aj u vas bude veselo 😉
mac ty mi,ale robis riadne chute,ze segedin normalne nad tym uvazujem ze ho spravim sice este som to nerobila,ale sak to nemoze byt tazke.a knedlu si spravim sama domacu.no idem vyslat veru manzela nech ide kupit co treba,ale asi len kapustu,smotanu,vajicka a kvasnice ostatne tusim mam.
Ericka dakuje k blahozelaniu 😀
Jééj Miško krásne meno 😵 😵 😵
O vyzerá to tak,že aj my budeme mať veselo ak všetko pôjde podla plánu 😵
Ja dnes na obed netuším čo budem robiť 😅 asi sa pôjdem niekam najesť do mesta som s Emi sama nechce sa mi vraiť 😔 😀
anarida, mate v rodine nejake dvojicky?
No ja momentalne nevarim, tie pachy mi nerobia dobre a uz vobec nie ked otvorim ladnicku. 😝 Zatial som nepribrala tak aspon nieco. 😉
ja tiey mam s ladnickou problem,ked otvaram musim sa riadne nadzchnut a rzchlo vzbrat co chcem a s varenim je to tiey tazke,mam takz pocit ze to bude takto cele tehu ☹
mywiel, aj mne vadia pachy ale ked sa mi strasne ziadaju varene jedla
a okrem ineho malemu musim tak ci tak varit
ja zas varene jedla nejak nemozem,musi jest stale inak mi ostane zle ale vara to nejak nejde do mna.
tak ja by som bez polievky neprezila asi ani dva dni
Áno máme dokonca aj trojky 😵 😀
fiha... tak uz viem kde je pes zakopany 😀
ja si neviem predstavit zeby teraz pri tomto sidle mali prist dalsie dva sidla 😅
No zeleninové polievky su fajn. Vcera som si dala z oranzovej haloweenskej tekvice s kyslou smotanou mnam. 🙂 No ja som to mala len prvy trimester tie nevolnosti, tak este vydrzat zhruba mesiac, ale kupila som si tu homeo proti nevolnostiam tak uvidime co to urobi, dnes otestujem. 😉
dobry den babky
vitam vsetky nove tehulky
no ja som sa vcera vytesovala, ze uz tri dni bez vracania, ale zial predcasne, tak bojujem dalej 😉
ale uz som prisla na to, co zvlada moj zaludok bez problemov - akekolvek kolace 😀
ahojte baby
.bola som u dokiho a povedal mi ze je to vnutromaternicove ale ze nevylucuje dvojicky a ukazal mi dve machulky..povedal ze nevie na isto ale vyzera to vselijako..takze idem do poradne o dva tyzdne a uz by malo byt aj srdecko alebo srdiecka 😅 muz skoro skolaboval ked som mu poslala mms 😀
veji - to je supeeeeeeer
sa to tu nejako rozrasta zo dna na den 😀 chuda mm 😉
no ale nic nieje iste...jedno tam urcite je..takze huraaaa 😉
no ved sa este nechas prekvapit,kolko vas nakoniec bude 😉 ale baby ti to hovorili kvoli tvojmu brusku 😀
veji 😵 😵 😀 aspoň nebudem sama 😵 no veru ty máš riadne bruško by som sa ani nečudoavala keby tam boli naozaj dve 😵 😅
jika ale dobra sprava,ze sa to zlepsuje,ja uz tiez mavam dni super a potom to pride ale aj ten jeden den je pre mna nenahraditelny ked mi je fajn 🙂
hehe no baby zatail ratam s jednym a o dva tyzdne ak budu dve prepisem aj v pase...ale tak necham sa prekvapit. 😉
Ahojte konečne som sa sem dnes dostala 🙂
Ďakujem za privítanie 😵 😵
Ja som od rána upratovala a Linduška chodila za mnou a rozhadzovala 😀 😀 😀
Teraz som ju dala spinkať ešte dováram a pečiem 🙂
Poobede pôjdeme na sánkach po Adrianka do škôlky kúsok od škôlky je kopček tak sa aj pospúšťajú,vybláznia 😵
maculi presne to iste si hovorim aj ja 🙂 sa tesim z kazdeho dna, ked mi je fajn
Kočky lúčim sa ukážem sa tu až v piatok 😉 Prajem Vám pekný úspešný týždeň 😉
A ak chce niekto doplniť do tabuľky prosím IP v piatok dopĺňame 😉 pápá
ahojte baby potrebujem poradit ja som sa chystala robit ten segedin a jako na potvoru som si namiesto brav.masa rozmrazila kuracie.mozem aj z toho spravit ten segedin?uz niektora z vas jedla kuraci segedin? 😒

fiha macu si dobra to by som ja nemohla zaludok by to nestravil 😅 😝