♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
my mame zase uplne iny problem, mame hnačku a z toho červený zadoček s vyrážkami. Dnes som bola u lekarky, takže to mame asi z paradajkovej polievky, ktoru som cez vikend jedla. 1 den teraz nebudem kojiť, aby sa všetko zle zo mna vylucilo. ja mam piť ryžový odvar a aj malemu mam s nim zalievat nutrilon ha. snad sa dame rýchlo dokopy ☹
no teda Vám riadne tie babiky priberaju.... nestiham sa cudovat... 🙂
baby, kedy sa chodi na kontrolu klbikov?ja som to u doktorky nejak prepocula..je to po mesiaci? 😕
my sme boli v 3týždni a mame ist az v 4 mesiaci...vsade je to ine...ale vravela ze klbiky su v poriadku ale aj tak 2 plienky
Caute baby. Neviete mi poradit, tie ktorych babatka maju reflux, ze cim "vyrabate" tu a som malemu zatial dala vyssie matrac v koliske a to tak, ze som mu pod neho naskladala ponozky 😉 Viete o nejakych specialnych podlozkach, ktore by sa predavali? A ozaj - ak ste niektora z Ba a krmite babo Nutrilonom 1, tak darujem plnu krabicu - iba raz som z nej brala. Uz ju mam 4 tyzdne a je skoda ju vyhodit.
Aj my máme asi ten reflux :(
Všetky ste balili na široko???
@petulka_ ahoj, myslim ze do 6 tyzdnov. my sme boli ked mal mesiac, a teraz ideme az v 5 mesiacoch na kontrolu.
@klaudia85 my nie
@hobit a kde si rodila? ja na kramaroch, ked aj ty tak sme sa mozno stretli. ja som bola na porodnici asi od jednej v noci, tak som stretla vsetky mamicky co ten den rodili do 15tej 🙂
@klaudia85 nam v Ruzinove povedali, ze balit nasiroko nemam. Minuly tyzden som bola na kontrole a vraj ma klbiky ok, takze nebalila som a uz snad ani nebudem. No - maly mi uz reve. Ach ☹ A to sa tesim na dnesny vecer. Moj drobec totiz od cca 19h az do polnoci nespava. Je stale iba uplakany - najnovsie mi v noci strasne place aj po kojeni (co byval kludnucky a spokojnucky pred tym). Bozechran, aby som si ho oprela o plece, to reve este viac. Som z toho dost na prasky. Ach jaj. ☹
ani ja nebalim na siroko, na Antolskej hovorili, ze netreba a po skusenosti s dceroku, ked jej to siroke balenie vadilo na vyprdenie a vykakanie, tak nebalim ... na klbikoch sme este neboli ale dufam, ze uz ani nebudeme musiet balit 😕
z porodnice anjelik a po par tyzdnoch uplakancek na rukach ... takych je asi viac babatiek 😖
cawte, ja som zacala teraz balit. na kontrolu ideme az v 8-mom tyzdni. a aj vasim bambulkam vypadavaju vlasky? moja ma uz iba taky chochol uprostred 😅
@veve10 ahoj,naša neviem či má reflux,ale grckáva mi...nám pomohlo,že som ju začala kojiť iba z 1 prsníka,stačí jej to, z obidvoch bola asi prepapaná...a postieľku sme vypodložili knihami (nohy postieľky),u nás aj zbytočne,lebo malá v noci spinká so mnou 😝 a cez deň zas spinkať nechce..iba v kočári

@hobit no ved ,asi skusím torchu 🙂