♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no my sme mali dnes deeesnu noc ... vecer zaspal maly o osmej, o pol hodku bol uz hore, potom o dalsich 10 min, no do 9tej stihol byt 2x hore a 15 min plac ... potom zaspal cca do pol jednej, som ho nakojila a potom sa zobudil o 2hej, potreboval grgnut a prdnut, ale nevedel zaspat, tak sme boli hore do 3.15 a potom sa zacal hadzat uz o 4.30 ... a to som uz nevedela poriadne zaspat do rana 😝
inac baby, s tym odavanim pred kojenim ... predne mlieko a zvlast prvych par kvapiek mlieka obsahuje najvacsiu koncentraciu ochrannych a imunitnych latok pre dietatko, takze ak mu toto mliecko pravidelne nedavate, ochudobnujete ho o vela protilatok. sice dieta dostane tukove mliecko a pribera ale nedostava tu ochranu, ktoru mu MM ma poskytovat. je fajn si prechodne, parkrat pomoct odsatim, ale nie pravidelne 😉
@janica81 velmi casto... este aj pocas papania sa tak 2-3x povracka, potom po panani, aj ked si odgrgne a potom hocikedy zo spanku grcka, ale moc toho... a aj take 2 hodinky po papani este zvracka nestravene mliecko. a stale kvoli tomu tak divno chrapci... ale tie koliky mi robia väcsie starosti ☹
@luciaj rovnako...ja som do nej netlacila nejako vela..len 50 to som zvykla mat aj odsate..len tentokrat mi to zjedla na obed..spinkala od desiatej do druhej, kojili sme sa, potom do patej, zase sme papali a potom este do siedmej....
@kitchima jaj verim, brusko aj nas trapi....a to fakt jem skoro len piskoty....zaujimalo by ma, ci deti na UM maju tiez prroblemy s bruskom...
@kitchima do kedy tak trvá ten reflux? To chrapčenie máme aj mi,hlavne v noci,najprv som myslela,že to má nastekané soplíky,ale ja to u neho pozorujem už od narodenia,v noci sa na to často budí,hlavne nad ránom.Cez den moc nechrapká.
Ináč táto noc bola aj u nás náročná,zobudili sme sa o 1:00,potom o 3:30 a už sme moc nepospali,len tak po troške.Našťastie Kubko neplakal,ale nemohol zaspať.
Prečo mi to odišlo 3x?????
Bože baby nezávidím Vám tieto refluxove problémy.
My našťastie nič takéto nemáme... samozrejme tiež sem-tam vygrce po jedle, ale len vtedy, ked si neodgrgne. Takže som šťastná, že sme na tom tak, ako sme a klobúk dole, že to zvládate
A aj pekne spí aj cez deň aj 2hod aj v noci - vstane len na najedenie, potom väčšinou zasa pekne spí...
No najnovšie si zo mňa robí srandu s cumlíkom - dám mu, vypľuje a plače, že ho chce, dám mu vypľuje... a dvestokrát dokola - aj cez deň aj v noci. Prilepím mu tam suchým zipsom 😀
@janica81 no, ono sa niekedy radi, ze ak su koliky, treba prejst na UM a ono to prejde. ale ja kvoli tomu kojit neprestanem. nervy mam pevne dost. a snad uz iba mesiac a bude dobre
@danulka3 reflux vraj trva do roka.. alebo kym neprejde na tuhu stravu.. fakt teraz neviem naisto. mne chrapci stale, aj pocas dna, v noci mi spi na ramene a vracia este pri kazdom kakani, pri stikutke, kt. ma asi 15x za den alebo len ked nejak prudsie s nou pohnem... no treba vydrzat
@stvura celú, teda mimo papania 😀 no dnes, teda včera večer chvilku štrajkovala, ale potom mi pekne zaspinkala, teda keď sa mám priznať, zaspala som s ňou po kojení 😀 ale nad ránom sme aj my zas strašne grckali- seba aj všetko okolo seba ☹ a to som si myslela,že to už prešlo...ale mala som dosť plné prsia a malá hltala,tak myslím preto...
Zatiaľ sa s vami lúčim,idem niečo ukuchtiť na obed.Pa
Dnes sme boli na poradni: malinká pribrala za tri týždne 500g 🙂
inak my sme mali dnes celkom fajn noc, spala od desiatej do 3:45 a potom do 8 🙂
hmm...tieto nočné spánky závidím. aj naša malá sa budí 2x za noc "len" na papanie ktoré ale trvá hodinu a pol prípadne dve 😒

Moje lasky 😀