icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janinna11
3. feb 2010

Ivi diky za vysvetlenie, a nosila si ho aj v lete?? Ked tak ratam, tak si asi rodila nejak na zac. leta... Ze sci ti v nom nebolo teplo na brusko

ivanulienka81
3. feb 2010

macu, nepocula, ja som v rifloch nosila gumicku a na to tehu pas

janinna11
3. feb 2010

Maci mame rovnaky termin - zatial 😀 😀 a aj ja mam uz take brusko, nejak skoro, nie?? Na to, ze sme prvorodicky....

ivanulienka81
3. feb 2010

jani, ja som tehulkovala akurat cez zimu, rodila som v aprili, vtedy sa dal este zdrzat
ja som teraz na leto riesila tehu 3/4 leginy a nejaku tuniku s krtkym rukavom, predsa bude teplo a budeme finisovat

johanka19
3. feb 2010

ivi, ja som sa poriadne v zrkadle upravena nevidela tri tyzdne, takze neviem ani odhadnut kde sa tých 6 kil stratilo (na prsiach urcite nie 🙂 ) ale asi to bude zadok a okolite partie 🙂 - z toho teda bolo co uberat 🙂 pas som mala predtým relat. stíhly, co sa o tých spodnejsich partiach povedať nedá 🙂

ivanulienka81
3. feb 2010

no vidis johanka, problem vyrieseny, ja som sice nebola na tom tak zle, zeby som chudla, teda schudla som ale len 2kg, to je nic oproti 6kg a citila som sa fajne, tiez mi schudli trocha stehna a rituska, nie ze by som bola mega, tak ale priznajme si, ze sme kazda k sebe trocha kriticka 😀

mywiel
3. feb 2010

janina no z krvi 😉 este mi ide zistovat aj ovcie kiahne ci som prekonala uz.

mywiel
3. feb 2010

Maculienka tu srandu mam ja a budem to pouzivat na bezné rifle a nohavice, hodim do albumu foto 😉

janinna11
3. feb 2010

Mywiel to bola odpoved na tu toxoplazmozu?? Lebo sinie som ista... 😉

To nejak skoro ti robia vsetky ti etesty.. ja teda az presne na konci 12tt idem na odbery a prvykrat do tehu, su rozni ti doktori a sme z toho len nervozne, niekto ma tehu knizku od 6tt, niekto eset ani v 12tt nie!!! Ma to stve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠

mywiel
3. feb 2010

No toxoplazmozu mi kontrolovali z krvi ci som ju uz prekonala dakedy.

mywiel
3. feb 2010

To sa robi na zac. tehu tieto testy aj rubeolu atd. a toxo mi budu kontrolovat pravidelne pocas celého tehu ci som ju nechytila kedze vedia ze nie som imunna. 😉

mywiel
3. feb 2010

Janina lenze ja zijem vo Svajciarsku. 😉

janinna11
3. feb 2010

ahaaaaaaaaa Mywiel, no tak to vsetko vysvetluje, no ja v CR a tu je to uz pomaly horsie ako na SK, este ze sa tento rok vraciam...........

tittika
3. feb 2010

ahojte 🙂

mywiel mas tu srandu z beay-u?cca 20 dolarov? fakt ma to zaujalo ale si to neviem velmi predstavit ako by mi to sedelo 😅

tittika
3. feb 2010

ebay*** 😀

mywiel
3. feb 2010

titika nie ja som to vydrazila hrozne lacno, je to super ale este aj ta najkratsia gumicka mi je velka. A mam aj tehu pasy z H&M cierny a biely, ako pisali holky su super na zakrytie bruska ked su tricka uz kratke, inac si musite kupovat dlhé tricka ako vrecia. 😀 Asi si casom kupim aj pas na drzanie bruska so suchym zipsom aby ma nebolel chrbat ked to uz bude viac vazit.

mywiel
3. feb 2010

Ja som maniak na ebay uz z tade mam skoro 700 veci nadrazenych 😀 😝

maculienka123
3. feb 2010

jani,ozaj mame rovnaky termina a presne si kolko?ja dnes presne 10+0t.
mywiel,vies mi poradit kde sa to da kupit?chcem si to objednat,lebo ja mam kopec rifiel co nezapnem ale na zadku a stehnach budu stale fajn.

mywiel
3. feb 2010

No ja to mam z anglického ebay. 😅

mywiel
3. feb 2010

Podla mna to zozenies asi len v Anglicku, neviem... 😒 😕

mywiel
3. feb 2010

Nemas niekoho v Anglicku? Vola sa to Belly belt.

tittika
3. feb 2010

mywiel aj ja 😀 a kolko ludi som nan namotala 😀 minule som z anglicka objednavala otcovmu kamaratovi navijaky( u nas boli poriadne drahsie) 😀 zboznujem ebay hlavne vecicky ktore su v europe neskutocne predrazene (ed hardy,guess...) alebo sa vobec nepredavaju (victorias secret 😔 )

mywiel
3. feb 2010

Ja pre malu mam z tade stovky nadherného oblecenia za facku, NEXT, MAMAS AND PAPAS a tak. 😉

tittika
3. feb 2010
mywiel
3. feb 2010

No ja som nad tym rozmyslala ale sa bojim toho ziarenia ci nebude vadit babu a nechcem ho vyrusovat. 😅 😕

mywiel
3. feb 2010

Mne staci ked to skontroluje doki na poradni ♥ 😉

tittika
3. feb 2010

citali sme o tom vela a vraj nevyrusuje 🙂 a budem kludnejsia aj ked to funguje az od 12tt

mywiel
3. feb 2010

No ja som druhorodicka a uz by som to nekupila, ale ako prvorodicka som to tiez chcela 😉 😀

maculienka123
3. feb 2010

tittika to som prvy krat pocula o takej veci ale to musi byt super 🙂
uz mate po obede?

mywiel
3. feb 2010

U nas to ma doktor aby nemusel zakazdym robit utz tak na kazdej poradni len pocuva ♥ 🙂