♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
macu, nepocula, ja som v rifloch nosila gumicku a na to tehu pas
Maci mame rovnaky termin - zatial 😀 😀 a aj ja mam uz take brusko, nejak skoro, nie?? Na to, ze sme prvorodicky....
jani, ja som tehulkovala akurat cez zimu, rodila som v aprili, vtedy sa dal este zdrzat
ja som teraz na leto riesila tehu 3/4 leginy a nejaku tuniku s krtkym rukavom, predsa bude teplo a budeme finisovat
ivi, ja som sa poriadne v zrkadle upravena nevidela tri tyzdne, takze neviem ani odhadnut kde sa tých 6 kil stratilo (na prsiach urcite nie 🙂 ) ale asi to bude zadok a okolite partie 🙂 - z toho teda bolo co uberat 🙂 pas som mala predtým relat. stíhly, co sa o tých spodnejsich partiach povedať nedá 🙂
no vidis johanka, problem vyrieseny, ja som sice nebola na tom tak zle, zeby som chudla, teda schudla som ale len 2kg, to je nic oproti 6kg a citila som sa fajne, tiez mi schudli trocha stehna a rituska, nie ze by som bola mega, tak ale priznajme si, ze sme kazda k sebe trocha kriticka 😀
janina no z krvi 😉 este mi ide zistovat aj ovcie kiahne ci som prekonala uz.
Maculienka tu srandu mam ja a budem to pouzivat na bezné rifle a nohavice, hodim do albumu foto 😉
Mywiel to bola odpoved na tu toxoplazmozu?? Lebo sinie som ista... 😉
To nejak skoro ti robia vsetky ti etesty.. ja teda az presne na konci 12tt idem na odbery a prvykrat do tehu, su rozni ti doktori a sme z toho len nervozne, niekto ma tehu knizku od 6tt, niekto eset ani v 12tt nie!!! Ma to stve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😠
No toxoplazmozu mi kontrolovali z krvi ci som ju uz prekonala dakedy.
To sa robi na zac. tehu tieto testy aj rubeolu atd. a toxo mi budu kontrolovat pravidelne pocas celého tehu ci som ju nechytila kedze vedia ze nie som imunna. 😉
Janina lenze ja zijem vo Svajciarsku. 😉
ahaaaaaaaaa Mywiel, no tak to vsetko vysvetluje, no ja v CR a tu je to uz pomaly horsie ako na SK, este ze sa tento rok vraciam...........
ahojte 🙂
mywiel mas tu srandu z beay-u?cca 20 dolarov? fakt ma to zaujalo ale si to neviem velmi predstavit ako by mi to sedelo 😅
ebay*** 😀
titika nie ja som to vydrazila hrozne lacno, je to super ale este aj ta najkratsia gumicka mi je velka. A mam aj tehu pasy z H&M cierny a biely, ako pisali holky su super na zakrytie bruska ked su tricka uz kratke, inac si musite kupovat dlhé tricka ako vrecia. 😀 Asi si casom kupim aj pas na drzanie bruska so suchym zipsom aby ma nebolel chrbat ked to uz bude viac vazit.
Ja som maniak na ebay uz z tade mam skoro 700 veci nadrazenych 😀 😝
jani,ozaj mame rovnaky termina a presne si kolko?ja dnes presne 10+0t.
mywiel,vies mi poradit kde sa to da kupit?chcem si to objednat,lebo ja mam kopec rifiel co nezapnem ale na zadku a stehnach budu stale fajn.
No ja to mam z anglického ebay. 😅
Podla mna to zozenies asi len v Anglicku, neviem... 😒 😕
Nemas niekoho v Anglicku? Vola sa to Belly belt.
mywiel aj ja 😀 a kolko ludi som nan namotala 😀 minule som z anglicka objednavala otcovmu kamaratovi navijaky( u nas boli poriadne drahsie) 😀 zboznujem ebay hlavne vecicky ktore su v europe neskutocne predrazene (ed hardy,guess...) alebo sa vobec nepredavaju (victorias secret 😔 )
Ja pre malu mam z tade stovky nadherného oblecenia za facku, NEXT, MAMAS AND PAPAS a tak. 😉
vcera sme objednali toto http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem...
No ja som nad tym rozmyslala ale sa bojim toho ziarenia ci nebude vadit babu a nechcem ho vyrusovat. 😅 😕
Mne staci ked to skontroluje doki na poradni ♥ 😉
citali sme o tom vela a vraj nevyrusuje 🙂 a budem kludnejsia aj ked to funguje az od 12tt
No ja som druhorodicka a uz by som to nekupila, ale ako prvorodicka som to tiez chcela 😉 😀
tittika to som prvy krat pocula o takej veci ale to musi byt super 🙂
uz mate po obede?
U nas to ma doktor aby nemusel zakazdym robit utz tak na kazdej poradni len pocuva ♥ 🙂

Ivi diky za vysvetlenie, a nosila si ho aj v lete?? Ked tak ratam, tak si asi rodila nejak na zac. leta... Ze sci ti v nom nebolo teplo na brusko