♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby ozaj a papate rozky a biele pecivo lebo zevraj z toho naduva???ja rozky kazdy den jem ale idem jest iba cierny chleba hadam nebude mat take brusko..
tak mame vysledky krvi...bilirubin este stale zvyseny, pecenove testy tiez nie ok, zajtra ideme na sono bruska, som zvedava co nam povedia...
a kolko ste mali bilirubin??
@hobit
@sjusiquatro 105
@sjusiquatro pecivko nejem skoro vobec uz dlhsie. mne sa zle travi a priberam z neho.
@hobit co ti na to povedal lekar? drzim palceky, nech malickeho moc netrapia.
@sjusiquatro ja som nikdy nejedla biele pecivo, nechuti mi...
@gumimaci dakujem, ja uz som na nervy, furt nieco mame...
do kelu baby, moja gyno je mimo a pride az o dva tyzdne, myslite, ze ked som osem tyzdnov po cisarskom, tak uz mozem....??
@hobit Mali sme nejaku miernu odchylku na oblicke tak s tym mame ist na kontrolu, verim ze to bude OK. A vy preco chodite na rehabilitacie?
@luciaj tak to si ma potesila, ze to je bezne a ze sa vam to v 3 rokoch tak krasne upravilo. Verim ze to bude aj nas pripad 😉 Ako to zvladas s dvomi detickami?
@andullinka ja urcite davam ockovat proti rotavirusom. moj starsi syncek na to ochorel a bolo to nieco strasne. uz to nikdy nechcem zazit, jaj ☹
@sjusiquatro ahoj. my mame doma hraciu deku, este po syncekovi. zacal ju vyuzivat, ked mal 4 mesiace. a kraaasne sa tam hrajkal skoro az do roka. tiez uz uvazujem, ze ju vytiahnem pre malu 😉 na Vianoce jej tam planujem dokupit nejake hrracky
ozaj. je tu este nejake babo okrem mojej, ktore nema dudlik?
@kitchima No tiez som pocula ze velmi vela deticiek to do 5rokov dostane. A potom musia byt aj hospitalizovane ☹ A tak sme nic nenechali na nahodu a ockovanie sme dali.
my davame aj rotaryvirus ockovat
@andullinka ja som vtedy o ockovani nevedela. doktor mi to nespomenul. maly to dostal, ked mal 7 mesiacov. tyzden mu davali infuzky do hlavicky. priviazali mu rucicky a nozicky o postielku, ze nech si to nevytrhne. a ten pohlad, ked uz nevladal vracat a stale ho napinalo.. kym az zlc z neho neisla a od unavy padal tvarickou do toho, co vyvratil... no nieco strasne a take male babo bol. ☹
@andullinka lebo mame trochu asymetricku tvaricku, pokrcene nozicky a ideme furt dolava....vraj to ma od toho ako bol ulozeny v brusku....ja uz mam celu Antolsku zbehanu...rizikovych novorodencov, rehabku, kardio a zajtra sono bruska a gastro asi...
@kitchima my sme na dudliku zavisli 🙂
@kitchima Uff, no tak to musel byt hrozny pohlad ☹ Chudatko malinke. Ani nas nato ockovanie pediatricka neupozornila. Keby som si sama neprecitala, tak ani neviem, ze by sa uz mohlo ockovat... Inak ani my nedavame cumlik, chcela ho tak prvy tyzden, potom ho zacala vypluvat. Takze sme sa s nim rozlucili uz.
@hobit Tak to ma mrzi, ze mate taketo problemy - ale z toho urcite vyrastiete a vsetko bude OK 😉 A ktory doktor ta rodil?
@andullinka to dufam....doktorka Federová (aspon myslim, ze sa tak vola) a potom to dokoncil klistami dr. Sysak...a teba?
@janica81 bola bola beriem antibiotika sa mu zdal nejaky som mala čudný výtok, dnes bola v nemocnici na stery a aj na sone, sono OK stery uvidim v utorok po vysledkoch ešte idem aj na krv, ešte štastie že davam malinkej UM mohol mi dať aspon bez problemov antibiotika aby som nedostala nejaky zapal.
@andullinka ja davam starsiu dcerku do skolky, tak som cez den jednodetna a to je v pohode 🙂 akurat trosku problematicke chodit pre malu do skolky kazdy den autom, maleho do sedacky a tak, ale inak sa da v pohohde 🙂
@stvura co ti poradila annag na to nespanie?
@estterka presne ako moja mama 😠 ja mu tiez nedavam dudel..mne sa proste deti s dudlom nepacia 😒 a minule ho mamina strazila a prisla som domov a on si dudloval 🙄 a tiez hovori, ze ho tyram, ked mu ho nedam..ale ved je kopa deti bez dudlov.. ledva sa naucil spravne prisat a uz by som to mala kazit dudlom 😖

@lunana zelam pevne nervy 😉