icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ladywitch26
12. dec 2010

@leomami ja som toto mala so stankou zakazdym, ked sme sli do susedov

dadka22
12. dec 2010

@leomami my sme tiež zakaždým robili uhlíky, alebo čistec preventívne 🙂 ale to nikdy tak neplakal ako tvoj....to mu riadne muselo " spadnúť z očí" ☹

ladywitch26
12. dec 2010

inak ja som na taketo "bosoractva" nikdy nejako neverila, ale raz sme prisli od susedov a mala mi dve hodiny jacala. aj chcela spat, ale vobec sa jej nedalo. no nenormalne stavy mala, len sa metala po postielke. a po tych dvoch hodinach mi muz vravi, ci to nie je nahodou z urieknutia. tak som spravila tu uhlovu vodu a pomohlo to skoro okamzite. az som tomu nechcela verit. ale ked sa toto opakovalo so zeleznou pravidelnostou, tak aj ked to nedava logiku, tak tomu clovek zacne verit.
a potom sme zistili, ze to ma na svedomi susedovie 6 rocny syn. jedinacik, a ked si suseda stanku zobrala na ruky, tak nenormalne ziarlil. a zasa tomu verim, ze to nemusi byt umyselne, ale ked niekto vysiela negativnu energiu, tak citlivejsi ludia to mozu pocitit. a malinke dieta sa nevie branit. stanku to drzalo tak do roka, potom to preslo. ale nedavno sme boli na navsteve aj s fabim a to iste. tam boli zasa tri decka a boli aj u nas uz parkrat a zakazdym mal maly problem. tak teraz uz preventivne pri kazdej navsteve varim cistec.

leomami
12. dec 2010

@ladywitch26 dadka22 veď ani ja som moc neverila ale tak dnešok ma poriadne šokol...a bolo to tak odrazu,dovtedy bol v pohode a potom zrazu...to inokedy,keď plače,to sa vždy ukludní na prse alebo keď ho rozbalím z plienky a tak...ale teda toto bolo až kričanie,nie plač...a tie červené flaky čo sa mu začali robiť...no a skutočne zabralo to "vypluvanie z očí" a uhlíkovú vodu sme urobili a do minuty zaspal...ja tiež myslým,že to ten kto uriekne možno ani nechce...a s tým cistcom to tiež poutieraš tváričku a očká?

leomami
12. dec 2010

@dadka22 som sa pekne zlakla...tak aj ja začnem robiť preventívne ten čistec...

ladywitch26
12. dec 2010

@leomami ano, normalne ho s tym umyjem. nemusis nejako dokladne.inak je vraj dobre davat dietatu nieco cervene ako prevenciu. a fakt som si vsimla, ze na prechadzkach sme vela ludi kadejakych postretali a nikdy jej nic nebolo, ale ako bola peso, alebo u niekoho v dome, tak horor. no a mam cervenocierny kocik.

estterka
12. dec 2010

@ladywitch26 nasa ma na nozicke cervenu stuzku vzdy,ked sme vonku.a aj kocik mame cerveny.

leomami
13. dec 2010

@ladywitch26 ďakujem ti...no ja som zvykla starším synom dávať červenú šnúrku na ručičku a budem to robiť aj teraz...a ja mám modro zelený kočík,takže to mi moc nepomôže..😉

leomami
13. dec 2010

A inak dobré ráno baby🙂 nás dnes čaká poradna a očkovanie..ale malý má soplík a plece nemá ešte zahojené tak dúfam,že to očkovanie odložia...

katrin31
13. dec 2010

@leomami nam minule z toho pleca vytlacala doktorka vraj zvysok po ockovani..chudatko tak plakal ☹(a tuto stredu nas to caka tiez.potom napis ako to tvoj zvladol

leomami
13. dec 2010

@katrin31 no malému to prasklo a vytieklo samé..no ale mne sa to ešte nezdá zahojené a vtedy sa nemá očkovať...tak dám vedieť,ako sme dopadli ideme o 13tej hod.

stvura
Odpoveď bola odstránená
sjusiquatro
13. dec 2010

dobre ranko....my mame na kociku cervenu stuzku a aj na rucke ma cerveny naramok

leomami
13. dec 2010

@stvura no aj mne sa to zdá skoro...veď uvidíme dnes...dám potom vedieť...😉

katrin31
13. dec 2010

baby mne sa uz maly pretaca z bruska na chrbatik 🙂 take je to zlate..

ladywitch26
13. dec 2010

@leomami tu ockuju deti uz od 2.mesiaca a ziadne este nema zahojene po tom tbc, ale ani sa nepozru doktori na to.

leomami
13. dec 2010

@katrin31 aj môj malý sa už pretáča pár dní...ja ho už nemôžem nechať nikde bez dozoru...je to zlaté a zjavne ich to baví😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
13. dec 2010

ahojte...mame za sebou dalsiu zo serie kontrol, na kardiologii, s vysledkom: organicka chyba srdca vylucena, kontrola o rok...tesim sa 🙂
@leomami aj nas to caka, v piatok, ideme tam prvy krat ☹

andullinka
13. dec 2010

@leomami @katrin31 Nas mali ockovat minuly tyzden, ale ranka po ockovani TBC nam zacala hnisat, tak nas doktorka poslala na vycistenie toho hnisu a presunula ockovanie na januar. Tak dajte vediet, ci vas zaockovali a ako to vasi drobcovia zvladli.

leomami
13. dec 2010

Baby,máme za sebou očkovanie.,tak dalo sa to prežiť..akurát som mu musela držať nožičky aj poplakal,ale od pol druhej spinká..ak bude teplota,treba mu dať polku čípku paralen alebo panadol baby...a pozerala mu tu ranku na pleci,vraj to je v pohode...a vraj soplíky nemá až také...treba na tie očkované miesta dať obklad buď octanový alebo studené..ja sa skôr bojím teploty...a inak máme už 5900g a 61,5cm...a na preočkovanie sa ide do 6.týždňov...ideme 27.1...nebojte sa toho,ja som ani nespala,ale nakoniec sa to dalo vydržať a ten plač nebol až taký hrozný..😉držím všetkým palce čo vás to čaká...

leomami
13. dec 2010

@hobit tak to je super,že vám kontrola dobre dopadla...budem vám držať palce keď pôjdete na očkovanie..

hobit
13. dec 2010

@leomami dakujeme, aj sa tesim, ze ste zvladli ockovanie 😉

janica81
13. dec 2010

@leomami drzim Ti palce aj my sme to tam zvladli...horsie bolo to prebudenie doma...hodinu plakala...ale po dalsom spanku uz bola ok. 🙂

leomami
13. dec 2010

@janica81 ďakujem,zatial neplakal...je síce taký nekludnejší,ale dúfam,že zajtra už bude v pohode...😉

krtica11
13. dec 2010

leomami mi sme boli pred tyždnom tiež a musim zaklopať super chvilu poplakal ale vobec sme nemali horučku tak som rada dufam že preočkovanie bude take iste bez problemov 🙂

katrin31
14. dec 2010

@leomami ja idem zajtra..uz sa teraz bojim za neno

dadka22
14. dec 2010

@leomami no tak super, že to máte za sebou....však je nejaký chlap a aj pekne spinká od pol druhej..asi jeho rekord že 🙂 .... som zvedavá ako to my zvládneme.. dúfam, že tiež statočne 🙂

dadka22
14. dec 2010

a inak baby už máte napečené na vianoce 😀 , ja som v sobotu piekla a dnes spravím perníčky a končím s trvanlivým pečivom 🙂

hobit
14. dec 2010

@dadka22 my ideme k nasim, takze nemusim piect 😉