♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@ladywitch26 to ste dobre dlhy..my rastieme skor do sirky ako do dlzky..pred vianocami na poradni sme mali 62 cm a 8050 gramov 😅
@estterka to my mame taku malu vanicku 😀 a lepsie sa nam kupu dve decka naraz. stanka fabienovi spongiou vzdy nohy umyva 😅
@stvura a to je limitovane vahou? tak asi maju na sr nejake ine vakciny, lebo v irsku ockuju od 2.mesiaca a to vacsina deti este nema 5 kil
@stvura tu mi ani pri jednom nekontrolovali ranu po BCG vakcine. a aj stanka, aj fabien mali este zahnisane, ale bez problemov sa ockovalo. teraz som mala ist s fabienom 28.decembra na druhu davku, ale mal nedavno antibiotika, tak este nejaky tyzden pockam. inak nastastie ani jeden ani druhy ziadna reakcia. ani len cervene opuchnute stehna nemali. absolutne nic. stanka mi dokonca po MMR na 13.mesiacov co sme boli, tak o hodinu uz behala po vonku.
@dadka22 no prišla som o ďalší zub..😢 ale nebolelo,to je hlavné..a váži 6560g ja ho vážim aj doma,mám váhu...😉 a keď spinká celú noc,tak ho nepolohujem,som rada,že spí..ale dávam ho tak nabok,podkladám mu paplónik,aby bol na boku čo najviac,ale "hold"on sa aj tak prevráti ako on chce...😉
@leomami tak všelijako...aj cez deň už spíme menej...kde je ten jeho poobedňajší 4 - 5 hodinový spánok 🙂 ... doobeda spinká 1 hod...poobede spinká už len ledva ledva 3 hodiny...a predvečerom tiež 1 hod....v noci papáme len raz, ale zobudí sa aj 2x... no ale keď zaspáva, tak tiež zaspí...o hoďku sa zobudí je hore asi 5-10 min. a zase zaspí...a vy stále celú noc?...
Jeeej ako Vám závidím to spinkanie drobcov na chrbátiku 😒 My polohujeme nechtiac stále, inak ako na boku ani nemôže byť.....a mne je jej tiež lúto, že stále musí byť len na boku....sa bojím či ju nebolia alebo netŕpnu jej rúčky ...tak zle mi začala spinkať posledný týždeň, že už ledva vidím.
aj my polohujeme este stale, mame tie trojuholniky molitanove, ale uz sa tam aj tak otoci ako chce
@michaelabj pri prvej som nahodou zistila ze vie zaspat na brusku ked som ju dala "past konicky" a ona pri tom zachrapala :D takze ked mala 4 mesiace, prestala som ju zavinovat a vzdy som ju supla na brusko. Ked sa zacala otacat a lozit musela som ju pridrzat. Neskor uz iba na prsniku a ked uz som nekojila tak v kociku s krikom a potom som ju nechala vyvrieskat v postielke az kym nezaspala.. stale sa to menilo :D
62cm 6280g ale mali by sme aj viac keby nebola chorucka. nechcela moc papat. raz som sa s nou uz videla v nemocnici na infuzkach ale potom som ju "prehovorila" no a dnes sme si od lekarky vyfasovali aj atb ☹
dobre ranko,
chcem sa opytat uz sme chytali drobcom moc??lebo neviem ci to mam nechat v tom sacku alebo preliat a tak zaniest....
@sjusiquatro no ja som k tomu sacku dostala aj sterilnu flasticku a do toho som to musela preliat.lebo v tom sacku to mohlo byt len chvilu,celkovo som sacok musela vymenit po pol hodke,kedze sa mala nevycikala a uz vraj nebol sterilny potom.ale ked ti to k tomu nepovedali.
@estterka sestricka mi totizto ani nepovedala ze su na to sacky len povedala ze mu mam dako chytit moc a doniest a ked ho chytim dat do chladnicky....este ze som sa opytala kamosky a ta mi povedala ze su take sacky na moc....

@sjusiquatro my kupeme vo velkej vani uz 2 mesiace