♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hilaris ja si len nadavam,ze som nekontaktovala laktacnu aj pri stanke. ona mala tiez ten isty problem, no len to ta nenapadne, ze aj vela mlieka je problem. a teraz si to doslova uzivam. odsavacku sterilizujem len vecer, aby som mala rano ku posteli pripravenu, aj to by som kaslala na to, ale to mlieko posielam do mliecnej banky, tak to musi byt sterilne. zato pri stanke odsavanie, potom vysterilizovat flasky, ked bola hladna, tak rychlo zohriat, jasne,ze to nebolo okamzite, tak 5 minut vresky zakazdym...a po pol roku som sla do prace, zacinala som o osmej, tak budicek kvoli odsavaniu o piatej a potom este dalsie odsavanie o polnoci. a to v noci ku malej vstaval on a nosil jej flasky, aby som sa vobec vyspala. no na porazenie. a ked si predstavim, ze som tak skoro skoncila aj pri malom... 😝
@hilaris u nas do ockovania tlaci len skolka a skola.zevraj,kamoska mi vcera hovorila,ze jej u lekara,ked ockovala syna hovorila sestricka,ze je u nas jedna lekarka(by bolo fajn zistit,ktora),co nie je za ockovanie a dokonca nema zaockovane svoje deti a preto ju vsetci ostatni zdravotaci odsudzuju,lebo su zastancami ockovania.
a mam este jednu kamosku,talianku,ona tiez nie je velky zastanca,ale povedala mi,ze si to mam poriadne premysliet,lebo skolka,skola,moje dieta bude vzdy cierna ovca a nikto nenecha svoje deti hrat sa s nou,lebo sa jej budu bat-veci,co ma vobec nezaujimaji v porovnani s tym,co to s nou moze spravit.ze proste mam poslat muza na ockovanie a zabudnut na to,ze je zaockovana.jedine,co ma trapi,ze bude dost lietat a letiska apod,ale zevraj by nic zavazne takymto sposobom nemala chytit.a to,ze bude v skole s africanmi a mame tu plno (ne)legalnych spoluobcanov,tak tiez nejak v blizkom kontakte s nimi nebude.toto su dve veci,ktore ma nechavaju na vazkach,ci robim dobre.keby som na slovensku,neockujem.
Ahojte mamičky,
my sa zatial uspešne kojíme ďalej, naša Nela cicku len tak zdrapne 🙂 takze chvalabohu nemusime sa s tymto trapit....dnes sme sa vazili a ma uz rovnych 7 kg....celkom dost 🙂 😀 asi mi tečie smotanka...lebo ona velmi kratko papa...niekedy cucka len 5 minut a je najedena ...ale tah ma riadny...niekedy amm pocit z e aj lopatku vytiahne 🙂
ahojte Maminy...tak nam sa choroba zhorsila...maleho uz aj prehana...myslim,ze este viac ochorel v cakarni u Dr...som uz z toho nestastnaaaa...a mal aj trochu zvysenu teplotu...dufam,ze nam to prejde cim skor...a inak aj maly ma uz 7kg...a ako sa maju inak vase deticky...
@hobit skus weleda caj,ja som nebojovala sice.ale ked som ho vypila,lebo som chcela ochutnat,isla som sa zblaznit a odsavala som jak diva.. 😉
@leomami neviem,ja by som zasla homeopatovi,keby sa to nezlepsuje.ja vam tam zavidim,take moznosti ake vy u nas mate.mne vsetko musia posielat z domu,resp.dnes dojde mama,tak mi donesie plno veci pre malu. ja nedam dopustit na ten viburcol,dvakrat nam uz perfektne pomohol.
Baby dakujem za podporu...urcite vyskusam homeopatika...Dr. malemu dokonca vysetrila aj krv z prsta,ci nema zapal,ukazalo jej to nizke hodnoty,takze pokial nie je zapal,je zbytocne davat Atb....ale stve ma ta teplota...
@hobit ja som mala naopak z tej weledy pocit, žé ho mám ešte menej. Skús feniklové kvapky......volá sa to feniklová silica a majú to v bio obchodoch.......dve kvapky rano a večer na lyžičku do mlieka. Flaštička stojí okolo 2.50e. Keby si chcela daj si www.hanus.sk potom predajne a tam si nájdeš predajňu v tvojom okolí kde to majú. Mne to fakt pomohlo, za skúšku nič nedáš
@hobit ale kdeze,mame termin na 16.februara,sono obliciek je to.teda o tri mesiace neskor,ako sme tam mali ist,maju tu v tom poriadny bordel.a je to na inom ostrove,som zvedava ako doriesia letenky pre nas,lebo nam dali taky super termin,ze 9:30 rano a ta krava hned povedala,ze to aj tak nestihneme,kedze musime doletiet..co ti budem hovorit..
@stvura presne rovnako...mamee sa ist v utorok ockovat a strasne kychame.... aj ocko ma nejake cervene...ako naschval...ale zatial dufam ze ked je to bez teploty tak to je len klahke nachladnutie,,,vsak vsetci dospely okolo nej kychame, tak ked to zoberiem sa drzi este najlepsie 🙂
@hobit mne uplne najlepsie zabera vinea, ked si dam tak mliecka je ohodne viac ako ked vvypijem nieco ine.... ako podla pocitu naliatych prs.......

@estterka moj nazor nic nepresvedci... ale k comu nas spolocnost dotlaci... uvidime.. mozno nam nakoniec odoberu deti a daju zaockovat nasilu.. no hroza predstavit si