icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
5. feb 2011

@gumimaci a hlboky ste mali aky? my mame Jane slalom...v BA mas Predeti na Kosickej, v Raci Brendon, na Vajnorskej Babymarket, sikovny obchodik je v Bernolakove...

hobit
5. feb 2011

@gumimaci no my zatial pouzivame len vanicku, o mesiac dame sportak, ale sklada sa perfektne, sikovne, rychlo, ovlada tiez, kolieska das dole jednym kliknutim ak treba do auta, ja som spokojna..

gumimaci
5. feb 2011

@hobit no my mame teraz obyc babyaktiv, ale do sportiaku by som chcela investovat a u tychto jane som si vsimla prave ako sa dobre skladaju...len muza asi porazi ked uvidi tu cenu 😀 zatial mam limit 300€ to uz sa nejaky 150 strati, ne? v tom bernolakove myslis Samo kociky? tam som bola, miniobchod ale majitelia su v pohode 🙂

hobit
5. feb 2011

@gumimaci hej ten , ja som tam bola kupovat narucnik na kocik, mili su ozaj, malinky obchodik, ale vsetko tam mali snad 🙂
Jane ti inac super predvedu v tom Babymarkete, ja som ho tam bola okuknut a potom som objednavala z Nemecka....ale nie uplne novy za 300 kupis, ci chces novy?

gumimaci
5. feb 2011

@hobit chcela by som novy... ten babymarket na vajnorskej je kde? alebo pri com?

hobit
5. feb 2011

@gumimaci pri pumpe Slovnaft, to neminies, taku velku oranzovu cedulu tam maju, nam ho predvadzal taky panacik, ktory mal ten kocik aj doma, takze povedal aj plusy a minusy, to sa mi pacilo... http://www.babymarket.sk/

gumimaci
5. feb 2011

@hobit dik, pozrem aj tam... uvidime co nakoniec dotrepeme 😝

hobit
5. feb 2011

@gumimaci drzim palce, nech dobre vyberiete, potom sa nezabudni pochvalit 😉

gumimaci
5. feb 2011

@hobit tak ja by som si vedela vybrat ale jak sa do toho zacne montovat ten moj, tak sa este 5x pohadame 😅 🙄 😝

hobit
5. feb 2011

@gumimaci tak v tomto som mala nastastie unas hlavne slovo ja, kedze ocinko je cele dni v praci a s kocikom sa ja natahujem kazdy den...takto treba argumentovat 😉

gumimaci
5. feb 2011

@hobit 🙂 😎 ako vravis ... ozaj cicu mate doma?

gumimaci
5. feb 2011

boooze neodkladne sa stava skutocnostou... dnes vecer... len ja a 10kg veci na zehlenie... 😒
Zatial co tatino si virivkuje vajka v horach, ach jaj 🙄

estterka
5. feb 2011

@gumimaci poslem ti aj moj vagon veci na zehlenie? 😀

gumimaci
5. feb 2011

@estterka 😝 posli aj seba s hannah 😉 ani tvoj neni doma... ci? dame vajcak (rozumej vajecny liquere 😀 )

estterka
5. feb 2011

@gumimaci jaaj,jak by som dosla🙂 moj je doma,v posteli s drobcom,neviem kto koho uspava 😀 a s kym siel muz do hor?ze vas doma nechal?

gumimaci
5. feb 2011

@estterka viem si to u vas predstavit teraz,,, tato zalomeny, a mala vyrehotana jak leco 😀 to ma vie vzdy dostat, ked Ondrejka uspavam, tak sa mu prizriem ci spi, uz ma privrete oci... a zrazu spravi siroky usmev na mna... ze mama ty si smiesna 😀
Muz ma firemnu lyzovacku v jasnej... vraj secko chlapy... no som zvedava, spravim lavorovy test ked sa vrati 😀 😀 😀

elixia
5. feb 2011

@gumimaci no nezavidim moja..ja zehlim po kazdom prani,nie ze by som sa v tom vyzivala,ale jednak to nie je kde skladovat a takto je toho menej..do velkej kopy by sa mi uz voobec nechcelo.
BTW co je lavorovy test? 🙂

@estterka u nas zasadne maly uspava tata 🙂 tato chrape jak drevorubac a drobec vysmiaty vedla neho,ze zase som ta dostal 😀

gumimaci
5. feb 2011

@elixia 😀 To ked sa ti muz vrati domov, tak ho posadis do lavora s vodou... a ked mu vyplavaju na hladinu su prazdne 😀 😀 😀 😀 😝

estterka
5. feb 2011

@gumimaci 😀 😀 😀 no tak potom informuj,ci vyplavali 😀 😀 ale no co si budeme hovorit,ako kazdy vecer som nakoniec musela uspat ja 🙂

inak ja to zehlenie uz flakam,zacala som len kvoly malej zehlit a teraz ked potrebujem a nie je cas,vytrasiem a oblecieme 😀 a nic sa jej nestalo zatial,ze nejaka alergia alebo tak.

hobit
6. feb 2011

@gumimaci nemame, vtedy ked kusol maleho, chcela som ho na inzerat niekomu darovat, ale ked moja mama videla ako mi to trha srdce, vzala si ho ona domov, takze teraz ma dvoch kedye uz mala jeho brata predtym, maju sa uplne super spolu, len ocino je z nich na nervy...neviiem kedy si ho budem moct zobrat spat, je sice kludnejsi odkedy je tam lebo sa vysantia spolu...vas ako? vsima si maleho?

hobit
6. feb 2011

@gumimaci to je teda spravodlivost na tomto svete....ja nastastie zehlim celkom rada, ale musim pri tom mat nejaky dobry film...a vajcak tiez moze byt 😉
ten lavorovy test ani ja nepoznam, nabuduce tiez vyskusam 😀

katrin31
6. feb 2011

@gumimaci dobre som sa zasmiala 🙂)))

janica81
6. feb 2011

@gumimaci noooo my mame Jane Slalom Pro....sportiak celkom ok....kocik je vyborny, len pre nas malý...ale sportiak uz bude ok...prakticky sa sklada, lahky, spokojnost s tymto ano, ale transporter a vajicko nam boli ltt...

elixia
6. feb 2011

@gumimaci 😀 😀 😀 😀 tak to som este nepocula 😀

hobit
6. feb 2011

@janica81 vajicko mate jane? ja som kupila Concord ion, vraj je vacsie a je kompatibilne s podvozkom Jane, ale kedze to nemam ako porovnat tak neviem...Concord zas nema ani striesku, co Jane ma...

matka24
6. feb 2011

zdravim vas tu ked vas tak citam tak odbocim troska od temy chcem sa spytat ohladom autosedaciek ci mate uz autosedacku a nie vajicko a ak a 😎 no tak aku dik za rady a info

hobit
6. feb 2011

@matka24 vajicko, je najbezpecnejsie takze cim dlhsie tym lepsie...a potom Maxi Cosi alebo Romer king plus

estterka
6. feb 2011

@matka24 my sme vajicko vobec nemali,mame http://www.zonahracek.cz/autosedacky-kat--0-1--...
a sme velmi spokojni,mame tu ruzovu a tam aj na obrazku je vidno,ze je tam ta zmensovacia vlozka.a dalo sa to sklopit do pololahu,neskor zmenit a bude sediet.

ja skor riesim,ako dlho to mat v protismere,lebo my uz mame cez 9 kil..a je tam napisane,ze 0-13kg protismer alebo 9-18 v smere jazdy..a asi aj ten zmensovak budem musiet pomaly vybrat.

kitty333
Odpoveď bola odstránená
hobit
6. feb 2011

@estterka ved to je skoro ako vajce, ale v protismere ju este nechaj...