♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit no my mame teraz obyc babyaktiv, ale do sportiaku by som chcela investovat a u tychto jane som si vsimla prave ako sa dobre skladaju...len muza asi porazi ked uvidi tu cenu 😀 zatial mam limit 300€ to uz sa nejaky 150 strati, ne? v tom bernolakove myslis Samo kociky? tam som bola, miniobchod ale majitelia su v pohode 🙂
@gumimaci pri pumpe Slovnaft, to neminies, taku velku oranzovu cedulu tam maju, nam ho predvadzal taky panacik, ktory mal ten kocik aj doma, takze povedal aj plusy a minusy, to sa mi pacilo... http://www.babymarket.sk/
boooze neodkladne sa stava skutocnostou... dnes vecer... len ja a 10kg veci na zehlenie... 😒
Zatial co tatino si virivkuje vajka v horach, ach jaj 🙄
@estterka viem si to u vas predstavit teraz,,, tato zalomeny, a mala vyrehotana jak leco 😀 to ma vie vzdy dostat, ked Ondrejka uspavam, tak sa mu prizriem ci spi, uz ma privrete oci... a zrazu spravi siroky usmev na mna... ze mama ty si smiesna 😀
Muz ma firemnu lyzovacku v jasnej... vraj secko chlapy... no som zvedava, spravim lavorovy test ked sa vrati 😀 😀 😀
@gumimaci no nezavidim moja..ja zehlim po kazdom prani,nie ze by som sa v tom vyzivala,ale jednak to nie je kde skladovat a takto je toho menej..do velkej kopy by sa mi uz voobec nechcelo.
BTW co je lavorovy test? 🙂
@estterka u nas zasadne maly uspava tata 🙂 tato chrape jak drevorubac a drobec vysmiaty vedla neho,ze zase som ta dostal 😀
@gumimaci 😀 😀 😀 no tak potom informuj,ci vyplavali 😀 😀 ale no co si budeme hovorit,ako kazdy vecer som nakoniec musela uspat ja 🙂
inak ja to zehlenie uz flakam,zacala som len kvoly malej zehlit a teraz ked potrebujem a nie je cas,vytrasiem a oblecieme 😀 a nic sa jej nestalo zatial,ze nejaka alergia alebo tak.
@gumimaci nemame, vtedy ked kusol maleho, chcela som ho na inzerat niekomu darovat, ale ked moja mama videla ako mi to trha srdce, vzala si ho ona domov, takze teraz ma dvoch kedye uz mala jeho brata predtym, maju sa uplne super spolu, len ocino je z nich na nervy...neviiem kedy si ho budem moct zobrat spat, je sice kludnejsi odkedy je tam lebo sa vysantia spolu...vas ako? vsima si maleho?
zdravim vas tu ked vas tak citam tak odbocim troska od temy chcem sa spytat ohladom autosedaciek ci mate uz autosedacku a nie vajicko a ak a 😎 no tak aku dik za rady a info
@matka24 my sme vajicko vobec nemali,mame http://www.zonahracek.cz/autosedacky-kat--0-1--...
a sme velmi spokojni,mame tu ruzovu a tam aj na obrazku je vidno,ze je tam ta zmensovacia vlozka.a dalo sa to sklopit do pololahu,neskor zmenit a bude sediet.
ja skor riesim,ako dlho to mat v protismere,lebo my uz mame cez 9 kil..a je tam napisane,ze 0-13kg protismer alebo 9-18 v smere jazdy..a asi aj ten zmensovak budem musiet pomaly vybrat.

@gumimaci a hlboky ste mali aky? my mame Jane slalom...v BA mas Predeti na Kosickej, v Raci Brendon, na Vajnorskej Babymarket, sikovny obchodik je v Bernolakove...