♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte, idem sa k vam vyzalovat. mala mi za mesiac pribrala iba 30g, nenarastla nic. uz sme boli aj v nemocnici, stale chudne a nikto nevie, co jej je. uz ani nespim, za chvilu si kupim parochnu, lebo uz nemam vlasov 😔
@gumimaci aj u nas....a vobec sa nevie sam pohrat, hned zacne skriekat ked sa vzdialim...a este zacal v ramci citoveho vydierania predvadzat simulovany kasel 😉
bod 3 nie je pravda, nakupovanie s kocikom v jednej ruke a s dietatom v druhej teda sport urcite je, dnes som sa o tom presvedcila v DMke 🙂
@ladywitch26 tiaz riadny chlap 🙂
...a zabudla som sa vam pochvalit, v nedelu ideme plavat 😉
@kitchima a papa ti normalne? nevracia? synovec bol v 5.mesiaci na operacii, mal zuzeny pazerak, papal malo mliecka, lebo mu to ten pazerak nepustil. tiez nic nepriberal
@hobit tiez som si vsimla, ze nejak sa s nami snazi kyvat. bola tu sesternica a chcela mu dat zeleninku ona. len ze sa mu prihovarala lutostivo- ustrachanym tonom... no a dala mu dve lyzicky, iba oliznut tak sa zacal afektovane drhnut a vsetko vyplul na seba. tak som ju poslala mimo tak aby ju nevidel a cuduj sa svete spapal vsetko rychlo a pekne. Aj som si vsimla, ze sa zacina spravat inak so mnoiu a s tatom... 😕 😅
@ladywitch26 ona nepapala uz vobec, tak sme skoncili na JIS-ke. za 9 hodin vypila iba 20 ml mliecka. Mala hnacky a stale chudla. Teraz uz papa dobre, nehnackuje, ale chudne dalej. za 3 dni 130g je zas dole. na gastro ideme az 16-teho.
@hobit aj ja dufam
@kitchima to tak dlho nechaju cakat dieta na vysetrenie? a ja som myslela,ze len irsko je v tomto zaostale... 😕
@hobit teraz pozeram, ze aj stanka mala na pol roka 8400g, takze su ozaj surodenci. 😀 akurat, ze na 3.mesacnej kontrole mala stanka 5600g a fabien 7000g. no ale bral antibiotika, potom som zasa brala ja, co mu tiez slo do mlieka a hnackoval, tak vela nepribral. inak by sme mali asi uz cez 9kg
@ladywitch26 no uz sme objednani vyse tyzdna...
@kitchima dufam, ze to dobre dopadne!
My sme boli dnes na poradni a mame 6840g 🙂 A dostala som, ci nezabudam davat vigantol, lebo ma vraj velku fontanelu.. Musim si robit ciarky.
Aj ja by som potrebovala vediet, kde sa to vypina. Po 35minutovom spanku zas fici na plne gule, nevie byt sam, aj ked som ho nechavala od narodenia.. niekedy vydrzi tak 2minutky. A ked ma dobru naladu, tak sa zahra, ked vedla neho sedim a 'citam'. Ale vacsinou si vyzaduje priamu pozornost. Som hotova 🙄 Suseda ma maleho narodeneho v oktobri a o rok na to, v novembri, sa jej narodili dvojcata chlapci. Tak ked mi je najhorsie, spomeniem si na nu.. 🙂
@lola79 my mame zasa naopak, malinku fontanelu. len na jeden prst. stanka v jeho veku mala hadam 3x vacsiu
inak uprimnu sustrast tvoje susede....ja mam stanku tak zdivocenu, ze je za dvoch, ale fabien je nastastie kludne dieta. on aj v tom hluku,co stanka narobi, dokaze bez problemov zaspat. teraz tu mam aupairku, lebo idem o dva tyzdne do prace, ale ked som pri nich dvoch bola sama, tak som si to tiez skoro hodila... 🙄
@hobit @gumimaci nie ze by som sa vtierala,ale my dnes presne 4 mesiace 🙂
To s tym dieta v jednej ruke a kocik v druhej poznaaam..dnes sme tak isli z mesta,decko vyrehotane a ja dusu na konci jazyka 😝
@kitchima fuuha,tak to dost dlho vas nechavaju cakat....tiez by som to skor tu cakala..ale okolo nas poctivo behali este v porodnici,kedze drobec mal kadeco 😖 Tak nech ste rychlo ok.
@lola79 suseda ma moj obdiv🙂 moja spoluziacka z vysky mala vlani v aprili babo a teraz v aprili bude mat druhe...az mi vlasy dupkom vstavaju,ked si predstavim,ze by som uz znova bola tehotna 😀
Ahojte baby ...neviete nahodou kde sa da ist v Prešove plavat s babetkami??? videla som ze tu pisete ze chodite s drobcami ...ale v Po neviem kde sa da ist....aspon by sme vybili baterky.... 🙂 🙂 🙂
máte uz niekto nejaky zúbok,aj mi máme dnes5mesiacov

@gumimaci 😀 😀 😀 paci sa mi hlavne bod 9 😀