♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Baby čo máte už po dvoch očkovaniach....zvládali vaši drobci druhé očkovanie lepšie, horšie alebo rovnako? ná´m sa to oddialilo kôli chorobe a čaká nás to zajtra ☹
Ozaj dievčatá....som šťastná ze som dala zaočkovat proti Rotavirusom....teraz tu u nas sarapatil virus, a 3 mamicky, jedna dokonca s obidvomi detmi to chytili..skoncili v nemocnici 2 tt a jedno dievcatko 2 rocne aj na Jiske... hrozne hnacky, zvracanie...a som sa dnes ich mamiciek pytala ci boli zaockovaní...a vraj nie, a ze po tomto co zazili by uz nevahali...ze pozerat sa na dieta ktore nic nechce pit a len tak bezmocne lezi....ze nic horsie nie je... ☹
@janica81 no poviem ti,aj my sme zažili niečo podobné😢 asi 3 týžd.dozadu všetci sme vracali a mali sme hnačky...malý našťastie nevracal,ale hnačku mal riadnu..:-/ ale našťastie vela pil,som ho stále kojila,aj čaj mu dávala..a dostala to aj sestrina malá,ktorá je "zaočkovaná" proti rotavírusom...nie je nad to,mať zdravé deti...😉
Baby co poviete na tento sportiak??? Vyzera, ze by som sa zmestila do rozpoctu, skladny do auta, da sa polohovat do lahu, ma prehadzovatelny sedak... nemate ho niektora???
http://www.babymarket.sk/sk/1743/14/romer-brita...
Nám sa stala práve neuveriteľná vec.....moja najsladšia hviezdička práve zaspala úplne sama v postieľke 😅 normálne neverím 😕
@janica81 práve takéto skúsenosti mamičiek z môjho okolia ma presvedčili aby som dala očkovať Rotavírus aj napriek tomu že vôbec nie som nejak naklonená nepovinnému a vlastne vôbec žiadnemu očkovaniu
tesim tesim
@gumimaci no len vies,ked sa da sedacka prehadzovat,to az take prakticke nie je ako rucka,lebo to nevies podla situacie prehodit ked s nim budes vonku.ja rucku prehadzujem pocas prechadzky.ale som zvedava,co povies,ked ho nazivo uvidis,ci je dost velky pre ondrejka,myslim,pohodlny.ale ak je skladnny,tak to je velke plus,ti mozem povedat 😉
@katarina87 v PO sa da asi len na Budovatelskej. Kamaratka chodila s malou, vraj maly bazen, ale vraj vsetko super.
Ja by som chcela druhe, ked bude mat maly aspon dva roky. Pockala by som aj dlhsie, ale chcela by som pred 35tkou.. a nechat si este rezervu na tretie 😀 😀 😀 Skor ma trapi, ako by sme to zvladli financne.. a to este chceme dom... zial nasetrenych asi tak 5% 😅
Ahojte mamicky 🙂 chcem sa spytat ci aj vy mate uz podobnu skusenost s drobcami ako ja ......Ked lezi na chrbate tak sa cela napne prehne chrbat a podskoci..strasne sa na tom smeje...ale ja mam nervi na kraji ked ju prebalujem a ona mi stale uteka 🙂 najlepsie bolo vcerajsie kupanie ,urobila to dva krat a pol izby pod vodou a vo vanicke skoro ziadna...:D
@gumimaci kocik perfektny 😉 nasla som k nemu tento link aj s videom: http://www.britax-roemer.de/kinderwagen/kinderw...
keby sme nemali kupeny uz golfac rozmyslala by som nad jeho kupou aj ja 🙂
@gumimaci vyzera dobre, len je zase nejaky tazky...ale zase sa vie krasne zlozit...ved uvidis ako vyzera "naozaj" 😉
@katarina87 aj nas to robi, resp. robil, uz ho to nastastie prechadza, ja musim na to davat pozor, my totiz chodime cvicit, Tobi ma trosku zvysene svalove napatie, ktore sa prejavuje aj takymto vypinanim, ktore je neziaduce...ale to urcite nie je vas pripad, mala len objavila taky pohyb a bavi ju 😉
@hobit No ja my budeme chodit cvicit....koli krku...lekarka sa vyjadrila ze ma poporodny syndrom naklanania hlavicky do jednej strany.ale to maju deti do troch mesiacoch,nasa bude mat uz 5 a preto musime chodit na rehabilitacie.len sa nam to stale posuva koli chorobe.
@katarina87 a co budete cvicit? Vojtovku? My cvicime inou metodou, vola sa to Bobath handling a ja som velmi spokojna....ale na ten krk vraj vojtovka velmi dobre zabera, tak drzim palce aby sa vam to rychlo napravilo 😉
Ano lekarka napisala do spravy aby cvicili vojtovku...tak som zvedava co to s nou bude robit...teraz sme totiz chore na priedusky a lekrka nam dala inhalator ,na lepsie dychanie....mala som obavy ako to zvladne...ale ked jej ho nasadim tak sa smeje...tak uvidime ci sa aj na rehabilitaciach bude smiat 🙂
@katarina87 no je to mozne, nie vsetky deticky placu pri cviceni 😉

@elixia aj ja to mam tak naplanovane momentalne 😉
@mikusik vsetko najlepsie aj Lukaskovi 🙂