icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

dadka22
11. feb 2011

@elixia no tak keď by si v jeden deň dala aj kašu aj zeleninku a náhodou by mu niečo bolo, tak by si nevedela, že z čoho...

dadka22
11. feb 2011

@janica81 ja sa tiež tie hotové jedlá z obchodu nechystám využívať...radšej si doma navarím...

janica81
11. feb 2011

@dadka22 tak vies my mame tenisovu skolu a byt priamo v nasom arealy...mame domcek dole satne bufet a hore byt...takze aqj ked nechcem som v praci...ale zase ujde mi den rychlo...von v kociku pokecam s mamickami co k nam chodia s detmi...ja si riesim len papiere teraz a rozpisy, oraganizujem detske turnaje 🙂 do porodu som normalne stale trenovala tenis aj s brusiskom 🙂 turnaj som ukoncila o desiatej a sla rodit o dve hodiny...ja som taky typ sa nezastavim...

ale je pravda mam velmi dobre dieta vsetko sa s nou da....

leomami
11. feb 2011

@janica81 no ja som tiež odchovaná na sunare s krupicou a smajla som ti dala pre ten kus baby to som aj ja.. 😀 a ako to vyzerá asi aj budem 😒

janica81
11. feb 2011

a ked chcete kuk...na nasu stranku www.tenis-lieskovec.sk ....to su nase deti v klube a vo fotogalerii su akcie co s nimi robime...sustredenia aj s 90 detmi na tyzden nie su problem 😀

tak hadam jedno svoje zvladnem 🙂

janica81
11. feb 2011

@leomami juj veru ja som mala vo finale + 27 kg 🙂 a este mam 10 pozicaných 🙂

hobit
11. feb 2011

@stvura mi nemame nic priniest....ale take sacky existuju tusim...
kolko kvapiek Sab simpexu davas malej, prosim ta?

hobit
11. feb 2011

@dadka22 ja mam taku istu vahu ako pred tehotenstvom, ale to brucho aj tak nie je take ako byvalo 😒

dadka22
11. feb 2011

@janica81 🙂 🙂 🙂 noooo šikovnica...ozaj závidím... ja sa nemám s kým ani porozprávať, lebo my sme sa pred rokom presťahovali, poznám tu málo ľudí... mám jednu susedu, čo má ročné dievčatko, no ale tak nenasáčkujem sa hneď k nej 🙂 ...aj keď idem von tak nič,lebo bývame na dedine, takže ani nikoho nestretnem...no hrôza...muž je zo mňa nešťastný, lebo čakám naňho, kedy príde z práce aby som sa mala s kým porozprávať a on chce mať pokoj 😀

dadka22
11. feb 2011

@hobit ja mám 7 kíl navyše 😠

leomami
11. feb 2011

@janica81 ach jo,kde je mojich zlatýćh 61kg ??aj ja mám asi 10kg navyše radšej sa zásadne nevážim... 😠

leomami
11. feb 2011

@dadka22 aj ja bývam na dedine..a tiež to tu je niekedy pustéé ☹ ale aspon mám kamošku čo má mesačné bábo a býva tu,tak aspon niekto... 😉

dadka22
11. feb 2011

@leomami u nás je to pusté stále... keď stretnem tak maximálne takú šibnutú ženskú, čo to fakt nemá v hlave v poriadku...každý má z nej srandu... mám to ja ale šťastie 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
dadka22
11. feb 2011

@stvura čo sa týka diéty, tiež som len prestala jesť chlieb a miesto toho som jedla "polystrén" a schudla som...
a ak by si ho nedala do škôlky na dedine, tak kde? tam kde bývate teraz?

panki
11. feb 2011

@stvura jeeho čítam že máš priniesť moč....aspoň v tom nie som sama 😅 dostala som mini skúmavku, mám vstať ráno o 6 a čakať kým sa mi malá vyciká do skúmavky.....akože mi to bolo dosť vtipné a doteraz neviem ako sa mi to podarí 😀 ešte pri chlapcovi o.k. ale pri dievčatku......no bude zábava. Ešte som sa pýtala či môžem použit tie sáčky čo majú v lekárni, a doktorka že tie nerada používa lebo že z nich vychádzajú zlé výsledky......síce neviem prečo keď majú byť sterilné ale dobre...
@leomami ahoj, Ty si tuším nedávno spomínala (pokiaľ sa mýlim prepač), že mal malý hnačku.....čo si mu prosím Ťa dávala? My sme boli v stredu na očkovaní a aj rotavírusy sme dostali druhú vakcínu a malá mi trochu hnačkuje neviem čo jej mám dať....sme na UM.

elixia
11. feb 2011

@dadka22 ved jasne,ja tomu rozumiem,len sa musim rozhodnut ze co ako prve 🙂

@janica81 no chemie je dnes okolo nas podstatne viac ako kedysi..a to tiez nemalou mierou prispieva k alergiam a kadejakym intoleranciam..

dadka22
11. feb 2011

@elixia aha, prepáč... ináč som to pochopila 😝

elixia
11. feb 2011

@dadka22 🙂

@janica81 wow..praca zaroven konickom,mate to tam krasne,mozme len zavidiet 🙂

janica81
11. feb 2011

@elixia nooo mame este co robit..ale je pravda my sme sportovci duchom aj telom...8 rokov som hrala najvyssiu sutaz volejbal extraligu, manzel profi tenista...tak sme si splnili sen a mame sportovy areal...a asi 150 cudzich deti pod sebou 😀

janica81
11. feb 2011

@panki aj my mame priniest moc v 5.mesiaci..som zvedava ako to idem chytat do tých sackov 🙂 nám kazala tie sacky z lekarni 😀

janica81
11. feb 2011

jaj baby idem si asi aj ja nejaku dietu ansadit...lebo som stale ako knedlik 😀

estterka
11. feb 2011

@janica81 ak potrebujes poradit ohladne sackov,daj vediet,ja uz to mam zmaknute.kolko som sa s tym nastresovala...

estterka
11. feb 2011

@panki ale prosim ta,kup sacoky v lekarni a nalep malej opatrne,pockaj pol hodku a vymenit za druhy,lebo to uz je kontaminovany.ale pol hodku ho tam kludne moze mat a vyjde to v poriadku,moja bola v nemocnici so zapalom mocovych ciest a ma aj oblicky dilatovanu a co myslis,ze tie sestricky so skumavkou to robili? mne sa doma podarilo do druheho sacku odobrat.nechcem ta podcenovat,ale mas co robit so skumavkou..

janica81
11. feb 2011

@estterka jasne daj mi typ ake su najlepsie... 🙂 nech to chytime na prvy sup 🙂

estterka
11. feb 2011

@janica81 no vsak uz som pisla panki,len tak,ja som dostala tri sacky,jeden max. pol hodku moze byt prilepeny.daj pozor,nech neprilepis aj ritku,lebo ak sa ti do toho pokaka a neda sa to pouzit(kvoly tomu jej nevedeli zobrat ked mala 4 dni,chudatko,ale to bola taka malinka,ze inak sa nedalo nalepit..¨) no a nechat bez plienky na chrbatiku a zabavat,nech sa moc nevykruca,aby si to neodlepila.vravim,mne do druheho sa vycikala.a potom opatrne odlepit,jednak nech to nevylejes a ja so sa bala,ci ju to neboli,ked to ide dole,ale neplakala ani nic.

hobit
11. feb 2011

@dadka22 aj ja niekedy ledva cakm, kym pride a to sa aj stretavam s kamoskami...ako debil 🙂
@stvura my to iste, vecer som mu nedala, ze co to spravi a veru sme sa nevyspali..ja uz mu to ale nechcem davat, ved 5 mesiacov na nejakych kvapkach, to je hrozne ☹
@janica81 mne sa to velmo paci 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
11. feb 2011

@stvura precikanu plienku? a to nebude kontaminovane potom? zaujimave,jeden lekar nedovoli ani sacok a tvojej staci mokra plienka.mozem sa inak opytat,komu chodite? ale kup si tie satky a vyssie som napisala ako som to riesila ja 😀 a ja este som dostala k tomu aj sterilnu flasticku s uzaverom a tam som to preliala.

stvura
Odpoveď bola odstránená