♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gumimaci ja trenujem deticky od troch rokov....najmensich....maju 2x do tyzdna ,,tenis" sa to vola..ale ucime ich behat, chytat lopticku ...sutazit..rozvíjat koordinacno-motoricke schopnosti.... a najvacsia sranda bola na sustredeni s takymi malickymi...mali sme 50 deticiek od troch do sest rokov na 4 dni na Remate, bolo nas 5 dospelých..to su neskutocne zazitky 🙂
@janica81 no super, ak bude moznost a peniazky rada by som s malym tiez nieco vyskusala... tie deticky sa mi zdaju velmi sikovne ked potom takto sportuju a maju nejaku zalubu to je tiez super... sesternicin syn ma 11, od 3 rokov lyzuje (rekreacne- ale uz velmi dobre, jazdi s jeho otcom cervene zjazdovky) a hra hadzanu. tak som tiez rozmyslala tenis ci hadzanu, to je u nas v meste take najdostupnejsie.
ok holky.... pockame na teple mesiace a nieco vymyslim 🙂
@michaelabj no my začneme s papaním tiež opatrne, malému sa objavil po narodeni atopicky ekzem.. ☹ odvtedy sa uz neobjavil, klop, klop, ale musim sa o jeho pokožku velmi poctivo starať... a po mne bude pravdepodobne alergik, takze my musime ist na to veľmi opatrne... mliečka mame zatial dost, tak dufam, ze nam to vydrzi do konca 6 mesiaca....
Dobre ranko,
neviem preco si Ondrejko posledne 2 tyzdne zvykol vstavat o piatej 🙄 on si tu steboce, snazi sa napchat nozky do pusy, vyrehotany od uch k uchu a ja zaspavam pri kave 😔
maminy, uz sa pretacaju vsetky vase deturence?? Nas krpec sa z bruska na chrbatik otacal uz od vianoc a zrazu ked ho dam na brusko, ruky da dozadu pozdlz tela, ryje hlavou do zeme a dviha zadoček 🙂 vyzera ako maly tulen 😀 😀 vobec ho uz nelaka pretacat sa... ani hracky nezaberaju.. ale tymto ,,rytim" sa presuva po celej posteli 🙂 pasenie konickov u nas nehrozi...
@majjjka24 z bruska na chrbatik sa deti neotacaju teraz skor padaju.... pretacat sa maju opacne s chrbatika na brusko, nas to robi od 4,5m na obidve strany
ani mi uz nepaseme moc konikov ruky mu lietaju uplne vsade 😀 ale vie sa zopriet na dlene a cely sa dvihnut, to ze dvihaju zadocek sa uz pripravuju na styri 🙂

@stvura ja som dostala tri sacky,jeden max. pol hodku moze byt prilepeny.daj pozor,nech neprilepis aj ritku,lebo ak sa ti do toho pokaka a neda sa to pouzit(kvoly tomu jej nevedeli zobrat ked mala 4 dni,chudatko,ale to bola taka malinka,ze inak sa nedalo nalepit..¨) no a nechat bez plienky na chrbatiku a zabavat,nech sa moc nevykruca,aby si to neodlepila.vravim,mne do druheho sa vycikala.a potom opatrne odlepit,jednak nech to nevylejes a ja so sa bala,ci ju to neboli,ked to ide dole,ale neplakala ani nic. skopirovla som ti 🙂
my ked dojdeme v marci,potrebujem ju ist odvazit a odmerat a pojdem k lorandovej,ja som u nej tiez este evidovana,do 26tky 😀