icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

estterka
11. feb 2011

@stvura ja som dostala tri sacky,jeden max. pol hodku moze byt prilepeny.daj pozor,nech neprilepis aj ritku,lebo ak sa ti do toho pokaka a neda sa to pouzit(kvoly tomu jej nevedeli zobrat ked mala 4 dni,chudatko,ale to bola taka malinka,ze inak sa nedalo nalepit..¨) no a nechat bez plienky na chrbatiku a zabavat,nech sa moc nevykruca,aby si to neodlepila.vravim,mne do druheho sa vycikala.a potom opatrne odlepit,jednak nech to nevylejes a ja so sa bala,ci ju to neboli,ked to ide dole,ale neplakala ani nic. skopirovla som ti 🙂
my ked dojdeme v marci,potrebujem ju ist odvazit a odmerat a pojdem k lorandovej,ja som u nej tiez este evidovana,do 26tky 😀

leomami
11. feb 2011

@panki ano mal hnačku.. ☹ dávala som smectu do môjho odsatého mlieka,inak by to nevypil a hilak kvapky tiež,ale tie nie do mlieka ale do vody..a dala som odvar s ryže...dúfam,že vám to prejde..my sme to chytili u dr. vtedy to bolo rozšírené..

leomami
11. feb 2011

@panki teda hylak forte 😉

janica81
11. feb 2011

@hobit co sa ti paci?

gumimaci
11. feb 2011

@janica81 pekne fotky, a mate to ozaj super. myslim, tu pracu 🙂 ake najmensie deticky tam mate?

janica81
11. feb 2011

@gumimaci ja trenujem deticky od troch rokov....najmensich....maju 2x do tyzdna ,,tenis" sa to vola..ale ucime ich behat, chytat lopticku ...sutazit..rozvíjat koordinacno-motoricke schopnosti.... a najvacsia sranda bola na sustredeni s takymi malickymi...mali sme 50 deticiek od troch do sest rokov na 4 dni na Remate, bolo nas 5 dospelých..to su neskutocne zazitky 🙂

elixia
11. feb 2011

@janica81 skoda,ze ste tak daleko od PP,moj muz planuje dat maleho na tenis 😀 A este futbal,hokej a neviemcoeste...no ked bude po nom,tak jediny sport,ktory bude mat rad,jbude gaucing 😀

gumimaci
11. feb 2011

@elixia aj ja som chcela maleho hokejistu, ale muz ani pocut... ze nove zuby su drahe 🙄

gumimaci
11. feb 2011

@janica81 vydrzia take male bez rodicov?

elixia
11. feb 2011

@gumimaci 😀 😀 no on uz planuje,ze v SNV je hokejova trieda..uz vidim ako ho tam bude vozit 😀

janica81
11. feb 2011

@gumimaci jasne ...vydrzia...stane sa ze v noci prisiel niekto ku mne do postele... 😀
ale nato sme zvyknuté...vydrzia...lebo ked su v kolektive deti tak si nespomenu....a ja mam s nimi uz pred tym vybudovany dobry vztah..takze to ide....tie deticky ma maju ako mamu 😀

hobit
11. feb 2011

@janica81 no ta vasa tenisova skola

janica81
11. feb 2011

@elixia kazdopadne treba dat dieta na sport...okrem toho ze sa hybe sa uci aj sustredeniu a pochopeniu drohych...buduju si deti vztah k druhym detom, ucia sa zdravo sutazit... 🙂 🙂

janica81
11. feb 2011

@hobit 🙂 tak spravime v lete tenisovy kemp Septembroviek 🙂 a pridu aj mamickys detickami 🙂

gumimaci
11. feb 2011

@janica81 no super, ak bude moznost a peniazky rada by som s malym tiez nieco vyskusala... tie deticky sa mi zdaju velmi sikovne ked potom takto sportuju a maju nejaku zalubu to je tiez super... sesternicin syn ma 11, od 3 rokov lyzuje (rekreacne- ale uz velmi dobre, jazdi s jeho otcom cervene zjazdovky) a hra hadzanu. tak som tiez rozmyslala tenis ci hadzanu, to je u nas v meste take najdostupnejsie.

janica81
11. feb 2011

@gumimaci jasne treba sa hybat od mladeho veku 🙂

Potom ked budeme mat deticky vo veku 3 roky spravim nejake stretko septembroviek 🙂) u nas na dvorcoch a nieco pogrilujeme, uvidime sa nazivo 🙂 ak nám to teda vydrzi tu na koniku 🙂 alebo mozme to robit aj kazdy rok 😀

gumimaci
11. feb 2011

@janica81 ok 🙂

gumimaci
11. feb 2011

@janica81 idem si vas vygooglit na mape 😉

janica81
11. feb 2011

@gumimaci 🙂 noooo pokial bude zaujem a chut...velmi rada nieco zorganizujem...my tu amvame akciu za akciou...takze nejakych 15-20 mamiciek s rodinkami v pohode zvladneme 🙂))) len ench je teplucko slniecko

hobit
11. feb 2011

@janica81 ja som za 🙂

gumimaci
11. feb 2011

@janica81 do 3 hodin cesta, to sa da 🙂

elixia
11. feb 2011

@janica81 ja som tiez za..ak budeme na SK radi prideme 🙂

janica81
11. feb 2011

ok holky.... pockame na teple mesiace a nieco vymyslim 🙂

majjjka24
11. feb 2011

@michaelabj no my začneme s papaním tiež opatrne, malému sa objavil po narodeni atopicky ekzem.. ☹ odvtedy sa uz neobjavil, klop, klop, ale musim sa o jeho pokožku velmi poctivo starať... a po mne bude pravdepodobne alergik, takze my musime ist na to veľmi opatrne... mliečka mame zatial dost, tak dufam, ze nam to vydrzi do konca 6 mesiaca....

gumimaci
12. feb 2011

Dobre ranko,
neviem preco si Ondrejko posledne 2 tyzdne zvykol vstavat o piatej 🙄 on si tu steboce, snazi sa napchat nozky do pusy, vyrehotany od uch k uchu a ja zaspavam pri kave 😔

lu
12. feb 2011

@gumimaci ahoj nas maly ma diskusny klub vacsinou od 4 do 5, vobec si ho nevsimam, nezapalujem svetlo a on po hodine zaspi. 🙂 tvarim sa ze tam nie som 😀

majjjka24
12. feb 2011

@gumimaci no, ten nas vstava okolo pol siedmej, ale tiez prva vec ktoru robim rano je kava, inac by som zaspala 😀 😀

majjjka24
12. feb 2011

maminy, uz sa pretacaju vsetky vase deturence?? Nas krpec sa z bruska na chrbatik otacal uz od vianoc a zrazu ked ho dam na brusko, ruky da dozadu pozdlz tela, ryje hlavou do zeme a dviha zadoček 🙂 vyzera ako maly tulen 😀 😀 vobec ho uz nelaka pretacat sa... ani hracky nezaberaju.. ale tymto ,,rytim" sa presuva po celej posteli 🙂 pasenie konickov u nas nehrozi...

amunet
12. feb 2011

@majjjka24 z bruska na chrbatik sa deti neotacaju teraz skor padaju.... pretacat sa maju opacne s chrbatika na brusko, nas to robi od 4,5m na obidve strany
ani mi uz nepaseme moc konikov ruky mu lietaju uplne vsade 😀 ale vie sa zopriet na dlene a cely sa dvihnut, to ze dvihaju zadocek sa uz pripravuju na styri 🙂

gumimaci
12. feb 2011

@majjjka24 to robi aj nas, a uz aj s tym, ze sa uci lozit. na posteli zabori hlavu do matraca a ide na spacir.. no na tvrdej zemi taky macher neni 😀
Inak ho viac bavi pretacat sa z chrbata na brusko ako naopak.