icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

rhodosbb
12. feb 2010

ahojte 🙂
vcera som objavila krasny kocik concord neo carbon, paci sa mi ten cierno - biely, ale aj ta cena je krasna, vyse 2000 € 😀😀 😀 ukazala som ho muzovi a ten sa spytal, ci tiez stoji 1000 € ako stokke explory, ktory velmi chcem a ja ze nie, cosi, tento stoji dvakrat tolko 😀
http://www.agssport.cz/concord-carbon
co nanho hovorite?

ivka1984
12. feb 2010

no mne by sa celkom pacil keby mal 4 kolesa ja na tie trojkolesove moc nie som ale tak kazdemu sa paci ine ale ta cena je uplne hrozostrasna 😀

rhodosbb
12. feb 2010

ale neviem, ci sa mi to len zda, alebo je naozaj taky nizky...ja by som chcela, aby dieta lezalo vyssie v kociku a nie aby bolo nizko, clovek sa potom musi hlboko zohybat po dieta a boli ho chrbtica...jediny vysoky kocik, ktory som nasla, je ten stokke, viete poradit aj nejaky iny?

rhodosbb
12. feb 2010

ivka, on ma styri kolesa, mne sa tiez trojkolieskove nepacia 😉

mywiel
12. feb 2010

ivka mne povedali v 15tt ze je to baba. 🙂 No ja maso nejem uz 17 rokov. 😝 😀

agentkak
12. feb 2010

ajojte
tak ja som dnes ostala doma vcera zas bruško nejako neposluchalo....okrem toho mi tečez nosa a boli hrdlo fasa... 😒
tinkerbel a komu chodíš gyndašovi ?????

andzi
12. feb 2010

Ahojte, dnes mám dovolenku, tak pekne oddychujem doma. Večer mi bolo nevoľno, ledva som zaspala. Musím si dávať pozor veľký na to, čo jem, lebo akonáhle je to niečo ťažšie stráviteľné, už s to tlačí von. Tak rozmýšľam, čo dnes budem variť.

rhodos, aj mne sa páči stokke, ale je dosť drahý, my sme sa s manželom zamilovali do novej kolekcie Jané Reverse 2010 tak už len čakáme kedy bude v predaji. Jané tiež nie je lacný kočík, ale kvalitou a vlastnosťami sme zatiaľ lepší nenašli. Má nafukovacie kolieska, je odpružený a športový kočík sa dá nasadiť v 2 smeroch, čo je podľa mňa super.

potvorka88
12. feb 2010

Ahojte

mne sa dnes v noci snivalo, ze mi rano nebolo zle a som sa rozplakala, ze mi zmizli priznaky a je koniec. Nastastie rano len jak som oci rozlepila, tak som zistila ze je to iba skaredy sen 😀

Babulky, asi ma neminie nizkomolekularny heparin na riedenie krvi 😖 Nejak sa zacinaju na mna problemy lepit.

Dnes sa ideme zase fotit, tak dufam, ze je vsetko ako ma byt

andzi
12. feb 2010

potvorka, také sny mávam aj ja a strašia ma skoro každú noc. Radšej nech trpím v noci a ráno sii vydýchnem, ako by to malo byť naopak, nie? 🙂

maculienka123
12. feb 2010

potvorka to si z toho nic nerob ak prejdu nevolnosti,tak prejdu,aj Jike byvalo stale strasne zle a babo uz nezilo,je to individualne,tak odteraz verim len sebe a babatku,to ako sa citim,beriem ze to tak ma byt. 🙂

potvorka88
12. feb 2010

ja viem, len nech sa mi snivaju radsej take blbosti ako doteraz (ze sa rozpravam so zvieratami) ako toto

andzi
12. feb 2010

baby, mne tu na koňovi naskočilo, že som už v 11tt, je to možné, že to tak rýchlo letí????? 🙂

agentkak
12. feb 2010

macu vieš čo ma napadlo ? ked si spomenulu tu jiku nemohlo mať s tym čo sa jej stalo nič spoločne ta akupunktura ? 😕 😕

mywiel
12. feb 2010

agentkak urcite nie tehotenstvo nie je kontraindikacia pre akupunkturu.

ivka1984
12. feb 2010

andzi leti to neuveritelne rychlo mne nabehol 12 tt normalne som sa 2x kukla ci to uz fakt 🙂 jej to som si nevsimla ze ma 4 kolesa tak bol z boku odfoteny 😀 hej? tak este mam par tyzdnov my sme uz strasne zvedavi co to bude 😝

andzi
12. feb 2010

ivka, zvedavá som aj ja, my sme rozmýšľali aj nad tým genetonom, ale stojí to až 60 €, no neviem, je to dosť. Kedy sa dá vlastne na UTZ zistiť pohlavie? Asi až na tom 3D/4D UTZ, však?

andzi
12. feb 2010

Baby, viem, že je to ešte predčasné, ale dáte svojmu miminu odobrať pupočníkovú krv? Mne už včera prišli aj papiere a zmluvy na podpis, my o tom vážne uvažujeme.

mywiel
12. feb 2010

My nie.

agentkak
12. feb 2010

myw vieš o určite predsa je to zásah do bodov v tele....

andzi šikovný lekar ti zistí pohlavie na normálnom utz v 16tt mne tak zistili prve.. a čo sa týka pupčníkovej krvi je to dost penazi podla mna je to biznis

mywiel
12. feb 2010

Doktor co ma na akupunkturu vie co moze a co nie.

ivka1984
12. feb 2010

andzi neviem ci by som mala vediet co je genet alebo ako to spravne pomenovat ale neviem 😀 😝

mywiel
12. feb 2010

diplom

Pupocnikova krv je podla mna "len" biznis. 😒 Mne zistili pohlavie v 15tt.

agentkak
12. feb 2010

myw no hej ale ja osobne by som sa bala čo sa akupunt týka.....
a ako sa mate je lepšie či sa nevolnosti zas vratili ?

ivka1984
12. feb 2010

no agentkak u mna zacinaju trosku ustupovat tak so rada ale musm si davat pozor co zjem

mywiel
12. feb 2010

Mne akupunktura super pomohla v tehotenstve ked som mala hrozné migrény uz mi ani lieky nezaberali a nechcela som do seba vkuse pchat chémiu. 😉

mywiel
12. feb 2010

To nemozes podla toho sudit...nevies kde bol problém. ☹

mywiel
12. feb 2010

Moji svokrovci to uz vedia a svokra chce aby som to dnes povedala aj svagrinam a svagrovi. Svagor ma dnes oslavu narodenin, ale mne sa to zda este skoro... 😅 😕 a zas svagrina ked sa to dozvie tak sa jej nezbavim uz. 😅 😀

agentkak
12. feb 2010

ivi tak to ti nezavidim ja yjem všetko čo vidim....neviem si predstavit že by mi malo byt zle..... ale hadam ti to už čoskoro prejde ved už si 12tt 😉

myw ty si si to davala robiť pri Kayi ????? 😕

momoyka
12. feb 2010

ahojte, co noveho?

my sme sa pri prvom rozhodli, ze nedame tu pupocnikovu krv, suhlasim s mywiel..

lebo je moznost ze ju odoberu a daju do verejneho registra a tam bude dostupna kazdemu, to by bolo bezplatne, ja ked som sa to pytala vtedy dr. tak sa tvarila, akoze som na hlavu padla a o takej moznosti ma ona ani vobec nemienila informovat... to ma vtedy napalilo... ze sa na nas nabalovat nebudu..

mywiel
12. feb 2010

Ano davala a velmi mi to pomohlo, aj pri porodoch to pomaha aj pri nevolnostiach. 😉 Normalne to robi len diplomovany doktor na akupunkturu nie nejaky sarlatan. 🙂