icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
29. jún 2011

@daniela85 my mame take iste scenare vecerne 😉

gumimaci
29. jún 2011

ahojte,
ako sa mate? my uz sme doma, maly zvladol cxestu bez vacsich problemov, aj vodicka sa mu pacila, takze dobre vsetko dopadlo 🙂

@daniela85
@hobit nooo my mame to iste, od kedy sa vie postavit, ked ho polozim, v sekunde je na nohach a beha okolo postele 😝

hobit
29. jún 2011

@gumimaci tak super, vitajte doma, my nakoniec na dovolenku nejdeme...daj nejake foto 🙂

gumimaci
29. jún 2011

@hobit 🙂

gumimaci
29. jún 2011

takto sa naucil stvornozkovat, aby si nedral kolienka - vystrcil zadok a vyrovnal nohy. Ked sa to naucil mala som co robit, aby som ho chytila 🙂

panki
29. jún 2011

@gumimaci ahoj, malý šikulko....ako ste išli, na noc? prespal celú cestu? ako dlho ste išli? Veľa otázok ale mňa to čaká presne o mesiac a dosť som začala panikáriť 😎

tothova5a
29. jún 2011

@hobit - my sme sa nakoniec dohodli, ze ideme "len" o Tatier a Chorvatsko tento rok vynechame...

tothova5a
29. jún 2011

@gumimaci - no maly je sikulko, pekne fotky. Kde presne ste boli?

gumimaci
29. jún 2011

@panki kam idete? tam sme isli na noc, naspat poobede. Maly cestu tam skoro celu prespal, cestu naspat s prestavkami. Obe trvali cca 12hodin 😝 ale bolo by to 11, keby sme aj cestou tam aj cestou naspat nebludili. ale to by sme zas neboli my, lebo my zabludime vsade 😀 naraz nam zlyhali 2 navigacie, a nez naskocili tak sme bludili po chorvatsko -slovinskej hranici, no konec sveta tam bol a na jeho konci ciganska osada. 😝

gumimaci
29. jún 2011

@tothova5a kusok od Omisu, pod Splitom

gumimaci
29. jún 2011

@tothova5a tyzden v HR vysiel financne tolko co tyzden na hotely v tatrach 😲

tothova5a
29. jún 2011

@gumimaci - my sme boli raz pod Omisom v Pisaku a inokedy zas na Brele - tutuo cast Chorvatska mame najradsej. To nase rozhodnutie nebolo o peniazoch, ale o tom, ze do Tatier pojde s nami aj moja mamina a bude nam robit au-pair a viac si oddychneme a aj babka s dedkom budu radi, ze budu s vnuckou 🙂 a ich by sme do Chorvatska nedostali.

gumimaci
29. jún 2011

@tothova5a tak to hej, aj my by sme tam obcas uvitali bejbysiterku 🙂

daniela85
29. jún 2011

@gumimaci ahoj, krasny je drobcek a sikullko...mali ste sa fajn,co? aj trosku zavidim, v dobrom samozrejme...my sme sa s priatelom tento rok rozhodli ze budeme behat po horach a tak...trosku turistiky a buduci rok asi podhajska alebo sturovo....na more hold asi nebude, chceme stavat, tak uvidime....
@gumumaci
@hobit tak v tom niesme same 🙂

panki
30. jún 2011

@gumimaci ideme 20 km od Primoštenu alebo z opačnej strany k Trogiru, presne taká mini dedinka Ražanj ktorá je úplne na konci sveta, že náš apartmán a nič len otvorené more. Obvykle nám tam trvala cesta cca 8 hodin, ale tiež ideme na noc inak si to moc neviem predstaviť. Ale ideme 30.7. cez najväčšiu sezonu, inak by som sa nebála.

hobit
30. jún 2011

@gumimaci zlaty 😉
@tothova5a ved Tatry su super...Nellka je uz fit?

gumimaci
30. jún 2011

@panki kamarat ide do Trogiru, tyzden pred vami 🙂
@hobit a vy ako sa inak mate? co ma Tobi nove? Neskusa chodit sikovnik? Ondrej sa dnes pustal nabytku a vydrzal par sekund stat nez capo,l na zadok 🙂
A lysinka zarasta- huraaaa 🙂

pe
30. jún 2011

maminky, v com teraz spavaju vasi drobci, davate ich este do spacich vakov? ja malu obleciem do pyzamka a prikryjem len plienockou, ale hrozne casto sa v noci budi, neviem, ci to nemoze byt aj preto, ze jej je bud zima alebo teplo, ale nie je vyslovne ani spotena ani studena.... tak uz neviem, kazda rada dobra 🙂

tothova5a
30. jún 2011

@hobit Nella uz je ok. Dnes sme boli na poradni a dokina nam kazala okamzite sa zbavit cumla, lebo uz sa jej od neho krivia zubky. Bud rada, ze este ziadne nemate 🙂 Takze dnes spime1xbez dudla, som zvedava aka noc nas caka 😝

panki
1. júl 2011

@tothova5a to fakt sa z cumla krivia zuby? naša má spodné dvojky dosť krivé ale to jej tak už vyrástli, aj to môže byť z cumla?

estterka
1. júl 2011

@panki samozrejme,ze z cumla sa krivia zuby.celkovo sa moze(nemusi) deformovat sanka. ☹

daniela85
1. júl 2011

@pe ahoj ja malej davam, ked je von chladno tak jej dam body a tenucke puncusky...ked je teplejsie tak take pyzamkove opalovacky...my mame dost chladnu izbu, zakryjem ju dets.paplonikom ale to sa aj tak odkope stale....

daniela85
1. júl 2011

Dnes sme sa naucili davat ruku k pozdravu...a presli sme tri kroky bez drzania, potom sme padli na prdelku...a tiez uz vieme ako robi havko, a kravicka...taka som rada 🙂
Vy co ucite drobcov? nieaky napad co by som mohla naucit?lebo neviem co by mohla vediet sa naucit...Dakujem

hobit
1. júl 2011

@gumimaci no skusa, chce aby sme ho vlacili za ruky obcas...a stat by mozno vydrazal tiez chvilu, ale on sa pusti a hodi sa dopredu, musim stale striehnut...lysinka furt vyrazna a tento tyzden mame aj soplavy riadne...inak ukazuje aky velky narastie, zapina a vypina svetlo (okrem PSka, Magia a pocitaca 🙂, podava predmety inym osobam a berie si ich spat, "hadze loptu", zacina davat veci do veci (konkretne napr. plastovu gulicku do nakladneho auticka), vsetko chyta prstekmi, rozprava mama, mnam, daj, kde je a neni a hroooozne zle spi 😀
@tothova5a coze? tak skoro...tak to Tobimu nech radsej ziadne nerastu lebo ked mame noc prezit este aj bez cumla tak umriem...on ho ale nema casto, v podstate len pri zaspavani, ked zaspi, vypadne mu a necha ho tak
@daniela85 no vy ste aki sikovni, ja bezvysledne ucim uz niekolko tyzdnov papa, tap tap + vsetky mozne zvieratka a Tobi sa veru velmi nechyta 😅

daniela85
1. júl 2011

@hobit ale ved aj vy ste riadne sikovny, nam dlho trvalo papa....a ja ked malej ukazujem aka bude velika tak sa na tom strasne rehli a kasle na to co ja chcem....vypinace to je aj nase, a hlavne kabliky....nabijacky atd...co ma dlhu snuru....a nam sa dnes tiez podarilo dat gulicku do kolieska a tak sa tesila a prvy krat aj jeeej povedala a tak rucicky dvyhala ako ked jej ukazujem aka bude velika....isla som si ju nahrat na kameru, no to uz ju zaujala snurka co vysela tak bolo po parade....aj vam sa stava ze ked fotit alebo tocit tak uz nechce nic urobit?....

gumimaci
1. júl 2011

Dobry vecer,
idem tento x poprosit aj ja o hlas... na stranke babymarket na fb treba stacit Paci sa mi a potom mozte dat Paci sa mi za Ondrejkovu fotku. najdete ju skle... dakujeme 🙂

majjjka24
2. júl 2011

@daniela85 my tiez kyvame papa, ale tlieskat nechce ani náhodou 🙂 ukazuje stále ukazovákom na všetko a hovorí to to... a ja mu len ukazujem veci, ktoru chce a on len kruti hlavou, ze nie.. take su podarene tie deti 😀 😀 blaboce neustále niečo, len by nám bolo treba prekladateľa 😀 najviac v poslednom čase tatuje a tato sa raduje.. vypinace su u nas tiez top a o kabloch ani nehovorim. Ukazuje na hrackach ukazovákom kde majú noštek a očko. Niekedy ked chce chytať veci, ktoré nemoze a poviem NIE, tak sa normálne rozplače, tak naoko, tak si myslím, že už si aj uvedomuje, že niečo nemá robiť, ale aj tak to spraví 😀 😀 😀

a včera sme papali prvýkrát popučený zemiak a zjedol ho, to bolo radosti, tak už nemusíme všetko mixovať 🙂

hobit
2. júl 2011

@daniela85 ja ho vobec neviem kamerovat, lebo on tu kameru miluje, hned sa za nou rozbehne a je po parade 🙂 ...a este som zabudla, ze hrozne rad tancuje 🙂
@gumimaci zahlasovane
@majjjka24 to je tiez riadny sikovnik 😉

daniela85
2. júl 2011

@majjjka24 no sikulko riadny... 😀 my este nevieme co je nostek ocko aj hej ale nostek nie...nevadi nauci sa 🙂 ale tiez ju bavi tancovat aj ked mliecko vo flaske trepem tak sa vrti 😀 zlate su tie deturence... 🙂