♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte maminky my sme tiez september 2010 🙂
nooo ved to sa pytam aj ja 😀
ano moj maly lieta po byte musim ho nahanat ,blaboce, krici a najnovsie je skoro vsetko ba a vyhadzuje to do kosa ,cize vzdy musim kontrolovat co vyhodi uz sme skoro prisli aj o ovladac od telky 😀
@szuana jaaj tak to je zas ina kapitola,my mame doma mlsona mlsonovateho 😀 Lubi kralika,rybu,polievocky hl.vyvar,cestovinu a chlebik,ale ten nesmie byt nicim potrety len taky suchy mu chuti.Mame stale len 5 zubkov,tak sa mu este moc nechce kusat,tak papa len male kusocky.Ovocie je ee,ale uz si zvykol na banan a trosku na jablko.A najviac mu chuti krupicova kasa 😀 .
ahojte maminy 🙂 my sme 16.9.2010 a vidím, že tento mesiac bol hodne plodný 😀
Ahojte maminy, ako spavaju v noci vasi drobci? Moja v poslednom case hrozne.Je hore aj 5x za noc a niekedy aj hodinu preplace ☹ Ked bola mensia, tak mi prespala aj celu noc, alebo s jednym zobudenim 😅
tak uz spime,tuto chvilu mam tak raaada 😀 (ked maly vecer zaspi a viem,ze bude spat minimalne do 4.00.) 😉

@daniela85 to dost zavisi od znacky, ja som mala nachystanu kombinezu HM 86ku a je v nej utopenz, museli sme kupit teraz aj 80ku, hlavne nohavice su 86ky este dlhe, bundy a tricka v pohode