icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

happy3
24. nov 2011

@jajus101 hmm,no sak aj my mame niekedy noc,ze uz zurim som zufalaa a chcem spat a maly stale fnukaa,ale to ak idu zubky alebo je chory 😖

ajka4
24. nov 2011

@jajus101 maly to robil asi mesiac v kuse, ale vysli mu zubky a bolo všetko ok.

ajka4
24. nov 2011

Baby chcem sa spytat ake je velke v cm vase dieta a asi kolko váži. Lebo bola u mna svagrova a povedala že malý pochudol, tak neviem, však papka dobre, teda aspon si myslím.

happy3
24. nov 2011

@ajka4 a kolko vazi a meria?

ajka4
25. nov 2011

vazi 10 a pol kg a meria 82 cm
@happy3

happy3
25. nov 2011

@ajka4 a sak to je dobre,nas ma 11kg a meria 80cm(cca)presnejsie budeme vediet az po poradni 😉

happy3
25. nov 2011

@szuana nas maly ma novu zabavku stale po celom byte so sebou nosi nocnik a ked si chce oddychnut,tak si nan sadne a odpociva 😀 Ale keby ste videli ako nan nasada tak vas rozpuci od smiechu 😀 😀

szuana
25. nov 2011

@happy3 to musi byt podivana 😀 tiez sa nasmejem ked moj kade co povymysla 😀

happy3
25. nov 2011

@happy3 len aby mu to vydrzalo,kym zacneme oducat od plienok 😉

happy3
25. nov 2011

@szuana jeej a ja uz odpisujem sama sebe 😝

szuana
25. nov 2011

@happy3 stava sa aj to 😀 snad vydrzi aj ked niekedy to je strasny boj s tymi nasimi detickami 😀 a moj je strasne tvrdohlavy 😀

daniela85
25. nov 2011

@szuana ahoj 🙂 nasa krpana tiež behá ako drak...všetko v linke v suflikoch je zaujímavé ... Máme 14 zubov a dva sa teraz tlačia,očné tak je radosti kopec 🙂 papate všetko? Lebo moja ovocie v akejkoľvek podobe nechce.....najradšej ku všetkému zavárané uhorky 🙂

daniela85
25. nov 2011

@happy3 🙂) moja malá ho tiež vláči zo sebou všade 🙂 a ked nevládze tak ho tlači pred sebou..da si doň hračku fľašu,a robí brm brm 🙂) neskutočne sú podarené tie deti 🙂) a začala sa teraz točiť a ked.sa jej už točí hlávka tak spustí taký smiech že s priateľom ideme do kolien...potom vidí že je zaujímavá dá si ruky za chrbát a brucho vypuci a prechádza sa a vrčí že hmhmhmhmhmhmh 🙂)))

ajka4
25. nov 2011

@daniela85 potom su s mojim malym podobný, tiež už behá, zúbkov už má 16, a začalo mu všetko chutit, akurat to ovocie ma rad, a tie uhorky ma najradsej.

ajka4
25. nov 2011

@daniela85 potom su s mojim malym podobný, tiež už behá, zúbkov už má 16, a začalo mu všetko chutit, akurat to ovocie ma rad, a tie uhorky ma najradsej. 🙂

daniela85
26. nov 2011

@ajka4
@happy3
Moja má 76 cm,a 9 kg....ako ju rýchlo vytiahlo ked bola malinká sa jej to teraz zastavilo...taký štupeľ je...a muž má skoro 2 metre,ked sa narodil mal skoro päť kg...ja tiež niesom krpatá a štíhla už vôbec nie,neviem po kom je...

daniela85
26. nov 2011

@ajka4 tak to ste krásne zubatý 🙂)) mne dnes výnimočne presnidavku zjedla..ovocie ona nemusí....neviem čo s ňou 🙂

daniela85
26. nov 2011

Maminy ked idete autom máte deťúrence v autosedackach ci ešte vo vajíčkach ? Ja ju mám ešte vo vajci,bo sme neprekročili 10 kg,a sa nesmie dieťa dávať kým nemá min. 10 kg. Vazim ju skoro každý týždeň 🙂)

jajus101
26. nov 2011

@happy3 no ved aj moja mala byva v noci podrazdena, ked jej idu zubky, alebo je chora, ale az takto, ako teraz, to nie 😝 Ale nechcem to zakriknut, ale uz dve noci bola hore 2x...tuk ,tuk,tuk 😒

jajus101
26. nov 2011

@ajka4 jaj uz nech su vsetky zubky vonku, aby uz mali tie nase deturence konecne klud... 😵

ajka4
26. nov 2011

@daniela85 ja mam polohovatelnu sedacku da sa dat ako vajco, ale aj ako sedacka, a je v nej od pol roka, lebo vo vajci uz mu moc trcali nohy 🙂

ajka4
26. nov 2011

@jajus101 nech len su , ale aj tie posledne štyri stoličky raz vylezu 😀

gumimaci
26. nov 2011

@daniela85 nemusí mat 10kil aby mohli ísť do sedačky, nás mal 9 v lete, keď sme ju kúpili, lebo vo vajci už začal pretrcat Ale vajco používam stále keď soferujem sama, tak si ho dám dopredu vedľa mna. Teraz má 10 a pol a 78cm, a má nosnost 13kil

daniela85
26. nov 2011

@gumimaci tak ja jej chcem kúpiť už takú nech ju má na dlhšie ako do trinásť kíl... A čítala som na nete bezpecnost dieťaťa v aute,a tam bolo písané že musí mať min.10 kíl...pretože ked by bol náraz,nemajú takú pevnú krčnú chrbticu a nemuselo by to dopadnúť ok...tak ja asi radsej počkám,nech jej radsej trčia nôžky ale budem mať srdce na mieste... Aj ked mi v tom vajci mrauci no budeme to musieť vydržať...

gumimaci
26. nov 2011

@daniela85 vajce mame do 13kil sedacku do 18. V tom vajicku ku zas nesmie pretrcat hlava.

happy3
26. nov 2011

@daniela85 my mame sedacky Kiddy comfort(tusim sa to tak pise)a maleme sa v nej lubi a myslim,ze je pre neho OK 😉 Sedava v nej uz od 8kg,da sa trosku aj do takeho pololehu.Vajico nam bolo uz od pol roka tesne 😀

szuana
28. nov 2011

@daniela85 ahoj 🙂 my papame vsetko nemame s nicim problem maly by snad zjedol aj to co sa nepapa 🙂 my sme mali vajicko mali do 11kg ale pouzivali sme ho len pol roka potom sme uz kupili sedacku

poussin
29. nov 2011

@estterka ja ten mixer doma mam a neviem si ho vynachvalit.. Usetri to more casu a zelenina v nom naparena ma vybornu chut. Kupila som ho za 100 € cez internet.

Zo zaciatku sa muzovi zdal dost drahy, ale ked som prvy krat odisla z domu na 4 hodiny a vysvetlila mu ako ma v nom malej pripravit obed zmenil nazor. Teraz na tom parnom hrnci s mixerom fici aj moj muz a obaja svorne tvrdime, ze to bola dobra investicia 🙂

estterka
29. nov 2011

@poussin prepac,aky mixer? my yz davno ani len nemixujeme 😀

poussin
29. nov 2011

to si pisala davnejsie... az teraz som si vsimla.. nevadi.. 😀