icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
30. nov 2011

Ahojte....uz sem velmi malo septembroviek chodi....skoda....sme tu mali celkom rusno .... asi sa nestiiha popri detickach...

happy3
30. nov 2011

@janica81 Ahoj je to skoda ☹ .A vy ako sa mate? 😉

janica81
30. nov 2011

@happy3 my sa mame fajn, mala beha ako drak, mam co robit ju chytit, uz ani nepada.... zuby mame od 9 mesiaca v pocte 8.....je zlatucka a robi anm radost...spapa skoro vsetko co jej dam, ma uz 12,5 kg... 😀 na nocnik ked ju dam cikne, kakne, ale inak sa este nepyta....a dost vela hovori, teda sa snazi a rozumieme pekne - MAMA, TATI, STARKA, BABA, HAVO, KDE JE?? ...a kopu dalsich zakladnych slov... 😀 a VVy?

happy3
30. nov 2011

@janica81 maly je tiez dost ukecany povie pekne mama,baba,neniii,kde je,havo,tik tak,daj mi,blba 😀 ,tata je dada,povie aj kakaa.Ma 5 zubkov a mlsny je jak kocur 😀 spapa len co mu chuti a naco ma momentalne chut 😠 ,nocnik mu sluzi zatial ako stolicka a chodit uz celkom chodi aj sam,ale vsimla som si zeby to vedel aj lepsie ,ale je lenivy 😝

janica81
30. nov 2011

Nasa Nela s jej milacikom... 🙂

happy3
30. nov 2011

@janica81 jaka je zlatucka a to je zivy havo?bojim bojim 😅

janica81
30. nov 2011

@happy3 ano ano zivy....nas Marat, ale on je strasny dobrak, jemu mozes kludne aj z papuli zobrat....Nela ho nici a on chudak drzi a drzi... 😀

happy3
1. dec 2011

ach jo my sme sa dnes zobudili s takym strasnym soplikom,ze nestiham utierat malemu nostek ☹

krtica11
3. dec 2011

@happy3 aj mi to to počasie mali sme až dva tyždne pokoj ☹

janica81
3. dec 2011

Dobrý vecer....nas chvalabohu sopliky a veci tomu podobne obchadzaju velkym oblukom...klop klop....

idem sa sa Vas maminky opýtať....ako ste na tom s vianočnými prípravami?? a čo darčeky?? čo idete kupovať najbližším? Myslím drobcov a MM?? 😀 dajte nejke tipy, ja som zatial od príprav daleko, jedine co pripomina vianoce su pesnicky z fun radia 😀

happy3
4. dec 2011

@janica81 ahoj,tak u nas sa ta choroba stale drzi a uz som chora aj ja ☹ .Tak darceky uz mam premyslene este treba zohnat psika na baterky a nejaku smyklavku a hotovo.Mm som kupila knihu ,mikinu,batoh na futbal a este mu kupim asi nemeho sluhu,lebo ma veci vzdy vselimozne rozhadzane,tak nech sa nauci si ich davat na jedno miesto 😀 😀 😀

1katka1
6. dec 2011

Ahojte 🙂 no čo už máte pokúpené darčeky na Vianoce? A čo Mikuláš , ak o dopadol ?🙂 A ako sa tu mávate? A čo detičky?

ajka4
8. dec 2011

@janica81 Tak to máš šikovné dievčatko, náš malý tiež už behá, zúbky má od 3 mesiaca , a má ich 16. vymýšla, a jaší sa zaujíma ho všetko čo by nemalo. 🙂

sjusiquatro
8. dec 2011

Ahojte....no toho casu je malo aby sme mohli konikovat drobci uz nespia tak casto 🙂 maly uz spi iba raz denne tak na obed 2-3 hodinky ako kedy...mame 8 zubkov a teraz man idu 4 naraz v noci je zly jaaaaj....a este stale neprespime celu noc..

janica81
8. dec 2011

@sjusiquatro
@ajka4 jej zubaci.... no my sa budievame tiez v noci dost casto, fyzicky oci neotvori...len mrnci a prehadzuje sa....ale ked ju zoberiem k sebe je ticho potvorka 🙂

aj my spime uz len raz denne...nooo ked je to hod a pol uz oslavujem 😀

ajka4
9. dec 2011

@janica81 No my spinkáme aj do obeda aj po obede, tak po jeden a pol hodinke a v noci už konečne spinka a nemrnčí, mrnčal ked isli zubky, ale teraz bude snad pokoj nachvílku.🙂

krtica11
9. dec 2011

ahojte baby chcem sa spytat či aj ti vaši drobci vyvadzaju v noci ked ma byť spln mesiaca ?

janica81
9. dec 2011

@krtica11 neviem ani ekdy je spln 😀

sjusiquatro
10. dec 2011

dnes je spln 🙂

happy3
12. dec 2011

tak sa ideme pochvalit 😀 nas drobec uz beha sam,ale tak paradne,ze aj dr.cucal ako znicoho nic zacal chodit a ani mensi schodik nam uz nerobi problem 😀

ajka4
12. dec 2011

@happy3 no super, šikulka malá

sjusiquatro
12. dec 2011

ahojte....ja som dnes na vianoce malemu kupila tu drevenu hraciu kocku maju ju v lidli...vyzera super tak dufam ze ho bude bavit...

sjusiquatro
13. dec 2011
szuana
13. dec 2011

@1katka1 ahoj vsetko uz je nakupene uz len nejake drobnosti a mozme uz len potom vypekat kolaciky 🙂 mnam trosku sme boli chorucky ,ale uz je to lepsie a zlepsuje sa a co ty ako si na tom ?a ine maminky ? 😀 🙂

hobit
13. dec 2011

@sjusiquatro my mame toto v MC, ale take velke

sjusiquatro
13. dec 2011

@hobit 17,99

happy3
16. dec 2011

tu je stale mrtvo ☹ .My sme dnes boli na ockovani a maly ani nezaregistroval,ze ho sestricka pichla,ale mame statocneho chlapaka.Alebo taku sikovnu sestricku? 😀

szuana
16. dec 2011

@happy3 tak to s tebou suhlasim je mrtvo a poriadne 😀 to je super ,ze to ani nezaregistroval ten nas by hned krical 🙂

happy3
16. dec 2011

@szuana nejako sem vsetky maminky prestali chodit ☹ ,ale sak pokecat by sa tu obcas mohlo len tak co a ako 😀

szuana
16. dec 2011

hmm to je skoda , ze nechodia bolo by veselsie keby nas bolo viac 😀