♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
silvi aj ja asi pojdem kuk do HM... ved ja mam sice dvojo tehu rifiel ale na vrch nemam čo a už je to na mne vidieť 😉 dnes ma prekukla kolegyna 🙂
Ja si chcem kupit este cierne rifle ale tehu som nevidela len v modrych farbach. V C&A maju super vecicky pre deti, je to lacné a pekne farebné a dobra kvalita, bavlna, asi este lepsie nez H&M niekedy co sa tyka veci pre deti. 😉 Malej som kupila roztomilu koralovu bundicku, je to moja mala modelka. 😵
ahojte, citam ze nakupujete 🙂 mna to dnes postihlo tiez, tohto som sa obavala, vyslo slnko, ludia u nas chodia bez bund! a mna chytila mania, tak som hladala na nete a nasla som celkom fajn stranky pre tehulky bublinka.sk a krasnebruska.sk, uz som si aj objednala par kuskov, tak sa tesim, ked dorazia 🙂
idem pozriet este tie vase C&A a H&M 😉 alebo poradite este nejaky iny vyhodny obchod, kde nakupujete?
Zdravim septembrove mamicky.. oficialne sa radim medzi vas 🙂 aj ked vypocty ukazuju na 29.8., moj dlhsi cyklus a posledny ultrazvuk ukazuju, ze by to malo byt zaciatkom septembra (ak sa nepoponahlame).
Citam, ze vy uz povacsine cakate druhe, ja som zatial novacik, tak uvitam vsetky rady 😀
andelik, vitaj 🙂 ja mam termin 1.9., ako prezivas svoje prve tehu?
mywiel nemate tam Primark?tam sa dalo tiez nakupit cedlkom
No, co ti poviem, prechadzka ruzovou zahradou to nie je. Nevolnosti uz trochu ustupuju, ale stale to nie je idealne. Nemozem byt ani trochu hladna, pretoze vtedy mi zacina byt nevolno, takze sa snazim pravidelne pocas dna jest. Problem je, ze jem asi az moc 🙂
Ale inak je vsetko v poriadku. Trochu mi to v tejto dobe "spestruje" praca na diplomovke, zacinam sa "tesit" na majove statnice a potom si uz snad zacnem vychutnavat svoje rastuce brusko 😉
andelik, nic si z toho nerob, takych ktorym je/bolo zle je nas tu viac...mne to uz nastastie preslo, ale rozjedena som stale, stale nieco hladam, co by som zhltla 😀
drzim palce na statnice 😉 🙂
Tak dnes som kupila super lahucky golfac ma 5kg len, na letisko, aby som ju nemusela vlacit na rukach ked bude spat, lebo budeme cestovat v noci. 😉
ja somtiez za hladosa co som predtym zjedla jedlo normalne jedlo a okrem toho mozno nieco male teraz by som fuurt jedla a este aj hladna byvam co som skoro nebyvala
vitam ta andelik.....aj u mna je ten isty problem, akonahle zacnem byt hladna je mi zle...a byvam coraz castejsie hladna, ze uz ani neviem, co by som zjedla 🙂
myw,ty si nejaky nakupči,a aky?daj link
aj ja mám nehorazne krce v bruchu, vzdy ked zacinam pocitovat hlad, najprv to bolo cca kazde 3 hodiny, ale teraz som uz hladna kazde 2 hodiny ☹ .
mne je zas nejak spatne od zaludka,zase nevolnost,to vzdy na vecer,asi sa toho nezbavim cele tehu 😝
ericka,tinke,ja to iste,musim jest ked som len troska hladna,inak mi nieje dobre,normalne ma napina 😝
ahojte, pripajam sa aj ja..termin mam 10.9.:-))
ANDELIK8 aj ja pisem diplomovku a cakaju ma statnice..ale ja to mam stazene, pretoze este 10.4. ma caka svadba 🙂))) takze neviem co skor vybavovat a riesit 🙂))
katrin mna tiez caka svatba v maji a este nemame nic zajednane absolutne,dufam,ze sa to stihne v cas
inak pozeram ze nas je tu fakt dost co budeme mat druhe babatko...jej. A vy prvocakatelky, drzim palceky, lebo ked sa to narodi to je najkrajsi pocit na svete....strasne sa na to tesim.
A vsetkym co vam je zle nech to rychlo ustupi. Ja mam to stastie ze mne nie je....teda negrciam, ale ine tehotenske haluze sa ma drzia tiez.... 😀
iron ja si to neviem ani predstavit ten pocit,ked to male zbadam a ze to bude moje,to musi byt asi nieco neuveritelne,fakt sa neviem dockat ked to zazijem 🙂
ahojte dievcata,
dlhsie som tu nebola, nebolo nejak casu... maly nam dal zabrat, minulu noc mal 40 teplotu, chudacik ☹
normalne mi to stiahlo zaludok, ani jest mi nechuti a ani si nestiham uvedomovat tie nevolnosti, aj ked su, sakra nech to uz prejde
iron jej aj ty maš doma ninku ? 🙂
Baby, o mesiac otvaraju v Bratislave Euroveu, bude to najvacsi obchodak na Slovensku, tusim 150 obchodov a bude tam aj niekolko detskych a mamickovskych predajni. Okrem toho tam bude dalsie H&M a konecne budu mat aj kolekciu pre tehošky. Segra robi shopmanažerku v H&M v Auparku, tak mi vravela, že už nemusim isť kvoli tehošskym veciam do H&M do Nitry, že už aj Bratislava sa dočkala🙂
mamicka2009 no ty sa ma potesila. A dufam, ze tam budu aj normlane ceny. Lebo za tie tehu handry pytaju neskutocne prachy a pritom to clovek vynosi len chvilku. No ale co nam ostava vsak. Ja uz nosim tehu rifle, lebo sa v tom citim pohodlnejsie.
Maculienka...no uzasny pocit, kvoli tomu by som brala aj 10 deti, ale zase s rozumom vsak? Dve mi budu stacit. Uz tento sinter je riadny devilko niekedy.
Agentkak...jej aj ty mas doma Ninku...no darmo pekne meno.
katrin - klobuk dole. Popri skole a nevolnostiach by som uz nezvladla riesit aj svadbu. nezabudni si potom den D poriadne uzit! preleti totiz neuveritelne rychlo. Ja som sa ani nenazdala a uz ma o polnoci zacepcovali... 😒
ahojte.
tak práve som si tu vytvorila svoj prvý album 🙂
včera sme boli u dr., všetko ok, som presne 12 tt a 1 deň, krpčok má 5,6 cm 🙂 a dali nám nádherných 5 fotiek, veď pozrite album 🙂
joj som taká šťastná 🙂 dúfam, že aj vy sa máte super!
Pekný dník všetkým!
vranka gratulujem,je to uzasny pocit vidiet malinkeho co tam stvara ze?pekne fotecky 🙂
Tak kamoska uz porodila, narodila sa jej Ella 🙂 asi ju pojdem kuknut do porodnice, kym tam este je. 🙂
vranka kráásne fotečky 😉 ako ti robili ultrazvuk zo spodu alebo už cez bruško ???
Toto je ona, narodila sa vcera. No mala asi v poho porod ked boli len dva. Ja ked som rodila nas bolo 5 a este dvojky k tomu. 😅 Bol akurat spln mesiaca. http://www.hopital-ne.ch/general.asp/4-1-900-55...

ale neštvi ma ... 😀 a maju aj nejaku stranku,že si to kuknem, čo sa mi páči?