♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Babbeny tusim nam zacina byt maly kocik mame bertoni plasma,aky golfac mate a ako ste s nim spokojne? 😉
@stvura no neviem kto to očkovanie horšie znášal či ja alebo ona 😀 neznášam ihly a keď jej musím ešte aj na silu držať vystretú nožičku, malá plače až fialovie tak to mám dosť. Prvé dve mi zvládla celkom v pohode ale posledné teplotovala dosť dlho a nakoniec sa z toho vykľula angína. V každom prípade som rada, že toto posledné (teda na dlhšiu dobu) je do ručičky lebo to som tiež netušila, kam sa to pichá. 😕
@katarinajurikova Kati a čo si spravila s tým Bertoni , čo mám aj ja? My ho máme v pivnici, cez zimu ho nechcem vidieť :D
Moja predala jednej kocke odtialto z MK...na jar kupujem chicco multiway,asi...este musime s muzom poskusat...
caute,tak dnes som malemu prikupila este jeden darcek,uz som povedala,ze nebudem kupovat nic,ale dnes som neodolala a kupila malemu taku hraciu lampu,ktora premieta obrazky na steny a este mu bude ladit aj farebne do izbicky 😀 😀 😀
Ahojte dievčence...prajem vám krásne a pohodove sviatky 🙂) ako sa máte? napečené už máte? Ja som od 16 začala chodiť do práce,dlhý krátky týždeň,po 14 hodín..aj mám toho dosť kým si telo zas zvykne na nový režim...akurát som dorobila metrový koláč zajtra ešte 2 a mám padla 🙂) dokopy ich bude 22 druhov,ale to som piekla aj mame a sestre...ale tak mna to neskutočne baví 🙂) kika je cim ďalej tým šikovnejšia a rozumnejšia...kurňa sa občas kukame na seba s mužom že to ani možné neni ako chápe...rátali sme koľko vie povedať slov tak prišli sme na 28 ale určite sme ešte zabudli...ústa sa jej nezavru ako vstane 🙂) celá mama 🙂) začala teraz neskutočne hereckpvat .. Dá si ruku na oko teda zápästie,a ústa naspuli,hodí psí pohľad a začne akože revať...a ked jej povieme že to na nás neplatí tak sa začne feeest rehotať,koza malá 🙂)a tak máme doma veselo 🙂)) ale je to môj poklad...aj ked je niekedy riadny čert 🙂) ale veď má byt po kom 🙂) tak sa majte krásne,vykecala som sa,však vravím že malá je po mne🙂 ,užite sviatky v zdraví a pokoji 🙂
cavino.... tak akoze dobre vidim?? 22?? sikulka....
tak ja nemam skoro nic, 2 druhy, nepecene gulkane...rura nejde takze preto..a.le aj tak cas nie je...sme mali trenerov chorych tak som dva tyzdne musela zaskakovat na treningoch s detickami, darceky tiez nic, zajtra musim ist...ale s MM si nekupujeme ideme na lyzovacku a ostatnym?? nuz nieco pokupim, drobnosti.... a postavime stromccek...a kedze mam iniciaativnu maminu a svokricku tak nabehnem s mistickami a stedra vecera navarena...proste tento rok nestihacky 😀 ale tak ked nukaju.....
aj nasa Nelina je riadny certisko...najnorvsie od rana do vecera lezie na gauc a najvacsia sranda je to v tedy ked som daleko a letim ju chytat 😀 inak keca riadne, sice po latinsky ale preds 😀
Joj, ale je tu pusto. Po dlhom case som tu nakukla....
hadam sa to tu trochu rozbehne.Všetkym prajem v novom roku všetko len to najlepšie a nech nam drobci robia len radosť.
Veela veeeela zdravicka pre drobcov 🙂 a vsetko ostatne pride samo....... 🙂
Baby ,aj vasi drobci zacali byt take certiska posledny mesiac?Nas strasne 😀 😀 Kde co by vylial ,vysypal,zhodil...bije nas ako na beziacom pase... 😀
@katarinajurikova :D nás Alex hryze, mňa zobúdza tak, že mi pohryze do nosa,minule tak,že mi krv tiekla.. a dáva nám potom pusinky...ale cez deň sa s ním nedá vydržať vo vnútri, potom vonku si vybíja zlosť :D alebo keď je niekto u nás ,je spokojný , len sedí a keď odídu, tak je to jeden čertisko malý.. videla som , že Aďko zhodil stromček :D som sa musela zasmiať :D našťastie Alex ho len podlieza 🙂

@happy3 a kde ho pichali? do nožičky? my sme tiež boli minulý týždeň ale doktorka nás poslala domov že nemá vakcínu....už som myslela že budeme mať pokoj do troch rokov a nemáme