♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
🙂 tak to stacia pancusky, ale na sanky daj urcite deku, alebo fusak.. 🙂
@hobit ahoj, lebo sa nám viac krát zdalo, že ho má zbytočne, že má presne opačný efekt - iba sa sním zabávala a nespala. Ona ho mala len od 9 mesiaca (ako ju začali svrbieť a bolieť ďasná) do teraz -nemá ho asi 2-3 týždne, neviem presne kedy sme jej ho už nedali. Cez deň ho nemávala, len na spanie na obed a večer. Keď ho nevidela, tak málo kedy ho pýtala. Doteraz má len 7 zúbkov a čakáme kedy to vypukne frontálne 😀 a aj preto nechcem, aby mala ten cumeľ.
@happy3 ahoj oscillococcinum dám jej hneď ked prídeme domov od chorých alebo ked je mne na figu alebo tato ked je chorý 🙂 preventívne jednu tubu do mesiaca,ked jej idú zúbky a ma spoliky z nich tým oslabenú imunitu...je to fakt dobrá vec....sopliky jej prejdú zvcajne do troch dní...alebo ked je chrípka všade tak raz do týždňa 🙂 ja som ich brávala ked som bola tehotná a mávala som často chrípku..
@happy3 ja tiež dávam len termo pančušky ..na vrch body,mikinu a kombinézu 🙂 v kociku ma ked je veľká zima tak deku 🙂 ináč aj doma väčšinou len puncosky,body ,tepláky tenké a vestičku..ked máme moc zimu tak tenšiu mkinu.rok sme bvali u našich tam bola na studenom odchove 🙂 tri krát do dna ju nechám pobehať si na chvíľku holú,nech sa otuzuje 🙂 a zatiaľ paráda 🙂
Dievčatá aké kremy dávate drobcom von ?
@daniela85 Ahoj, ja bielu vazelínu z lekárne
A ešte jedna otázka od kedy ich chcete dať do školky ? Tato ma presviedča nech ju dáme od septembra,ale mne sa do toho moc nechce :( aj ked miluje deti...neter šla do jaslí v 15 mesiacoch a znášala to super 🙂 len mi ke jasné že potom budem často doma kvôli chorobám ktorým sa určite nevyhneme..teraz to máme tak že ked som ja v robote tak je s nou tato alebo naopak...a sme do mesiaca spolu všetci asi týždeň :( ale tak zas aspoň sa nemáme kedy pohádať :D
@milankovazuzana Ahoj to je taká v bielom tégliku ?
@daniela85 je viacero druhov, my máme v bielom so zelenými nápismi od fy aromatica.Stojí cca 2€.My mu s ňou mažeme celé telíčko po kúpaní, i tváričku, lebo cca v2. mesiaci mal sklony ku exému a toto mu pomohlo a kožičke je krásne hladučká a zamatová.Hlavne sa nám to osvedčilo teraz v tým veľkých mrazoch na tváričke-mal ju červenú, ale vôbec nie suchú ani popraskanú.
Peknú nedeľu prajeme...
ako víkendujete??
ozaj idem sa opýtať kto už myslí na súrodencov? alebo už je v očakávaní? u nás doma v okolí každá druhá kamoška je tehu, normálne sa s tou myšlienkou začínam pohrávať...však súrodenca chceme, rozdiel by bol celkom fajn..ako ste Vy na tom?? ozaj MM este o tom netuší .... 😀
@hobit inak už nám prišlo predvolanie na RUVZ 😵 ...takže v pondelok idem za mojou detskou, či nám zoberie malú od doterajšej aktívnej MUDRI a ideme riešiť
...tie papiere,čo nám z RUVZ poslali nemajú ani hlavu ani pätu, vyzerá to, ako keby to písal minimálne polodebil nie človek s titulom, ale to sa stáva často...neviem, akým štýlom došla k titulu, ale jej diplomovka musela by iný skvost
Kočky a ešte jedna otázočka...už ste riesili samostatne postielky pre drobcov, resp.detske izby?....
@janica81 naša je ťažký individualista 😵 je vo svojej izbičke od 11mesiacov, lebo sme ju v spálni vyrušovali a len, čo som sa otočila v posteli na druhý bok, už som ju budila...teraz asi posledný mesiac začala v noci mrnčať zo sna a budiť sa, s tým, že ďalej odmieta pokračovať v spánku vo svojej postielke, tak ju zoberieme k sebe...nie je to každú noc
@janica81 ja som sa síce už začala pozerať po detských posteliach, ale zatiaľ je to u nás asi úplne zbytočné, pred pár mesiacmi sme už spakovali postieľku, lebo z nej vyliezala a aj tak asi od 8.mes. nespala...teraz spí s nami (teda pravdupovediac so mnou 😀 ) a predpokladám, že to tak ešte nejaký čas zostane - min. kým kojím 😉
@janica81 a ešte k prvej otázočke 🙂 - ja som nechcela tak skoro druhé dieťatko, ale kamoška, čo sme spolu rodili, má už druhé a tak sa mi zdá, že je to tak aj dobré...pre mňa síce po roku by bolo strašne skoro, ale rozdiel tak 2-3 roky sú fajn... a tak som aj ja začala uvažovať...no mm nieje veľmi nadšený 🙄 zatiaľ...

@janica81 dakujem,nas drobec po vonku behat nechce 😒 .Ideme lyzovat,tak uz musime nahodit oteplovacky,nech mi na sankach nezmrzne 😀