icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

happy3
14. feb 2012

@janica81 dakujem,nas drobec po vonku behat nechce 😒 .Ideme lyzovat,tak uz musime nahodit oteplovacky,nech mi na sankach nezmrzne 😀

janica81
14. feb 2012

🙂 tak to stacia pancusky, ale na sanky daj urcite deku, alebo fusak.. 🙂

happy3
14. feb 2012

@janica81 ano ano dam,beriem aj aj 😉 😉 ,dik

happy3
14. feb 2012

@janica81 ja tam beriem vsetko aj kocik,keby sa mu sanky nepacili 😖

hobit
15. feb 2012

@happy3 len pancusky, podla teploty normalne alebo termo

hobit
16. feb 2012

@danabel ahoj, preco ste malej zobrali cumik? ako to u vas prebehlo? aj ja nad tym rozmyslam, ale nejako si to neviem predstavit 🙂

danabel
16. feb 2012

@hobit ahoj, lebo sa nám viac krát zdalo, že ho má zbytočne, že má presne opačný efekt - iba sa sním zabávala a nespala. Ona ho mala len od 9 mesiaca (ako ju začali svrbieť a bolieť ďasná) do teraz -nemá ho asi 2-3 týždne, neviem presne kedy sme jej ho už nedali. Cez deň ho nemávala, len na spanie na obed a večer. Keď ho nevidela, tak málo kedy ho pýtala. Doteraz má len 7 zúbkov a čakáme kedy to vypukne frontálne 😀 a aj preto nechcem, aby mala ten cumeľ.

danabel
16. feb 2012

@hobit zvykli sme jej hovoriť, keď si naň spomenula, že tatík zobral cumeľ do roboty 😀 a tak sme jej to stále opakovali, tak postupne už ho spomínala menej a menej

hobit
16. feb 2012

@danabel asi sa na to dam aj ja, lebo ja mam zas pocit, ze by mohol kludnejsie spat, okrem ineho sa budi aj na to, ze nema dudu, aj ked po chvili, ked zaspi, ho vypluje...cez den si ho obcas pyta, napr ked sa udrie, to ma nejako zautomatizovane 😀 a tiez mame len 8 zubov

happy3
16. feb 2012

@daniela85 ahoj, prosim ta ake homeopatika davas malej,ked ju nemavas choru 😕

daniela85
17. feb 2012

@happy3 ahoj oscillococcinum dám jej hneď ked prídeme domov od chorých alebo ked je mne na figu alebo tato ked je chorý 🙂 preventívne jednu tubu do mesiaca,ked jej idú zúbky a ma spoliky z nich tým oslabenú imunitu...je to fakt dobrá vec....sopliky jej prejdú zvcajne do troch dní...alebo ked je chrípka všade tak raz do týždňa 🙂 ja som ich brávala ked som bola tehotná a mávala som často chrípku..

daniela85
17. feb 2012

@happy3 ja tiež dávam len termo pančušky ..na vrch body,mikinu a kombinézu 🙂 v kociku ma ked je veľká zima tak deku 🙂 ináč aj doma väčšinou len puncosky,body ,tepláky tenké a vestičku..ked máme moc zimu tak tenšiu mkinu.rok sme bvali u našich tam bola na studenom odchove 🙂 tri krát do dna ju nechám pobehať si na chvíľku holú,nech sa otuzuje 🙂 a zatiaľ paráda 🙂

daniela85
17. feb 2012

Dievčatá aké kremy dávate drobcom von ?

milankovazuzana
17. feb 2012

@daniela85 Ahoj, ja bielu vazelínu z lekárne

daniela85
17. feb 2012

A ešte jedna otázka od kedy ich chcete dať do školky ? Tato ma presviedča nech ju dáme od septembra,ale mne sa do toho moc nechce :( aj ked miluje deti...neter šla do jaslí v 15 mesiacoch a znášala to super 🙂 len mi ke jasné že potom budem často doma kvôli chorobám ktorým sa určite nevyhneme..teraz to máme tak že ked som ja v robote tak je s nou tato alebo naopak...a sme do mesiaca spolu všetci asi týždeň :( ale tak zas aspoň sa nemáme kedy pohádať :D

daniela85
17. feb 2012

@milankovazuzana Ahoj to je taká v bielom tégliku ?

milankovazuzana
17. feb 2012

@daniela85 je viacero druhov, my máme v bielom so zelenými nápismi od fy aromatica.Stojí cca 2€.My mu s ňou mažeme celé telíčko po kúpaní, i tváričku, lebo cca v2. mesiaci mal sklony ku exému a toto mu pomohlo a kožičke je krásne hladučká a zamatová.Hlavne sa nám to osvedčilo teraz v tým veľkých mrazoch na tváričke-mal ju červenú, ale vôbec nie suchú ani popraskanú.

janica81
18. feb 2012

@daniela85 ja sa tiez pohrávam s myslienkou ze od septembra....my tiez deti a kolektiv mozme 🙂 len na druhej strane si to neviem predstavit, ze Nelinu niede dam....

a na Tvaricku davam kremik od Klorane COLD Creme...je dobry, mala ma plet ako modelka

janica81
19. feb 2012

Peknú nedeľu prajeme...

ako víkendujete??

ozaj idem sa opýtať kto už myslí na súrodencov? alebo už je v očakávaní? u nás doma v okolí každá druhá kamoška je tehu, normálne sa s tou myšlienkou začínam pohrávať...však súrodenca chceme, rozdiel by bol celkom fajn..ako ste Vy na tom?? ozaj MM este o tom netuší .... 😀

hobit
19. feb 2012

@janica81 ahoj, aj okolo mna su vsetci tehotni, je to ako epidemia 🙂 ale ja este odolam 😉

danabel
19. feb 2012

@janica81 @hobit podobne aj u nás s tehuľkami, ja som chcela rozdiel do dvoch rokov, ale nakoniec budem musieť ísť aspoň na rok do roboty -počítam, že by som ešte robila aj tehotná...pevne verím, že s druhým nebudem doma od 4.mesiaca na rizikovom...

danabel
19. feb 2012

@hobit inak už nám prišlo predvolanie na RUVZ 😵 ...takže v pondelok idem za mojou detskou, či nám zoberie malú od doterajšej aktívnej MUDRI a ideme riešiť
...tie papiere,čo nám z RUVZ poslali nemajú ani hlavu ani pätu, vyzerá to, ako keby to písal minimálne polodebil nie človek s titulom, ale to sa stáva často...neviem, akým štýlom došla k titulu, ale jej diplomovka musela by iný skvost

hobit
19. feb 2012

@danabel fuha, no aki su rychli...a kedy tam idete?

danabel
19. feb 2012

@hobit 29.2. ale v jednej obálke máme predvolanie k prejednaniu prospešnosti očkovnia 😠 zároveň aj VEC: Odmietnutie povinného očkovania v SR

danabel
19. feb 2012

@hobit pritom sme nič nepodpísali ani sme nedostali predvolanie na očkovanie (písomné), takže ona nemá vôbec dôkaz o tom, že sme odmietli 😝

janica81
19. feb 2012

Kočky a ešte jedna otázočka...už ste riesili samostatne postielky pre drobcov, resp.detske izby?....

danabel
19. feb 2012

@janica81 naša je ťažký individualista 😵 je vo svojej izbičke od 11mesiacov, lebo sme ju v spálni vyrušovali a len, čo som sa otočila v posteli na druhý bok, už som ju budila...teraz asi posledný mesiac začala v noci mrnčať zo sna a budiť sa, s tým, že ďalej odmieta pokračovať v spánku vo svojej postielke, tak ju zoberieme k sebe...nie je to každú noc

adrianai
19. feb 2012

@janica81 ja som sa síce už začala pozerať po detských posteliach, ale zatiaľ je to u nás asi úplne zbytočné, pred pár mesiacmi sme už spakovali postieľku, lebo z nej vyliezala a aj tak asi od 8.mes. nespala...teraz spí s nami (teda pravdupovediac so mnou 😀 ) a predpokladám, že to tak ešte nejaký čas zostane - min. kým kojím 😉

adrianai
19. feb 2012

@janica81 a ešte k prvej otázočke 🙂 - ja som nechcela tak skoro druhé dieťatko, ale kamoška, čo sme spolu rodili, má už druhé a tak sa mi zdá, že je to tak aj dobré...pre mňa síce po roku by bolo strašne skoro, ale rozdiel tak 2-3 roky sú fajn... a tak som aj ja začala uvažovať...no mm nieje veľmi nadšený 🙄 zatiaľ...