icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

happy3
27. feb 2012

@majjjka24

@lukra dik za odpovede,nam dr.povedal tiez do 2rokov 😒 .Ked som sa baviia s inymi maminkami,tak hovorili,ze sa to bezne dava len do roka,tak uz som sa bala,ze ci nemame najaky problem,ked nam povedal do 2rokov,ale asi tu plati " iny kraj iny mrav" 😀

daniela85
27. feb 2012

@lukra ahoj no máme viac ... 🙂 ale ak vam to bude trvať dlhšie ako týždeň tak si radsej zavolaj doktorke,aby sa fakt radsej niečo nezanedbalo,bo to neni sranda ked schudne také malé dieta...nám nechcela.jedávať vôbec ako rocna vypila iba 90 - 120 ml.mlieka tak sme boli aj na krvný test ...chýbalo jej železo a.tým vraj nemala chuť jesť...vsak uvidíte ako bude 🙂 držím palce nech sa rozpapate 🙂)

daniela85
27. feb 2012

No priznám sa my sme do decembra dávali poctivo vigantol a teraz občas...musím to napraviť...ale nám tiež vravela že.iba do roka,ale jedna dr.v dámskom magazíne vravela že deti by to mali brať do dvoch rokov...a vraj by mali brať aj K vitamín...raz do mesiaca jednu kvapku a tiež sa mi zdá že do dvoch rokov,ale to niesom istá...a.nám o K vitamíne nič.nepovedala...

lukra
27. feb 2012

@daniela85 joj, snad sa rozjeme. Ale mas pravdu, sestrenka bola v nemocke kvoli teplotam a zistili anemiu. Neviem sice ako jedla, len nechcela pit, len materske mlieko.
No ja kojim, ale pomaly obmedzujem, lebo cakame dalsie. Dakujem za podporu. 😎

janica81
27. feb 2012

@lukra jej gratulacia....4 babo?? klobuk dole 🙂 ....a planovane??

janica81
27. feb 2012

@lukra skus jej davat momentalne to co mala najradsej, aj keby to bol stereotyp..aby sa rozpapala.... 🙂

janica81
27. feb 2012

Dobrý vecer dievcata....Vigantol kvapkam poctivo kazdy evcer do mliecka.... K vitamin uz davno nedavam.... chcem sa na najblizsej prehliadke opytat ci s tym pokracovat alebo uz netreba.... juj uz sa blizi dalsie ockovanie... pomooooc.....

lukra
28. feb 2012

@janica81 krasne ranko. Babo sme neplanovali, otehotnela som mimo ovulacie (trosku zahada, lebo mam /mala som presny cyklus) ale neva, tesiiiim sa, len cakam na poradnu, aby sa to potvrdilo. Uz by mi bolo aj luto, kebt to nevyslo (mala som 2potraty, tak s tym pocitam, ze moze byt )

Dakujem za radu, pri Adovi sa uz napchala arasidovymi chrumkami, co som nechcela. No moji starsi ju nakrmia kadecim 😀

happy3
28. feb 2012

K-vitamin sme brali len do roka ,jednu kvapku do mesiaca,ale teraz nam robili krvny obraz a bolo nam povedane,ze mame davat len ten vigantol do dvoch rokov,ale asi je to bezne 😉

majjjka24
28. feb 2012

ono je to ozaj u každého ped. iné... Mirko mal 1kvapku K-vitamínu na prvej kontrole, teda keď mal asi týždeň a potom ešte jednu na 6týždňovej a dosť.. potom už len vigantol..

daniela85
28. feb 2012

No pekne čo doktor to iné pravidlá...nam nedala K vitamín vôbec,iba mi vravela že to mala v prvom očkovaní,sila... ://

estterka
29. feb 2012

@daniela85 to nemyslis vazne,ze toto ti povedala lekarka...

estterka
29. feb 2012

@happy3 vintagol je d vitamin-`podporuje imunitu a bezne je o slnka,v mesiacoch,kedy slnka niet je dobre ho dodavat inak.

u nas,vzhladom na slnko sa nedava decko,K vitamin mi poslala mamina znama lekarka zo slovenska a hodili mi ho tu do kosa-ze je to u zdravych deti zbytocne.

estterka
29. feb 2012

@janica81 decko je dobre na imunitu,to je dobre davat v zimnych mesiacoch,ked nemas sancu byt s dietatom nejaku dobu na slnku-dieta musi mat vacsiu cast tela odkrytu,20 minut minimalne,bez bariery..

daniela85
29. feb 2012

@estterka smrteľne vážne ! :/

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
29. feb 2012

@stvura aj starsim detom sa dava na imunitu uplne bezne D vitamin. v zimnych mesiacoch. a funguje 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
happy3
29. feb 2012

@estterka my berieme Vigantol pocas celeho roka a este pol roka budeme 😉

estterka
29. feb 2012

@stvura prepac,ale neviem co maju probiotika a d vitamin spolocne s jedenim ovocia a zeleniny,kedze ani jedno v nich nie je 😕 ci myslis skor tak,ze vseobecne na imunitu? 😅

@happy3 ako ja si myslim,ze vam na slovensku ani buducu zimu este neuskodi davat 😉

happy3
29. feb 2012

@estterka ja si tiez hovorim,ze mu to neublizi, ak ho budeme musiet davat aj dlhsie 😉 Len som ostala taka neista,ked nam povedali,ze ho mame davat do 2rokov a bezne ho deti beru len do roka 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
adga25
1. mar 2012

Ahojte kocky, mozem sa k vam pridat. Sem tam som k vam nakukla a ked som mala nejaky problem tak ste ho zatial vyriesili kym som sa spamatala a opytala som sa na neho 😉 No ste proste rychlejsie ako ja.

happy3
1. mar 2012

@adga25 😀 vitaj 😉

majjjka24
2. mar 2012

dievčatá, akú slovnú zásobu majú vaše pokladíky???

adga25
2. mar 2012

Mojmu Petkovi sa teda vobec nechce rozpravat. Vie povedat len klasiku mama, tata, Hana /dcerka/, baba, kra /vrana/, brm /auto/, niektore zvuky zvieratiek hlavne psika a potom len ukazuje 🙂

janica81
2. mar 2012

@majjjka24 tak my celkom slusnu ....MAMA, TATI, MIMI (mesiac) HAVO, AXIS a MARA to su mena psov...?CICA, ZAJA (zajac) STARKA, STARKY, LIETA (lietadlo) AUTO, TATAATATA ... BABI (banan) DETI, BABA, BUVA, MNAM MANM...TATATTATA, KEKSIK (znie to ako seksik) DAJ, MAM.... Ahaaaaaaaaaaa 🙂 a uz ma nenapada...ale melie stale 😀 a MAMI ( to nie som ja ale Macko...) Babu (kamaratka Barborka)

janica81
2. mar 2012

A este napodobnujeme komplet zvietatka....vsetko...aj slon, jezko... 😀 a dpomace vie vsetky.... a vie este povedat aj VTACIK 😀

janica81
2. mar 2012

@adga25 ahoj 🙂 vítame Ta

adga25
2. mar 2012

Dakujem za privitanie 😉