♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81 aj Mirko napodobnuje takmer všetky zvieratá, ktoré viem napodobniť ja 🙂 a u nás nie je ahá, ale hááá a v takom vysokom tone 😀 to robi, ked chce uputat pozornost a tiez vie povedat mama, tata aj baba, ale aj tak nas vsetkych vola tata 😀 svojho macka vola brm a rozprávka je PAPA.. ked sa schova tak robi kukuk a samozrejme pouziva slovo MŇAM, to používal tuším ako druhé po HAV 🙂 ale v poslednom čase sa mu moc nechce rozpravat, ale skor ,,znakuje" ukazuje čo chce, napriklad minule si pytal zubnu kefku a ja som nevedela co chce, tak si zacal akoby prstekom umyvat zubky 😀 😀 alebo stale ho ucim, aby povedal POD, ale on ked chce, aby som si napriklad k nemu sadla, pobucha vedla seba rukou.. ani DAJ nechce povedat, on sa radsej hodi o zem a bude mrncat, kym ja sama nepridem na to, čo vlastne chce... a hovori nonstop cely den, ale take tie svoje hatlaniny, ktorym moc nerozumieme 😀 a ešte posledne dni stale hovori sssssssss na vsetko, vazne neviem, co tym sssssssss chce povedat 😀
@majjjka24 ahoj tak nasa vie mama,tato,dedo,babi ana,babi evka,dedo mimo(mino),saja(sarra),katka,jajo,ujo,teta,havko,macko,tma,voda,piť,čaj,mnama,pupok,cici,pipik,auto,páli,žiža,fajčiť,papat,ahoj-z toho slova je nadšený každý to vie uz od 9 mesiaca,kako,ciii ( cikala som ),moja,moj,daj,dakuj(dakujem),páči,čau,vie povedať ako sa volá povie kika tak tvrdo 🙂 koník,cica,vcielku povie bii (bee) to je po anglicky neviem odkiaľ to má asi ju to naučila neter,teraz má angličtinu v škôlke..a veľa ešte,zvieratá skoro všetky...teraz ju učíme lubim ta,zatiaľ to je niečo ako ubi ta...🙂 a najlepsie je ked rano vstane,da si ruku na ucho a telefonuje,občas sa do ,,telefónu '' rozčúli 🙂
Tobi opakuje vsetko co hovorime my, naozaj vsetko zopakuje...a potom ma svoje specialne slova: kene=kluce, bene=bublinky, kom=slon, tajajo=lietadlo 😀
Ahojte maminy, chcem sa Vas spytat ako spinkaju vase deticky? Myslim, kedy idu vecer spat, kedy cez den a tak a ako dlho. Moja bambula v poslednom case vecer zaspava okolo 22 a neskor a s riadnymi nervami 😖 Uz som zufala, idu jej vrchne ocne zubky, tak neviem, ci preto (dufam, ze hej a prejde ju to 😅 ) A aj celkovo pocas dna je nervozna, ked nema po voli, tak vresti a hned sa capne o zem... a uz to robi aj vonku ☹
@jajus101 ahoj 🙂 Mirko chodi spať večer okolo 18.30 a vstáva ráno okolo 6.30... cez deň spával ešte donedávna maximálne hodinu, ale približne tri týždne už spáva každý deň cca 2 až 3,5hodiny, ako kedy.. zaspava medzi 10.30-11.30. Ked vidim, ze si pretrie oči, alebo zazýva ideme hned spat, lebo keby som ho nedala, uz by bol problem so zaspatim. Večer máme každodenný rituál, drobca okúpam a nakrémujem, prípadne ak nekúpam iba nakrémujem, pozrieme si jednu rozprávku, cca 10 minút, vypije mlieko a potom zhasnem a spíme 🙂 Pri zaspávaní musím ležať pri ňom na posteli. A ta nervozita je aj u nás, ked nieco nepovolim strašne piští a sem tam sa hodi o zem... a ked idu zubky je to 1000nasobne horsie ☹ kukni moj fotoblog, včera sme to s maminami rozoberali...
baby tak to mate riadnych recnikov. no snad sa aj Petko rozbehne. a zaspavame cez obed okolo 11:30 az 12:00, niekedy si normalne zoberie plienku a dudku, ulozi sa na nasu postel a pri pozerani rozpravky zaspi. to mi spravil asi tak 2x kym som mu chystala obed tak si kludne zaspal. a spi asi tak 2 hod. Vecer okolo 19-tej sa ideme okupat, nakremikujem ho,prezleciem do pyzamka,vypije mliecko,chvilku pozera so mnou telku /doma sme taky TV maniaci/ potom ho prelozim do postielky a za chvilku uz Petko spi. Cez obed lezi so mnou na postely ale vecer je sam v postielke.
Nasa zaspáva okolo ôsmej pol deviatej..spí do pol siedmej..ale cez deň ide o desiatej spí do dvanástej a potom o tretej štvrtej do šiestej pol siedmej...ak mi náhodou nezaspí doobeda tak ide o dvanástej a potom večer okolo pol ôsmej..teraz štrajkuje s tým spaním doobeda idú jej tri očné naraz tak asi preto...
@hobit naša má tiež svoje výrazy bako je topánka,a iné nespomeniem si teraz,tiež sa jej ústa neuzavrú ako vstane az kým nejde spať 🙂 ukecana .... A snaží sa zopakovať vsetko 🙂 tieto ich hatlaniny sú najkrajšie...akurát muž vravel že sa teší ked už bude pekne kvakat čo všetko si navymysla.... 🙂
caute,baby chodi vam uz vysi rodicovsky ?Ja tak dnes pozeram na vypis a stale tam mam rovnako 278,50eur 😠
jej a teraz kazdy bude setrit precooo?
@happy3 Ja sa nechcem hadat 🙂 Taketo info mam: rod. prispevok priznany do konca roka 2010 bol 256e, ak mamina bola min. 270dni nemoc. pripoistena. Vsetkym maminam, ktorym narok na rod. prispevok vznikol od 1.1.11 bol priznany vo vyske cca 190e. Nam v tejto skupine vznikol narok na RP cca od marca/aprila 2011, lebo dovtedy sme mali materské. Od 1.1.11 sa sice predlzila materska, ale vsetkym bez ohladu na to, ci boli alebo neboli nemoc. poistene sa RP zjednotil na sumu cca 190e. Povodne tie maminy, ktore neboli nem. poistene dostavali cca 160e. Baby, vyvedte ma z omylu, ak to tak nie je 🙂

@majjjka24 nas maly tiez dost keca,dost slov ma vo svojej´tajnej reci 😀 ale uz to rozoznam 😉 ,povie mami,gaga-tata,babka Katka,daj,nie,ano,bre aano-dobre rano,brm brm-auto,kraa-vrana,piii piii-vtacik,ježiši,glo glo-cajik,a tiez uz vie napodobnit dost zvieratiek a ako pisala @janica81 uz vie aj slona a jezka-pich pich,