icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

daniela85
4. apr 2012

@happy3
@janica81 prvý týždeň ked som začala chodiť na štyri hodiny do roboty som prerevala,myslela som si ze kika za mnou plače,kričí mama,mama....a prt ani si nespomenula 🙂 a to bol iný cecok...ani pohnúť od nej...teraz je to lepšie oveľa...zvyká si na tatina,maminu moju a uz nieje taký bojko voči cudzím....uvidíme,možno budem nútená odísť z roboty a zobrať ju zo škôlky ak bude urevana,aj s takou možnosťou rátam,dufam ze nie,ze to nebude treba 🙂 možno som tiež na nu moc nalepená.neviem uvidíme..ja sa hlavne teším ze bude s deťmi vo svojom veku 🙂

janica81
4. apr 2012

@daniela85 nooo nastastie Nela vyrasta medzi ludmi, nakolko mame sportovy areal a klub denno denne je s vela ludmi a detmi, takz eona ked vidi skolkarov na prechadzke bezi za nimi a uz ma ma na haku 😀 minule som debatila s kamoskou a ona sa hrala vyse hodiny s detmi na ihrisku a ja daleko od nej.. 🙂 acize ja som presvedcena ze nej skolka bude v poho, ziadny plac... 🙂 ona doma ja ked sa zobudi, chyti budnu a uz je pri schodoch ze deti...a pyta sa von pred dom, tam sa deti striedaju na treningoch a s kazdym sa zabava, mna si ani nevsimne.. 🙂 samozrejme kym jej nechyba pit, jest 😀 .... myslim si ze vdaka tomu ma aj vybornu imunitu!!! KLOP KLOP este nebola ani raz chora, ...teda raz mala 1 den vodave sople, ale inak nic 🙂

daniela85
4. apr 2012

@janica81 Veď toto ma škrie ze my takú možnosť nemáme...bud máme v rodine uz 5 ročne ktorých kika nebaví,alebo mikina ktoré zas kiku nebavia...taký stred ee ,kamosky co máme temer rovnako tak väčšinou im deti chodia späť opačne s kikou tak sme rady ze ich aspoň občas vidíme....ja na nej vidím ze jej chýbajú kamaráti...aj ona ked von vidí deti,tak mama je uz mimo.... 🙂 ale tak to má.byt 🙂)

daniela85
4. apr 2012

Oprava nie mikina ale miminka 🙂

janica81
4. apr 2012

@daniela85 ale neboj....kazde dieta si zvykne...naozaj ja sa tiez viac bojim seba, ked idem niekde a nechavam ju doma pol dna, aj 3x zavolam, ci je oki a co robia....proste mne chyba...

minule som normalne rozmyslala,ze co bude ked budeme cakat surodenca a ze co budem bez nej robit kym budem v porodnici 😀
ako uplne tuk tuk 🙂

happy3
12. apr 2012

Caute mam jednu otazocku,mozem dat malemu uz papat kuraciu pecen? 😒

krtica11
12. apr 2012

@happy3 prave minuly mesiac tato otazka bola v mama a ja možeš ale len kuraciu a to len raz za mesiac

happy3
12. apr 2012

@krtica11 jee dakujem,a prave minuly mesiac som si mama a ja nekupila,a kupujem ho pravidelne 😒

daniela85
13. apr 2012

@happy3 nám zas vravela dr.od jedného roka raz týždenne.... No a potom spoľahni sa....

happy3
13. apr 2012

@daniela85 tak budeme davat raz za 2-3tyzdne 😀

daniela85
16. apr 2012

A do prcic....zas teplota 38,6 ..dufam ze sa jej ušká nevrátili... :( uz nikdy nikomu nepoviem,ked sa budú pýtať ci je Kika zdravá,ze vsetko v poriadku,bo zakaždým je to hneď naopak :( uvidíme aka bude noc,dufam ze to mojej bábike prejde ,aj ked pochybujem :(

happy3
16. apr 2012

@daniela85 a nejdu jej zubky? ☹

daniela85
16. apr 2012

@happy3 nemajú aké...posledné pätky vraj az v dvoch rokoch...to by jej išli o pol roka skôr...a ani som nezbadala...a zo zúbkov nikdy nemala také vysoké.teploty....ale ja dufam ze je to z toho,aj ked dr.vravela ze na 99% sa uška rady vracajú do dvoch týždňov :( drcne ma,chúďa moje...

happy3
16. apr 2012

@daniela85 ach jaaaj ☹ ,tak prajem nech to cim skor prejde.

adga25
16. apr 2012

@ daniela85 ...nech je babulka skoro zdravá 🙂 aj moj chrust je nejaky zahlieneny ale to je tymto strasnym pocasim, raz je teplo a potom zase strasna zima a vetrisko ☹ nech sa ta uz konecne ustali, nech uz je konecne teplucko.
baby chcem sa opytat ficia vam deticky na odrazadlach? takych normalnych nie na tych byciklovych. Maly ma take auticko ale este mu chcem kupit nejaku motorku len sa neviem rozhodnut ktoru.

daniela85
17. apr 2012

@happy3
@adga25 ďakujeme nakoniec sme boli na pohotovosti a ma zapálené krcne mandle :(
Nasa behá po dome na motorke ale von sme ešte neboli na nej je dosť velka a ma hrubé zadné kolieska...musím zohnať menšiu na von,nieže sa mi celá oskrie...

daniela85
18. apr 2012

A dnes sme boli u našej dr.tak mala má aj šelest na srdiečku :( z vysokých teplôt...

happy3
18. apr 2012

@daniela85 cau, a doteraz nemala selest? 😒

adga25
18. apr 2012

@daniela85 .... dufam ze to nie je vazne. Aj mojej malej zistili selest az v 2 rokoch, aj to preto ze ju doki pocuvala poleziacky a to je vraj funkcny selest. Boli sme aj u kardio a ta ma upokojila ze pokial sa mala nezadychava, nie je pri namahe unavena, nemodrie tak je to dobre, na kontrolu staci pred skolou, kvoli cviceniu. Tak nech vam to dobre dopadne

daniela85
19. apr 2012

@happy3
@adga25 nie.doteraz jej to nezistila...zmenila som dr.a prišla na toto....tá stará dr.sa ma pri každej prehliadke pytala ci chodím s nou na vyšetrenia na srdiečko...vždy som jej povedala nie,opýtala som sa prečo a ona len povedala ze sa pyta aby niečo nezanedbala....podla nas sa jej možno uz vtedy nezdalo niečo ale neriešila to..keby som mala náladu na ňu,ideeem tam a cirkus by mala taký ze az....

janica81
19. apr 2012

Všetko sa dá sklbit ked sa chce 😀

happy3
20. apr 2012

@janica81 my tak sedavame s flasou caju 😀 😀 😀

majjjka24
20. apr 2012

@janica81
@happy3 my so zubnou kefkou 😀 😀 😀

sjusiquatro
22. apr 2012

Ahojte chcem sa opytat prevarate drobcom kravske mliecko ci staci zohriať?

janica81
22. apr 2012

my sme este neskusali...stale papame Nutrilon...a vela jogurtov, tvaroh...

happy3
22. apr 2012

my sme este tiez nedavali kravske mlieko 😉 ,ale ak by som davala,tak urcite prevarene 😒

hobit
23. apr 2012

@sjusiquatro my kupujeme Rajo plnotucne netrvanlive a neprevaram

sjusiquatro
23. apr 2012

@hobit aj ja som skusala tiez rajo prevarene ale dako nechutilo ..lebo ked ho odstavim od kojenia asi skusim iba zohriate... 🙂

hobit
23. apr 2012

@sjusiquatro podla mna v pohode...

majjjka24
25. apr 2012

@sjusiquatro z obchodu už netreba prevárať, len ohriať, ale také čerstvé z mliekomatu prevariť treba... my máme priamo od kravy 😀 tak ja preváram...