icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

happy3
2. jún 2012

halooo halooo je tam niekto ? 🙂 maminky chcem sa opytat ohladne ockovania,kedy budu nase deti ockovane, az v 2,5roku?alebo ako je to,uz mi to vypadlo z hlavy 😅

ericka310
2. jún 2012

@happy3 Mne pediatricka po poslednom ockovani vravela, ze dalsie bude az v troch rokoch. Ale mozno je to u kazdej pediatricky inak.

ivanulienka81
3. jún 2012

@ericka310 mne syna v 3r neockovali

happy3
4. jún 2012

maminy,papaju aj vase deticky tie celozrne chlebiky("polystiren" 😀 ).nas maly by medzi jedlom pochrumal aj cele balenie 🙂 .Mozem mu to bez obav davat,ze??? 😒

happy3
4. jún 2012

@janica81 jeej teraz pozeram,ze vy uz cakate druhe babo, gratulujeeem 🙂

gumimaci
4. jún 2012

@happy3 ahoj, jasne moj krpec ich ma velmi rad, ale ryzovym sa radsej vyhnite. V nemecku robili testy viacerych a zistili zvyseny arzen a acrylamid, co je rakovinotvorna latka. http://www.oekotest.de/cgi/index.cgi?artnr=1000...

happy3
4. jún 2012

@gumimaci dik ja kupujem vsetky 😨 ,tak ryzove uz nie 😨

sjusiquatro
10. jún 2012

@happy3 aj maly to ma rad ale uz davno sme to nemali musim kupit.... 🙂

sjusiquatro
10. jún 2012

@janica81 gratulujem k 2 babu 🙂 🙂

janica81
10. jún 2012

@sjusiquatro dakujem...nejako sa zadarilo....samozrejme sme happy takze bojujeme....bude to asi divocina, ale aspon budem mat za tym 🙂

katrin31
11. jún 2012

@janica81 gratulujem..aj my cakame 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
11. jún 2012

@katrin31 jej....vazne?? a kedy??

katrin31
11. jún 2012

my 1.2.

happy3
11. jún 2012

@stvura tak to mame teraz aspon klud 🙂 dik

happy3
11. jún 2012

@katrin31 gratulujem 🙂 ,my to stale zvazujeme,ze kedy druhe 😉

katrin31
11. jún 2012

@happy3 nam sa podarilo na prvykrat..

sjusiquatro
11. jún 2012

@stvura jeeej a ty uz tretie ani som nevedela ze si tehu gratulujem k Jakubkovi... 🙂

happy3
11. jún 2012

@sjusiquatro no ved aj som pozerala,ze @stvura ma uz 3deticky,tam musi byt veselo 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
happy3
11. jún 2012

@stvura no tak toho sa aj ja obavam,ze bude nas Jurko ziarlit na surodenca 😒 ,on je strasne velky mazel,stale by sa len stiskal a pusinkoval 😀 stale pocujem len mami mami 🙂 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
sjusiquatro
13. jún 2012

Baby idete niektorá do Bulharska do Primorska na dovolenku????

lola79
14. jún 2012

Ahojte, mozno otazka uplne od veci...uz som tu dlho nebola. Rozlisuju uz vasi drobci farby? Mojho som sa snazila naucit cervenu- na semafore, vsade mu to ukazujem a potom vezme do ruky zlte auto a povie, ze je ''cenene'' (=cervene). Bolo by mi to uplne jedno, je malicky, ale moj dedko bol farboslepy (nevedel rozoznat cervenu od zelenej, nikdy nedostal ani vodicak). A tak ma to po nociach mata ☹
A blahozelam k babatkam a tehotenstvam ;) Mna to chytilo minuly mesiac. Uz sa zas len do kociarov pozeram. Skusili sme a nic.. tak dufam, ze to nebude trvat dva roky 😠

lola79
20. jún 2012

haloo, je tu niekto? zaujima ma, ci rovesnici mojho drobca uz vedia rozlisit farby, vid prispevok vyssie.. Mozno robim zbytocnu paniku, neviem kedy to zacinaju rozlisovat. DAKUJEM 😉

ivanulienka81
20. jún 2012

@lola79 myslim, ze sa nemusis obavat, este je maly aby pomenuvaval farby, ale mozes skusit taku ulohu, ze mu daj napr. gulicky alebo kocky roznej farby a aby priradil modre k modrym, cervene k cervenym, zelene k zelenym... ak ich vie usporiadat, tak zarucene nebude farboslepy, pomenovat ich este nemusi vediet...

kuriatko84
20. jún 2012

@lola79 ano vyskusaj ako pise ivanulienka81 s tymi gulickami, u nas to funguje, aj kocky lega ukladame podla farieb a malej to ide, dokonca uz vie ukazat aj gulicky ked jej poviem ze: ktora je zelena ako travicka, tak ukaze zelenu, ak jej poviem ze: ktora je zlta ako slniecko, tak ukaze zltu (modra je nebicko 😀 ). Ale zacali sme tak, ze som jej par guliciek roztriedila podla farby a ona mala ukladat ostatne. Nemaj paniku je to este dost skoro na ucenie farieb, to sa vsetci cuduju, ze ako som ju to naucila, ze to nie je mozne aby uz poznala farby 🙂
My dnes skusame prvu noc bez plienky, som zvedavaaa 😵

lola79
20. jún 2012

@ivanulienka81
@kuriatko84 dakujem 🙂 zajtra skusime gulicky 🙂

lukra
25. jún 2012

@stvura jejha, gratulujem moooc!!! uz som tu tak dlho nebola.