♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@ivanulienka81
@stvura my sme uvazovali mat deti jedno za druhym 😀 (rozdiel cca 20mesiacov),ale potom som si to rozmyslela lebo som sa bala ako to bude dost narocne,nakolko manzel je stale v praci 😒 ,obavala som sa aj toho ziarlenia,ale to bude medzi detmi asi aj tak 😉
@ivanulienka81 ja mam 19m.rozdiel a ked sme prisli z nemocky, len bit a bit...maju sa velmi radi, ale tie Adove otrieskavacky su stale. On je dost zivelna povaha, neskrotny a take neviniatko vyzera 😉
@stvura dakujem tiez. Nam sa nahodne zadarilo, ale tuzba bola z mojej strany prave v tom obdobi 😀
Menzes prisiel po 14mes.od narod.a hups, posunuta ovulka. Ale tak sa tesim. vraj dievcatko 🙂
Teda Ty si kojila cely cas az do porodu?ci si pokracovala po prestavke. To aj svagrina tak robila, vau. Ja som skoncila v 1,5r.
Citam ze Tvoja uz pekne cika, no moja zdaleka nehrozi 😀
Dievcata,ktore ste boli s detmi uz u mora,nachavali ste ich tam cely cas len v plavkach(plienke)+opl.krem alebo ste im obliekali k vode aj tricko aby sa nespalili.Nas Jurko je taka bledula bleda,tak sa bojim aby sa nespalil 😢
@happy3 ja mam malebo blondacika bledeho. Minule leto sme ho pri mori natierali 50-tkou a bol uplne holucky, mal iba opalovak a klobucik, skoro vobec sa neopalil. Ked som potom bola na preventivke u jeho pediatricky, tak mi vynadala, ze ho netreba tak velmi natierat. Povedala, ze ho mam natierat iba medzi 12-15 hod a to max 30-tkou, ze treba aby sa trosku opalil. Tento rok beha po dvore bez opalovaku, na kupku som ho natierala 30-tkou a k moru ho tiez planujem natriet 30-tkou a nechat holeho s klobucikom, aby sa trosku opalil, uz ma trosku zaklad, no oproti ostatnym je bledulko.
Ja som sa tiez velmi bala minule, aby sa nespalil.
Musime sa pochvalit, sme bez plienocky, posledna nehoda bola pred tyzdnom, no nosime sebou vsade zasobu oblecenia. Akurat ho neviem ani za svet donutit cikat vonku na travicku, vsade tahame sebou nocnik, este, ze skoro vsade chodime autom, alebo kocikom.
@stanka02 ahoj, moj krpec tiez nechcel cikat vonku. trvalo to asi 2-3 tyzdne po odplienkovani. Tak som to robila tak, ze bud cikal vonku do nocnika (aby pochopil, ze aj vonku sa to da) a potom jeden x, ked som videla, ze uz by pustil do gati, som mu ich rychlo stiahla. odvtedy nemame s cikanim vonku problem 🙂
ahojte......kde steeeeeee???? 🙂 🙂
@sjusiquatro cauko tuuuu 😉
@happy3 ja že všetci dovolenkujete 🙂
@sjusiquatro my uz mame po,tak si uzivame toto krasne 😠 pocasie 😠
@sjusiquatro a vy ako aj sa niekam chystate? 😉
@happy3 Aj u nas je krasne.. 🙂 pod mrakom uz aj poprsalo no nic moc....a kde ste boli na dovolenke?
@sjusiquatro v Chorvatsku ostrov Rab 🙂
@happy3 V auguste do bulharska tak sa teším...po 6 rokoch k moru 🙂
@sjusiquatro no super,aj ja by som este sla k moru 😝
Ahojte maminy, uz tu asi casto nebyvate... 🙂 Ako sa mate? My strasne, moja mala je v poslednej dobre strasne zla. Niekedy mam pocit, ze nic ine nerobim, len po nej kricim. Robi mi dost napriek a ked si nieco zmysli a nedostane to, tak sa strasne jeduje. Poriadne sa nehra, len take veci ju zaujimaju, ktore ma zakazane. Normalne som z nej suca na prasky 😅 Su aj vasi drobci taki? Alebo len ta moja nezbednica? Myslela som si, ze je to tym, ze sme sa prestahovali do noveho byvania, ale uz sme tu mesiac a stale ziadna zmena. Predtym sme byvali u svokrovcov. Idu jej aj posledne stolicky, tak sa ukludnujem tym. Vobec nic nestiham, vsade mam strasny neporiadok, v noci poriadne nespim, lebo mala je dorana hore aj 3x. A o 7 je uz hore.... Ked sme sem sli byvat, rozmyslali sme nad druhym babom, ale nehrozi. Neviem si predstavit mat teraz este druhe 😖
@jajus101 asi ta potesim, aj nas je taky 🙂 Ale oni z toho urcite vyrastu...sice neviem kedy 🙂 Nas vstava o pol 6, 6 rano, cez den spi tak hodinku, a vecer ide spinkat o 10. Moj sa tiez na vsetko jeduje, ked sa mu to nedari, vynucuje si svoje. Treba byt trpezliva, obcas aj ignorovat, zaujat dieta niecim inym. Napriklad, ked chce robit nieco, co je nebezpecne, treba chytit za ruku, premiestnit sa inam, zaujat, zacat rozpravat napr. o slniecku, kde je, akej je farby...proste dietatu komplet, v ten moment, vymenit zaujatost za danou vecou, cinnostou 🙂 Naozaj to zabera. Ale priznam sa, ze obcas akosi nemam chut, vtedy je dobre plac si vypocut, akoby jednym uchom dnu, druhym von. Este tych obdobi vzdoru bude kopec 😵
@jajus101 aj u nás je to také isté tiež sú dni keď len kričím a som s neho unavená.Sám sa hrá len v tom prípade keď som pri ňom v izbe ale to len niekedy.Tiež nám idú zuby,zlé spíme asi týždeň a do toho všetkého máme celé ústa vysypané takže žiadna sranda.Utešujem sa len tým že bude hádam aj lepšie.Baby a čo už mate vymyslene darčeky pre drobcov k narodeninám ja vobec dajte typy.