icon

Slovenky v Ipswich

monikapaa
29. jan 2010

Ahojte vsetci, som tu nova.Mam 1rok a pol rocnu dcerku Nicole. Rada by som vedela ci su v Ipswichi nejake slovenske maminy?

studenavlocka
13. máj 2010

ahoj, my sme v Ipswichi, mam 2.5 rocneho synceka Adama. som tu nova na tomto forum, neviem ako to tu vsetko chodi...ak si to precitas tak sa urcite ozvi a mohli by sme sa stretnut niekedy....

mihouk
26. máj 2010

@studenavlnocka, ahoj my byvame v Sudbury co je asi 40min od Ipswich, mame 10mes chalaniska. Som myslela ze tu naokolo nik nie je a pozri sa 🙂 Dufam ze sa dari a uzivate si slniecko.

studenavlocka
26. máj 2010

@mihouk ahoj, slniecko sa nam uz niejako vytratilo, len dufam, ze to nebolo vsetko pre tohtorocne leto 😖 Sudbury neviem presne kde je, ale viem ze je to niekde na okoli....si este na materskej? si uz v uk dlho? Poznas niejake maminy slovenky v okoli? pa

mihouk
27. máj 2010

@studenavlnocka, ahoj, Sudbury je na zapad od Ipswich, chodim tam hlavne do mothercare 🙂 . 🙂 Byvame v Uk uz 5 rokov, pred par mesiacmi sme si kupili domcek, takze to na navrat na Sk nevizera, pravdu povediac ani si to zatial neviem predstavit, nejak sme sa tu zabyvali. Momentalne som este na materskej, predlizila som si ju o 3 mesiace. Zatial som sa nerozhodla ci sa vratim spat, alebo nie. Slovenky na okoli moc nepoznam, iba ak kolegyne, ale tie nemaju deti. A co ty ako dlho ste tu a co robis???

studenavlocka
27. máj 2010

ahoj, ...tak ked chodievas do Ipswich, tak sa mozeme niekedy stretnut, ak by si mala zaujem..... mas vodicak? jazdis? Takze ste spokojni tu v UK? Manzel pochadza tiez zo slovenska? Kde si pracovala pred materskou? ja som v uk uz poriadne dlho,....10 rokov. V ipswichi sa nestretavam so ziadnymi slovakmi, nepoznam nikoho...ale poznam jednu cesku a ta ma 2 rocne dievcatko....

mihouk
5. jún 2010

@studenavlocka, ahoj, prepac teplotkovali sme na zaciatku tyzdna a zbytok len dohanam co som nestihla, ved to poznas. My sme obaja slovaci, este tu mame jeden slovensky par, ale ti nemaju deti. Najcastejsie chodime do Haverhill pri Cambridge za kamoskou, lebo ta ma o 2 mesiace starsieho synceka a potom do baby centier. Inak ja pohode jazdim, tak by sme sa mohli dohodnut ze sa stretneme, bola by to prijemna zmena, aj ked tvoj Adamko je trosku starsi, ale nikdy nevies, mozno Maxima nauci co by nemal 😉, Maxim je strasny vymyselnik. A co ty, co tu porabas, este si doma, alebo robis???

studenavlocka
7. jún 2010

@mihouk napisem ti IP D x