icon

Snažilky od septembra 2012

leila13
2. júl 2012

V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉

majka8858
12. sep 2012

@bebe2013 no by bolo potom dam vedieť ako som dopadla 🙂

voskovka
12. sep 2012

@bebe2013 tak ja lezim este hooodne dlho po tom...a tie co sa tam maju dostat dostanu,takze normalne sa vyhygienujem...ved ich tam slo take mnozstvo ze tych par co poslem vies kde kam na nich nezalezi 🙂

voskovka
12. sep 2012

@janicka11 vitaj a dodatocne vsetko naj...hadam si doprajes tie dve ciarky na testiku....

janicka11
12. sep 2012

Ahojte babulky,ak vám to nevadí možem sa ku vám pridať aj ja ešte?Lebo napísala som aj do temy podobnej tejto že začíname pracovať na babetku v lete 2012"ale táto mi viacej vyhovuje kedže sme zarabali od skoro konca augusta a tačiatok septembra teraz v piatok mám dostať mrchu a už som straaaaaaaaaaašne zvedavá...Doma už máme jednoho anjelíka čertíka,a povedali sme si že by to už chcelo druhé. emoticon emoticon

janicka11
12. sep 2012

@voskovka ééj dakujemmmm si milá 😀 😀 Ja trubka som to enchtiac sem dala dvakrat,no nevadíí..A ako tak kukám na teba tak vekovo sme si podobné,tiež som mala Vikinku na moju 20-ku🙂Super.Aspon sa tu nebudem cítiť mocccc mlado..

bebe2013
12. sep 2012

@janicka11 vitaj! prajem, aby mrcha nedosla.

voskovka
12. sep 2012

@janicka11 no ved aspon to mam odkrutene teraz xixixiix.

janicka11
12. sep 2012

@bebe2013 Dakujem,tiež si ju neželám,a necem nič zakriknuť a ani zatial nič necítim síce je len streda amám ju mať až v piatok ale zaial som na tom super tak uvidíme.. 😝
@voskovka presne tak moja,tiež zbožnujem tie mudre reči kam sa ponáhlam,ale čo mám čakať do 35ky??Ved čo máme menej ako tý starší?Nee máme všetko moje dieťa tiež a ja bábetká teda detičkx milujem.

bebe2013
12. sep 2012

@voskovka rozmyslam nad tou hygienou aj kvoli tomu, ze tie najpomalsie spermijky su vraj na vyrobu baby, tak aby som o nej neprisla 😀

janicka11
12. sep 2012

@bebe2013 čo tak čítam babulky,tak ja žiadnu extra hygienu nerobím,teda ne aby ste si zase nemysleli spracha atd jasné ale že by ani raz ma nenapadlo že to zo seba doslova možem dať ja sama von ma nenapadlo.....A to ani po sexe neako dlho neležím..

voskovka
12. sep 2012

@bebe2013 ty si podarena......

bebe2013
12. sep 2012

@voskovka
@janicka11 tak ja som cakala takmer do 35. Ale aj kvoli tomu, ze som bola velmi dlho chora a potrebovala som sa najprv vyliecit a dat sa dokopy. Ale ani "vysoky vek" neni hendikep. 😵 myslim tym, ze u kazdeho je to individualne 20 rocna baba moze byt rovnako dobra mama, ako starsia mama.

voskovka
12. sep 2012

@janicka11 ja chcem tretie a co?kazdy sa na mna diva jak na debila,ze biznis rozbehnuty deti v skolke a ze vymyslam,no a co ked sa citim tak preco nie?apropo lepsie rodit cim mladsia lebo sa to telo da rychlejsie do poriadku...

voskovka
12. sep 2012

@bebe2013 kazdy rodi kedy chce a kedy sa citi....podla mna je jedno ci v 19stich ci neskor ale v mojom pripade cim skor....

bebe2013
12. sep 2012

@voskovka s tym telom nestras. Ale myslim, ze my starsie mamy budeme asi trochu viac ustrachane. Pred 10 rokmi som kopec veci absolutne neriesila.

voskovka
12. sep 2012

@bebe2013 je pravda ze starsie matky su viac zodpovednejsie a viac dbaju an dietaako mlade,ale ked to mas tak kto dieta nechce a ma ho len tak tak sa necudujme....ze su statistiky ake su

janicka11
12. sep 2012

@bebe2013 Jasné ja som to nemyslela v zlom,nepoznám ťa osobne,to je jansé,ale myslela osm to skor ked vidím svoje okolie ako mi idu davať rady tu také osoby čo maju 36rokou a nemaju deti dá s apovedať aj koli práci aj koli tomu že sa nato necítia atd...Presne tak,každý má svoj vlatsný rozum kedy vie kedy je na to vhodný čas..A dalšia vážna vec je ZDRAVIA,A to ked ta nepusti možeš sa aj pototo ale vyliečiť s amusíš...Takže tak.Hendikep to teda nieje...Dufam že sa chápeme,že som ťa neurazila...Len som chcela dať sama seba dopozoru že z akými nazormy sa ja stretávam,ked poviem mám 22 a chcem bábo ešte..No kukaju až sa idu...
@voskovka resne to si aj ja vravím,mám už zasebou sekciu a dala osm sa velmi rýchlo dokopy a dosť robilo to že som bola ozaj mladunká..

alenkapalenka
12. sep 2012

@janicka11 ahoj...tak dufame s tebou, ze ju nedostanes 🙂

voskovka
12. sep 2012

@janicka11 ja mam za sebou 2 sekcie a teraz by bola tretia preto mam poslednu moznost a do svrteho nepojdem ani zadarmo...

janicka11
12. sep 2012

@voskovka idím že som nadhodila temu na prd ☹ ospravedlnujem sa ak som sa niekoho dotkla...........

voskovka
12. sep 2012

@janicka11 nie taka tema tu tiez patri lebo sme tu vekovo aj mlade aj tie starsie....

janicka11
12. sep 2012

@voskovka uha ja už teraz rozmýšlam aké to je ak budem mať druhý tiež cisarak,najednu stranu si vravím asi to tak bude lepšie ale na druhu starnu ej tam ten strach čo je jansé.....juuuj 😝
@alenkapalenka dakujemmm tiež v to dufam,tak dufajme spolu..

janicka11
12. sep 2012

@voskovka okej dakujem za podporu len ja som takáá hrrrrrrr a poviem to čo si mylsím ale zase pravdu ahlavne svoje pocity ato aká som..

bebe2013
12. sep 2012

@janicka11 v pohode, moja, vobec som sa neurazila, len som chcela spomenut ten druhy pol, ked na teba ludia pozeraju, ze si karieristka a ze naco tolko cakas. Je kopec ludi, ktori su natolko necitlivi, ze sa cloveka pytaju, kedy uz konecne bude mat babo (a zase takym ludom nemam chut vesat na nos svoje zdravotne problemy). Myslim, ze si rozumieme 😉

janicka11
12. sep 2012

@bebe2013 prense tak uplne stebou suhlasím máš pravdu nie vždy je vhodne pýtať s apreto ja sa nikdy nepýtam to čo vedieť nemusím. 😲

bebe2013
12. sep 2012

@voskovka
@janicka11 A presne, ako hovorila voskovka, aj takato tema sem patri.

janicka11
12. sep 2012

@bebe2013 ej hejj 😀 😀

voskovka
12. sep 2012

@cammille
@janicka11
@bebe2013
@alenkapalenka baby ja mam krv v moci.....no tak isto od moc.ciest nie tie ma nebolia takze asi fakt uz ide ten menzes...tak na 1krizik pozitivne....

bebe2013
12. sep 2012

@voskovka dufam, ze to je dobre a ze to sa s tebou luci ta cista. urcite to bude tak.

bebe2013
12. sep 2012

Mna zase pichlo v podprusku. Ale mozno mam len moc utiahnute gate. Nechcem si zase nahovat, aby som nebola pri dalsej mrche zase sklamana.